Hirdetés
- Windows XP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
-
IT café
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
A jelenség maga: Az internet elérés miatt az online tartalom megáll.!!! A térerő ikon melletti 4G logó gyors ütemben villog. Majd a telefon ujraindításával a hiba megszűnik.
... Mi lehet a gond. A hiba a legutolsó frissítés óta áll fenn. Két hard reset sem segített?
-
glehel
senior tag
válasz
szabeska #9092 üzenetére
Szia!
Fentebb leírtam valahol a parancssort keresd vissza!
Az OTA frissítés után minden marad úgy ahogy van nem telepít vissza semmit amit már egyszer eltávolítottál, de te bármikor megteheted.ha valaki nagyon belemerülne itt egy kis segítség hogy mit lehet és mit nem eltávolítani.
List of bloatware on EMUI safe to remove -
marcell2015
tag
válasz
st3v3np3t3r #9096 üzenetére
Az élet nehéz dolgai...nem ismeri fel a kiwi-t ..
..
-
-
ptgmaster
tag
Azt hiszem ideje elbeszélgetnem az asszonnyal! A 13 hónapos fiunkra, aki még leginkább négykézláb közlekedik, az MI az írta, hogy kutya.
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Ha ADB-vel letiltok egy appot, akkor:
1.: ota frissítés után is tiltva marad?
2.: hogyan tudom újraaktiválni, ha mégis kellene, gyári visszaállítás nélkül? -
Gabesz87
veterán
Lehet hogy tévedek és rosszul emlékszem, de az értesítési sáv egy ujjas lehúzásra nem csak egy sornyi ikont jelenít meg? Még egy húzással pedig a többi ikont!? Mert nekem most mind a 3 sor egyből látszik ahogy lehúzom. Vagy rosszul emlékszem, vagy nem tudom mit csináltam.
-
embe
nagyúr
Pont ezért írtam, mert "gondolom aki ide ír annak van annyi sütnivalója" ( loptam a szöveget
) hogyha előfizetéssel akarna venni, akkor már utánajárt volna az áraknak, lehetőségeknek.
Az igazság az hogy a legolcsóbban ezekben a bizonytalan hátterű GSM boltokban lehet venni készüléket. Ha meg valakinek esélye van jó áron kihozni készüléket szolgáltatótól, akkor csak tud róla.Lehet félreértettem - akkor bocs - de én úgy értelmeztem, hogy a vegye meg az érdeklődő egy előfizetéssel, amivel a végén lehet drágábban jönne ki mintha valami korrekt üzletben venné meg.
De ezen felbuzdulva bemegyek megkérdezem a Trénél, hátha valami csoda folytán jó áron tudnék hosszabbítani! Bár kétlem.
-
-
-
Rotyi
aktív tag
Szóval jobban megéri megvenni a nemhivatalos helyről, mint ugyanannyiért megvenni egy hivatalos forgalmazónak számító szolgáltatótól ahol 2 év garanciát kap? Csak azért mert havidíjat kell fizetni?
Nem erőltettem, hanem ajánlottam feltételesen. Gondoltam aki ide ír annak van annyi sütnivalója, hogy el tudja dönteni neki mi a jó. -
embe
nagyúr
válasz
ddt500hu #9081 üzenetére
Így van. Pont erről beszéltem én is. Tök igazad van. Ha ennyiért megkapnám, akkor holnap venném is meg én is. Csak mint írtam az én előfizetéseimhez drága.
Én arra értettem amit írtam, hogy valaki egy GSM boltban kinéz egy telót, és azt a tanácsot kapta, hogy vegyen egyet előfizetéssel a Telekomnál. -
Rotyi
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #9082 üzenetére
Köszönöm, YouTube az működik, de a Panasonic TV-n egyenlőre nem jöttem rá, hogy ha a pl. az HBO GO-t kirakom a képernyőre, akkor hogyan tudnám közben használni a készüléket.
-
Harcsai
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #9082 üzenetére
Web os tv-n van kepernyo tukrozes? Irnal errol picit tobbet? Hogyan milyen appal?
-
-
ddt500hu
veterán
Egyrészt nem előfizetést vettem hanem leváltottam az előzőt egy jobbra. Eddig is 5000Ft-ot fizettem az előfizetésért, ezután is annyit fogok. Csak lett 134e Ft-ért egy P20Pro-m.
A Media Markt-ban 200e Ft. Miért venném meg ott?
Nem kell új előfizetés csak meg kell hosszabbítani a hűséget. Persze aki Voda-s vagy Telenoros annak ez nem játszik. -
embe
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #9076 üzenetére
Köszi!
A Telekomos árhoz.. Nem értem miért erőltetitek az előfizetéses vásárlást. Ha nincs rá szüksége valakinek, akkor az a 24x kifizetett havidíj emeli a teló árát, és így kurva drága lesz. Aki előfizetést akar venni, vagy előfizetése mellé tudna venni, arról szerintem tud, és már megvette úgy.
Nekem 2 olyan Telekomos előfizetésem is van, ami flottás, de már legalább 4 éve nem hosszabbítok szerződést, mert olcsóbban megkapom a legtöbb esetben a MM-ban például, vagy Dominó csomaggal minimális felárral. De valóban minimális felárral. 1000 Ft. körüli összeggel.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #9076 üzenetére
Azt lehet, hogy videót kivetítek ami megy a TV-n, de közben használom a telefont pl. böngészésre? Mint a YouTube alkalmazás.
-
Trolee
aktív tag
Gyári fóliát hol tudok venni? Lehetőleg belföldi kéne.
Vagy olyan üvegfóliát aminek nem levegős a széle, mert ilyet sem találtam még.
Nem baj ha nem ér ki a széléig.
Köszi. -
-
embe
nagyúr
Tévére tartalmat átküldeni mennyire bonyolult?
Az előző Samu S7 pár kattintással csatlakozott az LG tévéhez, és már küldhettem át a fotókat, videókat rá.
A most eladott Nokia 7 Plussal ezt nem lehetett. Igaz a YT pillanat alatt csatlakozott.
Mókoláshoz már nincs kedvem. -
embe
nagyúr
Köszi Urak a választ!
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nem nézné meg valaki, akinek a telóján 9-es droid van, hogy a hangerő gombok alapesetben mit szabályoznak? A csengetés hangerejét vagy a média hangerejét?
Köszi!Rotyi : A Telekomtól olcsóbban lehet? Hogyan?
-
Rotyi
aktív tag
válasz
Gokardo #9064 üzenetére
Én innen nem vennék ilyen értékű telefont. itt le van írva, hogy miért nem és az is, hogy honnan érdemes. Ha telekomos vagy akkor most onnan még ennél is olcsóbban hozzá tudsz jutni.
A kamera önmagában nem jelent semmit, csak lehetőséget. Nem a telefon készíti a képeket, hanem az ember a telefon segítségével.
Én maximálisan meg vagyok vele elégedve, az üzemidő pedig több mint pazar.
Érdemes 1-2 hetet visszaolvasni itt a fórumban, sok információt ki lehet szűrni. -
Gokardo
tag
Sziasztok
Telefon vásárlás előtt állok, és ezt a telefont szemeltem ki magamnak. Jelenleg egy LG nexus 4-em van szóval nagy változás lesz az biztos akár milyet is veszek, de azért értelem szerűen szeretnék ebben az árkategóriában már az igényeimnek legmegfelelőbbet venni.
Igazából amire használnám, Fényképezés ami a legfontosabb, minden féle hobbi, átlag felhasználós fényképezésre ( éjszakai, táj, virágok, emberek stb ).
Értelem szerűen nem várok csodát, telefonról beszélünk, de ahogy elnézem hogy elhaladtak a telefonok a kamerák terén, csak érdekel mi a véleményetek erről.
160-170 ezernél nem szeretnék többet rá szánni egy telefonra, szóval a P30 nem játszik.
[Ezt néztem 170 2 év gari ( kék)]
Elég sok ellentmondást olvastam a kamerájával kapcsolatban már, szóval akik használják mérvadóbb véleményt tudnának adni számomra mint akik tesztelték 1-2 hétig.
Hosszú távra tervezek a telefonnal, ezért vannak kétségeim csak.
Végül ha erre a telefonra esne a választás, szerintetek érdemes megvárni hogy kijöjjön a P30 jövőhónapban és esélyes minimális ár esés, vagy felesleges ilyesmire alapozni, várni?
Bocsi a sok hülye kérdésért, de nem nagyon értek a telefonokhoz, melyik épp miért jó. Nekem a kamera része legyen jó + az akumlátor idő és meg vagyok elégedve.Válaszotok előre is köszönöm!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
cintula187 #9059 üzenetére
Alkalmazások-jobbra fennt három pötty-Rendszerfolyamatok mutatása
-
-
Sumptuous
senior tag
Amikor FR-t csinálsz, beállítod a telefont utána jelenik meg, hogy végigvezessen a basic beállításokon. Ha tévedek, majd valaki kijavít.
De végülis bevált, nem?
@Tompie: Nekem nincs fólia, és nem is lesz.. Annyit kibír a telefon így is, míg lecserélem.. utána nyomottáron lehet eladni, tökmindegy mennyire vigyázol rá.. akkor már inkább kihasználom ezt a szép kijelzőt és nem rejtem fólia alá.. egyébként elég ellenálló az elején a képernyő. Alig karcolódik. Pár hajszálkarc van csak rajta. Ellenben a hátuljával. Az nagyon gyenge. Összesen ha 10 órát használtam tok nélkül, de már több karc van rajta, mint 6-7hónap alatt az elején.
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Kinek milyen üvegfólia vált be, ami a szélein is jól rátapad, nem válik fel?!Köszönöm
-
knox83
senior tag
Na baszki, prok vagytok, tényleg megjelent😁😁
-
kovlui
tag
válasz
Bferibörs #9049 üzenetére
Igen, ott kellene lennie, de nincs! Igen, frissítés után azonnal FR jött, appokat egyenként telepítgettem, nem biztonsági másolatból állítottam vissza. Biztonsági másolatból csak a névjegyek, hívásnapló, SMS-ek, fotók, videók lettek helyreállítva. Nem értem, miért nem jelenik meg az opció?
-
kovlui
tag
válasz
janosibaja #9045 üzenetére
A további hangbeállítások alatt nekem nincs ilyen opció. 8.1 alatt volt, a P10-en 8.0-n is van, itt hiányzik.
-
cintula187
addikt
válasz
st3v3np3t3r #9041 üzenetére
Közel vót a bót
-
válasz
cintula187 #9039 üzenetére
az azt jelenti,hogy nem az egész telefon indul újra, csak az androidot restartolja, ilyen esetben nem szokott kérni sim pint... ezt okozhatja sim probléma, bár érdemes lett volna tesztelni sim nélkül, akkor megspóroltál volna egy utat...
-
knox83
senior tag
válasz
janosibaja #9029 üzenetére
Azt hol találom? Google hírfolyamot is kivágtam hátha az csinálja. Az előbb megint volt egy..
-
cintula187
addikt
válasz
st3v3np3t3r #9038 üzenetére
Elugrottam új simért. Most meglátjuk avval hogy viselkedik.
Nem tudom ,hogy az alábbi megerősítí, hogy a sim lehet az oka vagy pont ,hogy nem.
Amikor ezt a restartot csinálja csak a telefon feloldó kulcsot kell megadnim. A SIM feloldót nem. -
válasz
cintula187 #9034 üzenetére
próbáld ki abban,ha abban is csinálja,akkor simán fogható a sim kártyára
-
szabeska
addikt
válasz
desmond18x #9036 üzenetére
Egy "hálózati beállítások visszaállítása" segíthet.
-
desmond18x
csendes tag
Sziasztok!
Két problémában kérném a segítségeteket (p20 pro) :
Wifi: amióta új Telekomos router van (ami egyszerre sugároz 2,4 és 5 Ghz-es wifi jelet) sokszor van olyan, hogy a wifi jel mellett megjelenik egy felkiáltó jel és azt írja, hogy nincs internet elérés (az internettel nincs gond és más eszközzel sem).
Mobilnet: néha előfordul, hogy bekapcsolom a mobilneten és a felső sávon a mobil internet jel villog (mintha ki-be kapcsolgatnám) és nem hajlandó csatlakozni, csak az újra indítás segít. -
Rotyi
aktív tag
válasz
cintula187 #9034 üzenetére
Tudomásom szerint igen.
-
cintula187
addikt
válasz
st3v3np3t3r #9028 üzenetére
Megint restart volt.
P20 lite van csak itthon.
Nem buheráltam semmit.
Új sim kártya igénylés hogy megy T-nél? Bemegyek és simán adnak? -
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
A párom kapott a cégétől egy ilyen P20 prot és olyan problémánk van vele, hogy kihangosításnál ha beszél, az elejét csak halkan hallom és közben mintha bugyborékolna az egész. Olyan mintha egy szűrővel kivenne belőle bizonyos jelszinteket ezáltal fémes bugyborékoló érthetetlen zaj keletkezik a hallható beszéd/szöveg közben, de azt ugye eltorzítja.
Ez legtöbbször messenger vagy más netes alapú hívásnál jön elő. Más készülékkel (Samsung A5) ezt nem tapasztaltuk.
Van erre ötlet mit lehet csinálni vele? Mert rendkívül zavaró.Előre is köszi.
-
Reddevil84
tag
A pie frissítés óta, a kamera ai valahogy nincs a helyzet magaslatán. Elötte egész gyorsan felismerte a témát amit fotóztam. Pl. egy kivetített prezentációt dokumentumként fotózta rögtön levágva a sallangot. Most ez nincs pl., de másra sem reagál jól...
Más is észrevette ezt? -
hi
két teló között nem tudok választani
p20 pro vs mate 20
itt több a ram ott újabb a soc
-
válasz
cintula187 #9027 üzenetére
ki tudod próbálni másik p20 pro-ban a sim kártyád? mert ha azzal is ugyan ezt a hibát produkálja akkor a sim kártya kuka
ha nem babráltál a gyári szoftveren akkor én a sw hibát kizárnám...
a hw hibának is kicsi az esélye
-
Harcsai
senior tag
válasz
cintula187 #9018 üzenetére
Nem regi a simed? Nekem egy sim csere megoldotta.
-
válasz
Fantomas80 #9024 üzenetére
-
Fantomas80
tag
Valaki véletlen nem tudja menyibbe fog kerülni egy kijelző csere?
Lelet ejtve kijelző félig működik de nem érzékel semmit -
marcell2015
tag
válasz
_Moriarty_ #9020 üzenetére
Ez az opcio kilove.
Szomszednak van.
Holnap bedobom a sim.jet..
Meg Veszpremen belul se volt, csak H+ ..
Azt tudom h uj sim.ekre nem jon azonnal meg a 4g...nade 2 napja volt atallas.. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
marcell2015 #9016 üzenetére
Az nem lehetséges, hogy vodának egész egyszerűen nincs olyan erős térereje nálad, ezért nincs ott 4G-n? Más készüléken a közeledben van 4G Vodán? Vagy próbáltad több helyen is?
Knox83: igen, ma nekem egyszer volt ilyen, csodálkoztam is, hogy ez meg mi volt
-
knox83
senior tag
válasz
cintula187 #9018 üzenetére
Próbáltál wipe cachet? Nekem volt ilyen problémám és az megoldotta. Kb 3x magától újra indult, tipikusan android 8 frissítés után pár nappal.
-
cintula187
addikt
Na klafa.
Ma is meg tegnap is csak úgy magától újraindult a telefon.
És nem is használat közben. Csak úgy felébredt a képernyő, hogy akkor most pin kód kérne nekimert újraindulás volt.
Érik a factory reset akkor. -
knox83
senior tag
Már a negyedik értesítés jön fél órán belül ,és tök üres minden, sehol nem jött semmi. Ilyennel találkozott valaki?
-
marcell2015
tag
Sziasztok!
Összetettebb kérdésem lenne.
Adott egy p20 pro.
Eddig telekomos simmel használtam ( utolsó visszaállítása is ezzel volt ) .
2 napja számot hordoztam a vodázoz.
Téreéőelment, sim ki sim be bekapcs..
Megy rendesen, viszont 4G-re nem csatlakozik.
9 van rajta, szolgáltatói frissítés nincs rajta, telekomon se volt, vodánál se dobott be.
Kérdés hogy másnál 9 alatt vodának van szolgáltatói frissítése?
Esetleg 5let?
Elméletileg mennie kellene a 4G-nek.Hálózati beállítások visszaállítása megtörtént, semmi változás.
APN beállítások voda oldalról ellenőrizve , rendbe vannak. -
Gedeon31
addikt
Lehet venni a telefon hátuljára fóliát? Eddig nem találtam.
-
kovlui
tag
válasz
st3v3np3t3r #9012 üzenetére
Háromgombos navigációra van állítva.
-
-
kovlui
tag
Segítséget szeretnék kérni!
A telefon használatba vételekor az ujjlenyomat azonosítást választottam. Annak rendje, módja szerint beolvasott egy ujjat, tárolta, működik. Lakom be a telefont, szeretnék további ujjlenyomatokat regisztrálni, de soha nem jutok el a mentésig (legalább hússzor próbáltam), még előtte visszaléptet hol az ujjlenyomat regisztráló kiinduló oldalra, hol a kezdőképernyőre. Ahogyan emelem el az ujjamat a szenzorról van egy minimális elmozdulás oldalra, nem tökéletesen függőlegesen emelem el az ujjamat és ezt úgy veszi, hogy oldalt akarok váltani.
Normális működés ez?
Még mielőtt jönne az user error, P10-en nem volt ilyen gondom, ott több FR után is probléma nélkül állítottam be.
-
V-I-D-A
aktív tag
ADB-n keresztül törölhetem a gyári galéria alkalmazást, vagy akkor összeomlik a rendszer? A Google fotókat használnám helyette.
-
sirokipatrik
aktív tag
De rárepült mindenki a témára 😄
Számomra olyan funkciók vannak benne, amik kellenek. Széleslátó kamera, kepstabilizator a doksikat fényképezni nagyon kell, vezeték nélküli töltés ha már az autóm tudja szeretném kihasznalni. Red Infinity You-ban vagyok amióta bejott ez a csomag, passz talán másfél éve, a You meg a korombol adodoan jár még pár évig. A beszéd eddig is korlátlan volt, de az internet ára nagyon el volt szállva és brutálisan megdobta a havidíjamat az a 20on sok giga amit használok. A hibákról meg annyit, hogy én bízom benne hogy jó lesz, az S7el nagyon megszivtam, 1 hét után piros csík vagy rózsaszín volt már rajta, nyomásra eltűnt de szerintem ez már okes lesz. Ez a telefon szeptember óta van meg, a mikrofon feladta a harcot (talán érthető, ennyit még sose használtam a assistant-et, illetve a telefonálási óráim is rendre napi 4-re rúgnak) , azt mondta az ugyfélszolgálatos hogy hétfőn jön a futár. Ha nem jön be akkor sincs minden veszve, bukni nem fogok rajta. És én nem a Plus-ról beszéltem hanem a simáról. A buds-ra leszek nagyon kíváncsi, pár hónapja vettem egy Sony wf-1000x-et hogy ahhoz hogyan viszonyul.Vannak hulyesegei ennek a telefonnak is (az hogy reggelre konkrétan eltavolit mindent az alkalmazás valtobol, az hogy a fekete után húzza a kék fényt, a hangszóró sistereg alacsony hangerőn stb), de semelyik se hibátlan, sőt. De annyira szeretem használni hogy az hihetetlen. Meg néztem az S9 és S8 topikjat, hát nem lesznek a kedvenceim. Szerintem csak ha kérdésem lesz akkor írok oda.
-
glehel
senior tag
Nekem most frissített a vodás független 1 simes P20 pro .163 ról .195-re OTA-n.
A 163-on nem volt lehetőség az OEM felodásra nem volt kapcsoló a fejlesztői beállításokban, a 195-ben újra van kapcsoló és működik.
Ki érti ezt? -
válasz
sirokipatrik #8991 üzenetére
miért nem vártad meg a p30as szériát?
állítólag messze le fogja verni a samsung S(tandard)10(+) szériátlink
287ezer alapáron a vodánál,216ezer a teljesen korlátlan red csomaggal...ennél nem hiszem,hogy olcsóbban fogod megkapni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest