Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Pedig az a +2 év a kulcsfontosságú lehet, mert ha az elhangzott akkor rendben van, hogy azt látod, hogy a mára már kifuttatott (azaz a jelenlegi belépőknek lehetőségként nem adott) csomagra neked még kettő éved ( illetve mínusz annyi amennyi abból a megkötés óta eltelt) van. Illetve megnézhető még a szerződés módosítására vonatkozó ÁSZF vonatkozó része és a Te korábbi szerződésed tartalma is, mert abba lehet, hogy általános jelleggel bele foglalták a megoldást erre az esetkörre is.
Arra tippelek, hogy rendben van az, hogy a módosítással +2 év került rá a csomagodra mert ha jelenleg is csak úgy válthatnál, hogy +2 évet aláírsz akkor az adja magát, hogy ezt a szabályt a szerződés módosításra is alkalmazzák (illetve szerintem mindkettő eset, a csomagváltás és a variálás a csomagon belül maradva szerződésmódosításnak minősül... bár ez lehet, hogy csak technikai jelentőséggel bír azaz nem mérvadó arra nézve, hogy a szolgáltató akarata érvényesüljön).
-
Sinisi
senior tag
Így, hogy írod a személyes adatokra vonatkozó tájékoztatási kötelezettséget szerintem leesett, hogy mire kell gondolni plusz tájékoztatási kötelezettségetn! :-) Mert eddig arra gondoltam, hogy a szerződés lényeges tartalmi elemeinek a tájékoztatásának megtörténtéről kell tájékoztatni az ügyfelet. Az olvasatomba ez maga a szerződés lenne, és ha ezt az ügyfél aláírja az maga lenne a bizonyíték, hogy a tájékoztatás megtörtént. De itt arról van szó, hogy ezekre vonatkozóan tájékoztatás formájában ki kell trénie a szolgáltatónak mielőtt az ügyfél aláírja a szerződést... Húúúú hát ha ezt így már most jól raktam össze akkor aszem :-) már azt is értem, hogy mire gondolsz "orbitális ökörség" alatt :-)
-
Sinisi
senior tag
Az nem elég a kellő tájékoztatásra, hogy odaadják a szerződést, hogy olvassam át (+ÁSZF)? Ezen felül a szolgáltatót még pluszt tájékoztatási kötelezettség terheli a szerződés lényeges elemeinek szóban vagy egyéb módon történő ismertetésére? Mert ha igen akkor gondolom ez is egy aláírandó plusz rész kellene, hogy legyen (mármint ha a szolgáltató a későbbi esetleges vitás esetben bizonyítani akarja, hogy Ő eleget tett a plusz tájékoztatási kötelezettségének).
-
Sinisi
senior tag
válasz Stauffenberg #117 üzenetére
Nekem is az a tapasztalatom, hogy még egyszer sem szóltak rám, hogy haladjunk kérem azzal az átolvasással mert sokan várnak még... Az viszont feltűnt (mert az ÁSZF online elérhetősége miatt Én is szeretem előre átnéznni), hogy amikor olyat kérdeztem aminek utána kellett néznie, hogy a várakozásom közben nézelődve sokan nem olvassák el (egyáltalán, vagy értő figyelemmel), hogy mit is írnak alá.
-
Sinisi
senior tag
Minek a bizonyítását? Nem az bizonyít aki vádol? pl., hogy aláíratta velem miszerint a jövőben kettő évig szolgáltat egy bizonyos sebességet de a kövi héttől kezdve ezt már nem teszi akkor nem nekem kell bizonyítani, hogy szerződésszegésről van szó a szolgáltató oldaláról?
-
Sinisi
senior tag
válasz Dilikutya #109 üzenetére
Nálam is hasonló volt a helyzet telecomnál, azzal, hogy a lejáratkor átpártoltam a vodához, de gyakorlatilag megy a csiki-csuki, az alapján, hogy éppen melyik milyen konstrukciót kínál, mert már mind a három szolgáltatót megjártam, volt amelyiket már nem is egyszer :-) Azzal, hogy csökkentett hűségidőt kínálnak még lehet, hogy jót is tesznek...
-
Sinisi
senior tag
Csak nehogy odáig jussunk, hogy egy internetelőfizetést is desktop vételéhez kössenek :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest