Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
"a műsorok előtt és alatt is reklámokat kell megnéznie a felhasználónak, amiket értelemszerűen nem pörgethet tovább, vagy nem kapcsolhat el róluk"
Gigasiker lesz...
Kuka. Ez szerintem minden lesz, csak nem Netflix (vagy bárki más) rivális...
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Választhatsz, hogy mit akarsz nézni, de ha reklám jön nem tudsz elkapcsolni. Szerintem ez előtt nem lesz nagy jövő...
Főleg, ha azt vesszük, hogy tényleg nem nagy befektetéssel ott vannak a nem ingyenes szolgáltatók (Netflix akár a példa kedvéért). A tévéért azért elég sokan fizetnek is (azaz nem csak az ingyenes pár adót nézik) akkor ahhoz képest már csak egy kisebb lépés a digitális szolgáltató. Azaz akkor már nem a tévéért, hanem a tartalomért fog fizetni.
Érdekes, hogy anno pont én voltam (az egy a sok közül ) aki nem sok jövőt jósolt a Netflixnek itthon a lokalizáció hiánya miatt - erre mára már tényleg komoly tényezők lettek (és folyamatosan bővül a lokális tartalom is).
Szóval a lényeg, hogy életképesebbnek gondolom a fizetős koncepciót.
-
atike
nagyúr
Értem, persze, nem kérdés, hogy kik használják / használhatják...
Csak annyit akartam kérdezni, hogy mennyi felhasználót jelenthet vajon itthon a Plex felhasználói bázisa... Hogy az "sok"-e, vajon "megéri-e " a lokalizált tartalmakra rámenniük...
Amúgy az én ismerőseim a nasról nem Video Station és nem is Plex segítségével filmeznek, hanem direktbe a tévén DLNA-n át...
-
atike
nagyúr
-
atike
nagyúr
válasz Williamgrant #49 üzenetére
"Aha és a DLNA szerver meg csak úgy magától van mi"
"Magától".... A Nason fut ilyen csomag, kettőt kell kattintani és kész.
"Aki pedig már telepít DLNA szerót, 2 bittel több agysejttel akár olyat is telepíthet, amivel távolról sávszél függetlenül tudja a képeit és filmjeit megnézni. "
Ismétlem magam - ha valakinek adott otthon egy nas és mellé egy okostévé és filmet akar nézni a nasról akkor mi egyszerűbb van, mint fogni és bekattintani a nason a DLNA szerver funkciót és nézni a tévén a filmet...? Mi van akkor, ha véletlenül sem akar távolról filmet nézni...? Szerintem elég sok ilyen egybites ember van - saját magam is...
"Szerintem az van, hogy nem ismered a Plex képességeit, majd ha ez változik érdemes a véleményed terjeszteni. "
Nem ismerem, és nem is véleményeztem. A véleményen kizárólag erre az újfajta streaming dologra irányult...
...még1 - a Plex felhasználói bázis méretére irányuló kérdésem komoly kérdés volt, tényleg érdekelne az, hogy vajon mennyien használják...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VMware
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elite: Dangerous
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest