- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen switch-et vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Még havi 6 dollárt kérhet a Spotify a plusz funkciókért
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Én is....nem erről van szó.
Moralizálni meg teljesen fölösleges. Ennyi erővel megpaskolhatnád majdnem az összes politikus hátát...mert igen lopnak...és az is a te pénzed. Mellesleg miért pont a tied? Ez olyan mintha 9 millió kis fillértöredékből jött volna össze...Pedig baromira nem.
Ráadásul az autópályákat az én adóforintomból is építik mégis újra pénzt kérnek ha rágurulok...ami elhiheted, hogy elég ritkán történik meg...Én meg mélységesen elítélem azt amikor ennyire ellehetetlenítenek több millió embert és mivel lassan nincs választás más eszközökhöz kell folyamodni..Ilyenkor szerintem elítélkezni már annyira mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
it A tervezett, a stratégiainak tekintett képzéseket sem kímélő keretszámcsökkentésnek vannak kockázatai is – áll a kiszivárgott javaslatban.
- 9. generációs irodai / netezős konfig (i5-9400/8GB/240GB)
- Steam Deck 256gb + Grip
- Hatalmas csomag vicc áron ,minden új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép állapot