Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
[link]
Brandon Hackett A poszthumán döntés" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
-
Somatom
veterán
Sztem ezt a problémát is rossz felől közelítik meg. Először azon akarnak változtatni, amin a legnehezebb. Az automata kamionokhoz amúgy is kelleni fog a cégeknél a megfelelő kiszolgáló háttér, az utakon a megfelelő körülmények. Előbb teremtsék meg ezeket, aztán nézzék meg, hogy mennyivel biztonságosabban közlekednek a humán sofőrök, ha nem lesznek szopatva, illetve mennyire lesz népszerű a szakma, ha a leggyakrabban elhangzó mondat nem az lesz, hogy "kicsit várni kell", a második leggyakoribb meg az, hogy "oda kell érned".
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem az implantatumok a sci-fikben sosem voltak a kozonseg kedvencei, szoval azokat eleg nehez lenne elfogadtatni meg a facebookon, tik-tok-on csungo dronokkal is.
Mar az is nagy lepes lesz, ha a mai VR/AR sisakokbol szemuveget sikerul krealni es kozben kepminosegben is elerik mondjuk a retinafelbontas szintjet. Erre kellene koncentralnia az iparagnak, ha be akarnak vonzani tomegeket a nem letezo metaverzumukba. Ehhez ilyen lassu tempo mellett szerintem meg kell 20 ev.
Az egyik fo problema, hogy a sci-fi filmek miatt irrealisak az igenyek, illetve hagyomanyos promo csatornakon at sem adhato a tenyleges elmeny, legyen az barmilyen pozitiv. Hogy adsz el valami kva dragan, ha be se tudod mutatni, hogy mit tud, mire jo?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Somatom
veterán
Ahha. Tíz éve voltam már ilyen automata átvevőhelyen. A szenzor figyelte a raklap méretét. Sajnos, ennek a tűrése nem volt kompatibilis a feladónál dolgozó Kovács II Béla raktárvezető matekjával, miszerint egy 120x80 -as raklapra mindent is rá lehet rakni, nem baj, ha egy "kicsit" lelóg.
A 33 raklap felét visszadobta a gép, nekem viszont időkapum lett volna a következő rakodóhelyen. Borult minden. Sztem vkinek ez nagyon drága fuvar volt. Szóval, nem olyan ecccerű ez a kamionozás, hogy csak úgy automatizáljuk. Ha mégis, akkor annak nem csak a sofőrökre nézve lesznek következményei. Az egész láncolatban a gépek fognak diktálni és az embereknek kell hozzájuk alkalmazkodni.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Én meg városi parasztgyerek vagyok a hatvanas évekből. Sztem egy szántóföldön kószáló traktor lényegesen kevesebb külső inger helyes lereagálására kell megtanítani, mint egy közúton közlekedő kamiont. Kevesebb is van belőle. Meg aztán mi a legnagyobb baj, ami történhet? A rendszer vészleállást csinál és a gyök kettővel haladó traktort megállítja a tábla közepén. Ugyanez egy autópályán 90 -nel haladó kamion esetében komolyabb következményekkel jár.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Ez pontosan így van. De, ezt hogyan oldod meg fokozatosan? Ez olyan, mint egy világépítő játék. Először a világot kell megteremteni, aztán beletenni a tudatot. Úgy nem megy, hogy először csak egy szobát virtualizálsz, mert akkor a fejlesztés végéig fenn kell tartani a kettősséget, mivel a valóságban maradó részünk szükségleteit is ki kell szolgálni.
-
Somatom
veterán
Ezt már évtizedekkel ezelőtt végigpörgettem magamban. Tulképp mi az ember? Nem több, mint egy öntudat. Az összes többi fölösleges fogyasztó, fölösleges szükségletekkel. Sztem az emberiség versenyt fut az idővel. Kipusztulunk, lehetünk paraziták egy újabb bolygón, vagy virtualizáljuk az öntudatunkat, a hozzá való világgal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest