- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Ez egy LAN-ra dugott nyomtató volt a munkahelyen.
Véletlenül nem egy HP 2600-os színes lézer volt? Csak azért kérdem, mert az biza megsz@p@t@tt... Azt nem tudtam beüzemelni Win7 alá az Istennek sem! Pedig hálózati meg minden. XP alól gyönyörűen ment.
Aztán eltelt vagy félév, a HP adott ki frissebb driver-t és jééé! Azzal már működött. (Azért ez nem általános: van nálunk vagy 15 fajta nyomtató és csak ez az egy szívatott meg. Persze hogy örüljek is: közben megdöglött a kis édes: a tápja körül lett valami olyan rövidzár, vagy tudja fene, hogy a szervízbe toltak bele cseretápot és azt is megölte! Akkor hívtak fel, hogy javíthatatlan...
-
iMaverick
addikt
Nem-nem szültettem Win-es tudománnyal, ezért is kérdeztem a kollégától, hogy Linuxon nevelkedett-e? Az természetes, hogy az ember ha nem ismer egy rendszert, vagy csak alig, akkor nem megy minden elsőre... Mondjuk az OSX-et meglepően jól kezeltem, miközben életemben először láttam.
Az XP-nek meg hidd el semmi baja, nálunk bent melóban még mindig van vagy 35-40 XP-s gép és fele annyit szívtam-szívok velük, mint a Win7-es modellekkel. A Vistás gépeket meg downgradeltük XP-re, kerek perec megmondtam a főnökeimnek, hogy nem vagyok hajlandó Vistát üzemeltetni.
(Az XP esetében annyi a trükk, hogy egy munkacsoportba kell rakni a gépeket. Ennyi.)
Sub-ZeRo: de ez most ugye nem az a nyomtató, amit a TP-Link TL-WR2543ND-s router topicban beszéltünk annó? Ott ugye már eleve keverte a sz@rt, hogy a router-re volt dugva a printer.
-
iMaverick
addikt
Előtte a win7-en másfél órát!!! szívtam vele, mire megtudtam csinálni, pedig azon már csináltam...
Te amúgyis Linux-on nevelkedtél? Mert nekem pont fordítva lenne: 1,5 órát szívnék, mire összehoznám Linux alatt. Win7 alatt ez max. 15 perc. Még akkor van a nagyobb baj, ha "régi" a nyomtató (HP LJ 1100, LJ 5-6-os széria), azokat nem "szereti" a Win7. XP alatt max. 5 perc. (Csodálkozom is, hogy miért rontotta így az M$ a Vista-Win7 hálózat kezelését, amikor XP alatt olyan pöccre működött, hogy csak na.
Új hozzászólás Aktív témák
it Tárt karokkal vár minket a pingvin, de milyen módon tudjuk digitális javainkat erre a platformra átköltöztetni, és milyen alternatívák akadnak a megszokott windowsos alkalmazásaink helyett?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest