Hirdetés
- Windows XP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
-
IT café
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomka78
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #10194 üzenetére
Köszönöm. Most rááltam a dologra. Hirtelen durva volt,hogy a feleségem is feloldotta. De bizonyára úgy érzékelte. Tesztelni fogom.
-
mici66
tag
Üdv! Ma éjszaka ujra indult magától a készülék! Van valami tipikus ok amiért csinálja, vagy egyedi eset?
-
Tusky77
csendes tag
Végül emellett döntöttem.
Lenne 1-2 kérdésem :1.,Létezik, hogy a telepített appokat nem lehet ABC sorrendbe rendezni? Nagyon úgy tűnik...Akkor csak a más launcher lehet a megoldás.
2. Tudtok jó, a magyar karaktereket is közvetlenül tartalmazó billentyűzet progit?
-
Harcsai
senior tag
válasz
atomka78 #10190 üzenetére
A viselkedés érzékelés tudtommal pont arról szól, hogy ha feloldod, amíg nálad van, nem zár le, szerintem power gombra sem.
De lehet hogy tévedek. -
atomka78
aktív tag
Gyerekek megtaláltam a hibát. Ha be van kapcsolva a viselésérzékelés akkor bármire felold. Kikapcsoltam és most már jó. Ha valakinek ugyanez van akkor ez a megoldás!
-
poero
aktív tag
-
atomka78
aktív tag
Valaki akinek csak ujjlenyomat azonosítás van, kipróbálná egy teljesen másik újjal a feloldást? Háromszori próbálkozás után nekem feloldja a kijelzőt egy olyan ujjamal ami nincs regisztrálva.
-
-
Tusky77
csendes tag
Lehet a kérdés is buta de most, hogy kifutóvá válik a készülék van lehetőségem 144e forintért megvenni. Eredeti tervem a Samsung új, A50-es készüléke volt, ami 88e. Ti tulajok mit mondtok, érdemes ezért a különbözetért inkább a P20 Prot megvennem? Telenoros előfizető vagyok, itt is megérkezett már a 9-es Android rá menet közben? Nagyon fontos számomra a hosszú üzemidő és volt aki írta, hogy ez a frissítés rontott rajta. Várom a mielőbbi válaszokat és véleményeket, mert a vásárlás ma vagy hétfőn esedékes. Előre is nagyon köszönöm!
-
knox83
senior tag
Tényleg én vagyok az egyedüli akinél ez a battery issue jelentkezik? Levettem töltőről 100%on egy óra múlva mire beértem a munkahelyemre 95%. Nem ment se 4g se wifi se semmi.. A másik hogy nem mindig csinálja..lehet vele élni persze, de momentán kibaszottul idegesít.
-
Nekem ezek vannak és mindegyik tökéletes ha ilyet keresel. https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/sony/wi-c400-p383640253/#termek-leiras https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/lg/tone-triumph-hbs-510-p434586126/?gclid=Cj0KCQjw7sDlBRC9ARIsAD-pDFpa9kmOgv_C5vTizhob3mBtiOM8FozqJbqu1kLEcTpdQvq-_EaVG6caAguXEALw_wcB#termek-leiras
https://www.arukereso.hu/headset-c3740/trust/kolla-22206-p392029629/#termek-leiras -
atomka78
aktív tag
üdv. az lenne a kérdés,hog van olyan opció hogy kikapcsol alvó módban az internet és a wifi? reggelente ha bekapcsolom a kijelzőt akkor jön meg a net. mitől lehet és hogy lehet rávenni,hogy ne kapcsoljon ki? Köszönöm
-
Rotyi
aktív tag
Vezetéknélküli headsetet tudnátok ajánlani?
kb. 25-30 ezerig. Két készülékkel is kellene tudnia egyszerre működnie.
Előre is köszönöm. -
válasz
Astrolagoon #10168 üzenetére
köszi, meglett a beállítás,de ezzel az appal még rosszabb.... na mind1... úgyse videózok túl sokat
-
Astrolagoon
tag
válasz
st3v3np3t3r #10167 üzenetére
Van !Beállítások video beállítások-videó képkockaszám anno 8.0 alatt tökéletesen ment most nem tudom mi a helyzet.
-
válasz
Astrolagoon #10166 üzenetére
nincs benne a 1080/60...
-
Astrolagoon
tag
válasz
st3v3np3t3r #10165 üzenetére
Próbáld ki az open camerát hátha az segít
-
knox83
senior tag
válasz
Astrolagoon #10162 üzenetére
Igen, ez piros pont:)
@tesz-vesz123: android 8-ról 9-re váltva is érezhető volt:)
-
knox83
senior tag
https://www.huaweicentral.com/emui-9-1-is-coming-soon-to-these-7-huawei-devices/
Nem emlékszem kivel beszéltük, de ebből az jön le, hogy a p20 pro is erofs file systemet fog kapni, ergo itt is érezhető lesz a gyorsulás..
-
robi1979
aktív tag
Nem tudom hogy hányan szoktatok a P20 PRO-val videózni, bár sokan panaszkodnak a videó minőségére. Készítettem egy kis rövid klippet, bár vegyesek az érzéseim pöttyet.
-
patyi1989
tag
Sziasztok. Jól értelmezem angol cikkekben, hogy a 9.1 Ben a fokepernyon csak 4 ikon lesz vízszintesen? Én szeretem a gyári launchert de így vagy nem frissítek soha, vagy esetleg tud e valaki olyan launchert ajánlani, ahol a fokepernyon elérhető balra söpréssel a "google hírfolyam" ? Már megszoktam és használom is rendszeresen.
-
robekraptor
tag
válasz
janosibaja #10153 üzenetére
Köszi!!!!!!
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
sirokipatrik #10151 üzenetére
Igen, így már működik, köszönöm! :)
(#10152) st3v3np3t3r: Neked is!
-
janosibaja
őstag
válasz
robekraptor #10144 üzenetére
Vigyázz, ez egy hírhedt átverős oldal! Egy fillért se költs el itt, írd be a nevüket a gugliba, ezek lopnak.
-
válasz
tesz-vesz123 #10150 üzenetére
a hotmail az outlook... microsoft exchange fiókba állítsd be,nekem is abban van
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #10150 üzenetére
Exchange fiókként add hozzá, és akkor kiválasztható a Push 😉
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #10149 üzenetére
Hűha, ez most nekem erősen kínai... Hotmail.com és a gyári app, "E-Mail" néven. Akkor nem megoldható?
-
válasz
tesz-vesz123 #10148 üzenetére
Az attól függ,milyen email szolgáltatónál szeretnéd beallítani,mg elvileg csak IMAP protolkra lehet beállítani
-
tesz-vesz123
senior tag
A gyári email appot nem lehet úgy beállítani, hogy azonnal megkapjam a leveleket? Csak 15 perc, 30 perc, 1 órás szinkronizálás van, illetve soha ne szinkronizáljon. Ez ilyen, vagy van valami beállítás? Hotmail fiókról lenne szó. :)
-
Harcsai
senior tag
válasz
FirstAndroid #10146 üzenetére
Ez még jobb.
A 128as és az 512es háttértár ugyanannyiba kerül. -
ZoleeWolf
tag
válasz
robekraptor #10144 üzenetére
Szerintem április 1-re tréfa, csak egy kicsit késett
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
Sumptuous #10139 üzenetére
Csak a gyári Super Charge töltővel. Olyan 15 százaléknál szoktam felrakni töltőre, és rajta van amíg eszembe nem jutott hogy le kéne szedni. Van hogy 1 órát tölt, van hogy akár 3at ha nem használom és csak rádobtam tölteni. De az is megesik hogy menni kell azonnal valahova, olyankor 10-15 percig küldi bele az energiát. Van olyan hogy már 50 százalékon felrakom. Lehet hogy elvileg nem tesz jót a gyors töltés, de semmit sem vagy csak minimálisat csökkent az akkumulátor kapacitás ennyi idő alatt (7 hónap, akinek már egy éves annak lehet hogy másabb eredményeket produkál)
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
ddt500hu #10140 üzenetére
Ezzel a telefonnal konkrétan elmentem tegnap barátnőm elé a munkahelyére 4-re (olyan 1 óra az út, addig zenét hallgattam, YouTube, Facebook, fotóztam egy csomót), aztán ittunk a KFC-ben egy kávét, amíg esett az eső, utána mentünk a Camponába, majd vonattal haza hozzá. Este 9-kor tettem töltőre 32%-on. 😂
S7E-dzsel ilyet sosem mertem, mindig feltöltöttem 100%-ig, bárhová is mentem...
-
ddt500hu
veterán
válasz
tesz-vesz123 #10137 üzenetére
Egyik kolléganőmnek S7 Edge-van és csak azt nyomatja nekem, hogy azért nem merül a telóm mert nem használom és az övé is bírja ugyan eddig.
Van, hogy péntek délelőtt leveszem a töltőről és hétfőig rá sem kerül.
Pedig használom. -
Sumptuous
senior tag
válasz
sirokipatrik #10138 üzenetére
Mivel töltöd? Gyári vagy gyengébb töltővel?:)
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
tesz-vesz123 #10134 üzenetére
Nekem 7 hónapos, de még mindig pazar, íme mondjuk a mai nap eddig. Egész nap otthon vagyok, wifin, éjszaka egy százalékot nem merült még az elmúlt hónapokban. Kb 7 és 9 óra körül alakul mindig. Az S10-en ezért léptem túl elég gyorsan, az meg se közelíti ezt. Mondjuk még pár dologban is jobb ez 😁 Gyári visszaállítás egyszer volt SMS gondok miatt még az elején, Android 9-re frissitésnél se volt.
-
knox83
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #10134 üzenetére
Az komoly, nekem folyamatosan 4-5%ot merül éjszaka.
-
tesz-vesz123
senior tag
Hű, emberek, én nem tudom, hogy a Huawei mit művel a telefonjaival, de ez az üzemidő nagyon durva! 6 óra alatt éjszaka merült kerek 1(!!!)%-ot... Eddig 3 óra kijelzőt pakoltam bele és most van 60%-on. Hát, nem semmi komolyan! :)
-
knox83
senior tag
válasz
Astrolagoon #10123 üzenetére
Való igaz:)
[kép] -
szabeska
addikt
válasz
tesz-vesz123 #10124 üzenetére
Csinálj este is
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Astrolagoon #10123 üzenetére
A kamerája ennek a telefonnak valóban elképesztő!
Ezt a fotót tegnap hajnalban lőttem, automatán, AI nélkül (az AI nem tetszik, mert túlszaturálja durván a képeket, nélküle viszont színhelyesek, szépek a fotók).
-
Astrolagoon
tag
válasz
knox83 #10118 üzenetére
Nem vagy terlhetetlen jogos az elvásrásod egy csúcsmodelnél.De itt tényleg foglalkoztak vele.Nyilván mostantól az új széria a piorítás de kimondható,hogy a P20 pro kamera és rendszerügyileg is egy stabil cucc nem úgy lesz magárahagyva ,hogy egy összeomló fof képeket gyártó készülék hanem még jövőre is vállaható lesz minden szinten.
-
wdx
őstag
válasz
balazs0102 #10120 üzenetére
Egészségedre :) szerintem erre gondoltál, mert ez a része engem is irritál. Ne ugorjon fel semmilyen ablak, vagy bármi is, ha épp kameráznék, filmet néznék, képeket szerkesztenék, stb...
-
t.imi
addikt
Astrolagoon
knox83
Nehogy a kérdésem miatt kapjatok hajba !
P9-ből tanulva, a villámgyors AF, stb miatt tettem fel a kérdést.
Af botrányos volt, dinamikus témára kb használhatatlan.
Tájkép, makróra jó volt.
P10 dettó.
Redmi note 5 pro egy villám a P9-hez képest.
Nem vitát akarok nyitni, személyes tapasztalatok.
A 40mp kamerát a nagy kameratesztben sem dicsérik agyon.
Ok, otthon megnézem asztali gépen, telefonon minden más. -
knox83
senior tag
válasz
Astrolagoon #10113 üzenetére
Jó jó lehet én vagyok telhetetlen😁
M10pro anno kapott egy komolyabb frissítést amivel a kép minőség javult és nagyon elegedettek voltak vele a fórumon. Én ilyesmire gondoltam. -
wdx
őstag
válasz
balazs0102 #10109 üzenetére
Ha a szalagcímekre gondolsz, melyek az állapotsáv felett jelennek meg, azokat ki lehet kapcsolni minden alkalmazásra külön-külön. Beállítások, alkalmazások, alkalmazások, messenger, értesítések kezelése, és ott kiveszed mindenhonnan a szalagcímeket. Ugyanez elérhető a beállítások, értesítések alatt is.
-
válasz
Sumptuous #10112 üzenetére
Huawei SuperCharger
HW-050450E00
5V2A or 4,5V5A or 5V4,5A
10W or 22,5W or 22,5WNem keverem, vannak gyorstöltők amik 9V-tal töltenek, nekem anno a Note 4 gyorstöltője volt 9V-os,azon mondjuk kapcsolható volt hogy normál vagy gyorstöltéssel töltsön a telefon
Az AP32es töltő az 18W-os 9V2A, az AP81(amit a P20 Prohoz adnak) 22,5W-os, a P30 kapott 40W-os töltőt úgytudom...
-
Astrolagoon
tag
válasz
knox83 #10111 üzenetére
Meg a a vaku otpimalizálás meg a HDR optimalizálás .A zoom javítások a videó zoom javítások.Az élesség néhány szituációban ésszerűsítés .Stb Ahhoz képest amit állítottál már a te felsorolásod se semmi,Olvasd vissz FF-ben a changelogokat.Egyébkánt meg oly sokat nem volt mit csinálni a kamerával mai napig megállja a helyét mi gond vele?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #10093 üzenetére
Neked milyen töltő járt a telefonodhoz? Az enyém 5V/2A, 5V/4,5A vagy 4,5V/5A (supercharge), ami akárhogy is számolom, nem 40W. Te kevered ezt a Mate 20 Pro (és újabb) telefon(ok) töltésével. Ez "csak" ~fele annyit tud! A 9V-ot sem tudja a gyári töltő. (Persze fogadja a telefon más töltők különböző Volt/Amper értékű kimemeteit is, de itt a gyári töltőröl van szó.)
A kamera igenis jobb lett a frissítésektől. Ha valaki aktívan használja, akkor észreveheti.
Valóban nem nagy változások, az igaz. :) -
knox83
senior tag
válasz
Astrolagoon #10108 üzenetére
Mire gondolsz ? 960 fps lassítás akcióra indul meg ki vették az AI-t alapértelmezettből? Jó nagy frissítés..
-
whYz
őstag
válasz
balazs0102 #10109 üzenetére
Az egy notification. Ha egy valaki ir messengeren es az zavar, akkor le tudod mute-olni az illetot x idore a messengerben, ez a legegyszerubb. Ha ugy altalanosan zavar, akkor le tudod tiltani a messenger notificationt x idore, vagy az osszes notificationt a dnd mode-al, persze akkor kikapcsolt kijelzovel se lesz ertesites.
-
balazs0102
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #10045 üzenetére
Nem a kis kerek chat fejekről beszélek, hanem pl olvasom a böngészőt, valaki ír messengeren, és fent megjelenik egy sáv hogy valaki írt. Ezt szeretném kikapcsolni. A chat fejek ki vannak kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows XP
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //