Hirdetés
- Windows XP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
-
IT café
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locuste
tag
válasz
st3v3np3t3r #10666 üzenetére
Köszi, alig találtam meg. Igen, erre gondoltam!
-
Eliott
tag
Sziasztok!
Bár nem épp témába vág, de azért megkérdezem itt is. Nyári fesztiválozásokra lenne szükségem egy nagyobb powerbankra - lehetőleg 15.000mAh+. Az én P20Pro-mat (4000mAh) és az asszony i8 Plus-át (~2700mAh) tölteném vele. Bár van pár pavilonnál lehetőség telefon töltésre a fesztiválon (ha ott hagyod x órára x forintért), jobban szeretném, ha a sátornál meg tudnám oldani ezt szem előtt. Lényeg a lényeg, fontos lenne a töltési gyorsaság és a nagy kapacitás (na meg a biztonságos használat).
Bár sok mindent rendelek Ebay-ről, Ali-ról, most nem akarok ilyen 500 forintos 50.000mAh-es noname külföldről beszerzett aksival rohangálni. Franc tudja, hogy mikor okozhat valami kárt a telefonokban.
Szóóóóóóóval, tud valaki ajánlani már jól bevált, legalább 15-20.000 kapacitású, jó ár-érték arányú/minőségű, legalább 2 kimeneti USB-s powerbankot ajánlani?
A Huawei saját powerbankjai mennyire ajánlottak? Gondolok itt: [link]
Köszönöm!
-
wdx
őstag
válasz
st3v3np3t3r #10694 üzenetére
Nincs, de már több mint egy hónapja megy már a VoLTE nálam is. Azóta nincs bajom a hangminőséggel. :)
-
-
-
zsoltip
őstag
válasz
N.YCityBoy #10690 üzenetére
Jap. Amint olvasod.
-
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
tesz-vesz123 #10687 üzenetére
Èn is hasonlóan vettem. A telekom tünik a legferebb szolgáltatónak nekem is.
-
tesz-vesz123
senior tag
Olvasgatva a hsz-eket, én nagyon jól vettem ezt. Hálózaton belül korlátlan (Telekom) + korlátlan internet 13 ezer forint, és a P20 Pro havi 5500 2 évig. Összesen 121k a telefon. :D
-
azt ne feledd,hogy a p30 pro hivatalos bejelentése után,mikor megmondják,hogy mennyibe fog fájni az új széria,addig az eredeti régi áras az előző széria...amint ismeretes az új széria ára,onnantól már csökken a piaci ára... februárban mikor kihoztam a p20 pro-t közel 190ezer volt a telekomnál listaáron vagy domino csomagban... ma listaáron ugyan annyi... az edigitalnál 211ezer(-15% akcióban most kb.180ezer)...szürkeimportosban 150ezer... tehát a 120ezer már irreálisan magas ár egy használt p20 pro-ért 1 év jótállással mikor +60ezerért 2év jótállással(meg 3 hónap kijelzőgaranciával a vételtől számítva) vagy +30ezerért 1év bolti jótállással... ezért írtam,hogy még a 100ezer is csücskös... meg ugye az se mind1,hogy valaki csak árulja a telefonját vagy el is szeretné adni... én pl. max.100ezret adnék érte,ha tényleg patika,gyártói garis és meg van mindene(doboz,supercharger töltő,adatkábel,3.5jack átalakító,tok,"a fülest általában higiéniai okokból nem szoktam elkérni ha használtan veszek telefont)
-
wdx
őstag
Én 2 hónapja vettem használtan 150-ért. Egyszerűen nem volt olcsóbban, max szolgáltatónál, magas díjcsomaggal. Engem nem zavar. Van, használom, szeretem. És senkinek nem tartozom. Ha leejtem, nem fizetem tovább másnak a törlesztőjét feleslegesen. Egy használt telefon leejtése kevésbé fáj, mint egy vadonatúj 200+ os. Mások véleménye meg nem nagyon mozgat. Ha gond lenne vele, én itthon megbarkácsolom. :) és nem hónapokig fekszik egy ismeretlen helyen.
-
-
hito
nagyúr
Öröm lesz nézni hogy változik a hozzáállás, ha eladásra kerül a sor
-
10230-at fizetek a 2db p20 pro-ra 22hónapig... tehát a 2db új volt nekem 225ezer,átlagolva 112ezer... azért a 60ezer egy partika állapotú teher mentes(ha az) p20 pro, azért írtam 90et ha 1 év gari van még rá,mert az 2 év garis új 180ezer nem szürkeimportos boltból,olvass vissza egy kicsit
bár 1 év garisért én sem adnék 100nál többet.pl azért sem,mert a partnerogsmnél a szürkeimportos 150ezer 1év bolti garival újonnan...180ért meg 2év hivatalos garival...
-
-
-
hito
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #10677 üzenetére
Rendben. Tehát megallapithatjuk, hogy a használt de szép állapotú és garis reális ára 100eFt. Ez alatt mókolt, vagy gari nélküli, törött, hibás, kétes eredetű készülékek vannak. De nehogy már elrugaszkodott legyen 100eFt az említett garis, hibátlanért.
-
Én pl Telekomtól ha aláírok megint 2 évet és átmegyek egy S díjcsomagba ami 1750ft hálózaton belül korlátlan hívás+2GB net 750ft,tehát 2500 Ft lesz a havidíj, így tudom 140000-ért kihozni a DS-t...
Persze benne vagyok Magenta 1-ben meg Online kedvezmény platina kártyás kiemelt ügyfél vagyok stb... -
hito
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #10671 üzenetére
És mennyit fizetsz ki mellé havonta?? Szerinted mennyit ér egy használt garis, szép állapotú? 60-at?
Ne hülyéskedjünk már! 100 az alja a korrekt állapotúnak. Az átlagára a használt piacon pedig 100-120. Főleg a dual simesnek.
-
zsoltip
őstag
válasz
st3v3np3t3r #10674 üzenetére
Ami még érdekes:
A 15-20 ezer használt piacon felfedezett árkülönbséget megér vajon a P20 Pro? Mi a véleményetek, tapasztalatotok? -
-
-
zsoltip
őstag
válasz
st3v3np3t3r #10671 üzenetére
Nekem előfizuval, Flottában, 15 évvel a hátam mögött, Telenor 151 ezerért vesztegetné, szimpla SIM-mel.
-
-
-
zsoltip
őstag
válasz
N.YCityBoy #10668 üzenetére
Pont 100ért adnának egy jövő júniusig garisat.
De most elbizonytalanítottál. -
válasz
zsoltip #10667 üzenetére
Én nem venném meg használtan 100-ért amikor vadonat új bontatlanul 2 év hivatalos garanciával 140-ért megvehetem,de nem vagyunk egyformák ugye🙄
Maximum 80-at adnék egy használtért...de ez én vagyok!
Én szeretem azt amikor én bontom ki megcsap az az új illat stb...nekem megéri ez, azt a plusz pénzt😁
Plusz nem tudhatod,hogy használta az előző tulaj hiába nincs rajt sérülés ettől még leejthette, vagy rootolhatta sz@rrá! -
zsoltip
őstag
válasz
N.YCityBoy #10664 üzenetére
Igen. És akkor mennyi az a reális ár, amiért megérheti megvenni használtan.
100ért sem? -
-
Locuste
tag
Hello,
Amióta beállítottam a Témákat, azóta nem vált wallpapert. Hol tudom visszakapcsolni? Köszi előre is!
-
válasz
st3v3np3t3r #10662 üzenetére
+1
Igen én is tegnap majdnem vettem egy használtat 100-ért még 14 hó gari patika állapotban volt stb...DE felmentem a Telekom oldalára mivel pont most járt le a hűségem és van ez Cyber tavasz vagy mi, a lényeg,hogy a kedvezményeimel ki tudok hozni most egyet 140000-ért, inkább ezt választottam 👍
Sima P30-at is ki tudnék hozni 180-ért,de itt azt mondták,hogy inkább a P20pro így ez lesz😁 -
sirokipatrik
aktív tag
válasz
FirstAndroid #10656 üzenetére
Vodafone, magától bedobta miközben olvasgattam itt.
-
válasz
zsoltip #10661 üzenetére
az árukereső alapján 150-260ezer között van egy új p20 pro dual sim...
emagon,aquán,edigitalnál 180...
mivel alig 1 év gari van rá,így max.90-110ezer.... ha újat vennél,kapnál 2év jótállást+az első 3hónapban kijelzőcsere jótállást véletlen törés esetén...
akkor van mêg egyéb más tényező is... pl.babrálták-e a gyári szoftvert vagy nem... én nem venném meg ha már babrálták(nyitották a bootloadert,rootolták stb...) -
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Jelenlen milyen áron ajánlotok 2020 Q1-en túlnyúló ideig garis, független, patent állapotú P20 Pro készüléket megvásárolni?
Milyen ár az, amit már nem ér meg?Továbbá: Mate 10 Pro, amiben gondolkodom még. Az nekem szebb.
Ugyanakkor 15-20 ezer a használt piacon az általam felfedezett árkülönbség. Megér ennyivel többet a P20 Pro? Mi a véleményetek, tapasztalatotok? -
merlin201
tag
Sziasztok,
Akit esetleg érdekel a .270-es firmware otg telepítés akkor itt a [link] a letöltéshez.
-
FirstAndroid
tag
válasz
sirokipatrik #10629 üzenetére
Milyen szolgáltatónál vagy, hogy jött a frissítés?
-
Köszönöm
-
szabeska
addikt
válasz
N.YCityBoy #10650 üzenetére
Maximum a p30 pro lenne előrelépés a p20 pro-hoz képest. Sima p30-at nem vennék a p20 pro ellenében.
-
knox83
senior tag
válasz
N.YCityBoy #10650 üzenetére
Szia,
Sima p30 vagy p20 pro közül kellene választanom akkor a 20 prot választanám. -
hito
nagyúr
válasz
philoxenia #10651 üzenetére
Jól látod. Főleg a videó ami veszettül zavar. Camera2 api-t engedélyezve rá lehet venni a készülékek egy részét a gyári zajszűrés és élesítés kikapcsolására. A jó égnek nem jön ez össze P20 Pro-n. Se fizetős Filmic Pro-val, se Open Camera, se Snap Camera HDR, se Hedge Cam nem tudja megkerülni a Huawei kamera driverét és már végem van tőle. Az utolsó esély, amit megadok neki az az első szoftver, de azt meg körülményes feltenni rá, ha egyáltalán lehetséges. Ebben kéne segítség.
-
Sziasztok
Gondolkodom egy ilyen készülék vásárlásán, Mate20Pro volt fél évig de nem tudtam megszokni a hosszúkás nagyságát+az edge kijelzőt így eladtam,ez kompaktabbnak tűnik,vagy még a sima P30 jôhet számításba,de árban nem mindegy ugye😁 Szerintetek megéri még ezt venni vagy inkább az újabb szériát válasszam?
Jöhet pro-kontra kíváncsi vagyok a véleményekre főleg akinek esetleg mindkettő volt/van már👍 -
hito
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #10647 üzenetére
Az mi?Megtaláltam: firmwarefinder. Utána olvasok.philoxenia: mire gondolsz?
Nem írtam, hogy mi a gondom vele. Vagy még a régi nyavajgásomat olvastad?
-
-
hito
nagyúr
Most beszéltem Huawei ügyfélszolgálattal. Azt mondták, hogy egyel régebbi verziót vissza lehet tenni a készülékre. Erre én megkérdeztem, hogy 9-ről 8 akármilyenre, vagy 9-ről 8 legutolsóra lehet-e visszamenni, hiszen mindkettőt jelentheti. Ezt sajnos nem tudta megmondani. Gondolom, hogy egyel ezelőttire lehet visszamenni, tehát 9-ről a 8 legutolsójára.
Azt is említette, hogyha akár egy 40MB-os biztonsági frissítés is telepítve lett már a 9-re, akkor ez már nem igaz, tehát ez esetben nem lehet downgrade-elni.
A kérdés még mindig ugyanaz mint tegnap: hogyan tudom visszatenni a legrégebbi (akár a legelső) firmware-t? Fizetős megoldás is érdekel. Előre is köszi a segítséget!
-
-
patyi1989
tag
Sziasztok. Nekem elkezdett szarakodni az ujjlenyomat olvasó. Amikor megvettem, majdnem hozzá sem értem és feloldott, most meg sokszor letilt, mert nem akarja felismerni az ujjam és hiába veszem fel újra az összeset, akkor sem javul a helyzet. Másnál nem jelentkezik a hiba? Fél éves telefonról van szó.
-
válasz
az aod jó ebben is?
-
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #10638 üzenetére
Megint nem eröltettèk meg magukat, ez is csak biztonsági frissitès...
-
batai15
félisten
Érdekes ez a navigációs változatok téma . Most képernyő alatti egy gombos vezérlést használom plusz nova launcher ,aztán task váltó helyett néha fekete kép fogad .
Sőt pie alatt volt már olyan is hogy az Oreo féle recent menü jön elő .
Foglalkozhatna vele a Huawei mert pl sokáig a gesztus vezérlés 3rd party launcherek alatt az is bugos volt . -
válasz
-
-
wdx
őstag
válasz
gulyasa #10633 üzenetére
Egyetértek, leginkább én is erre használom, de mikor egész nap fényképezek, videózok, esetleg még válogatom is ezek után, tutira nem fog szeretni a telefon, hogy még hdmi-n szívok a jócskán lemerült akkuból... Szóval tégy belátásod szerint, én is így fogok cselekedni, mikor rendelek egyet.
-
janosibaja
őstag
válasz
Nekem is meg jött, ahogy nézem, ez csak szimpla biztonsági frissítés.
Nyilván rettenetes nagy fáradtságukba telt volna a kínai tudósoknak, ha mondjuk a 24 órás formátumhibát kijavítják.
-
gulyasa
őstag
Mivel nem akarom "kvázi" számítógépként használni, nem akarok hosszú filmeket ilyen módon lejátszani, ezért nem kell komolyabb megoldás.
Csak arra kellene, hogy egy-egy fényképezős-videózós nap végén ne kelljen másolgatni, mentegetni a fájlokat, hogy meg tudjam nézni azokat a tévén vagy a monitoron.Felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért nem használom a WiFi-s megoldást...?
Azért, mert a tévém nem támogatja (LG 42LW5500, 2011-es technika), ebben még WiFi-Direct sincs. A WiFi router-en keresztül pedig nem tudja lejátszani a telefonról érkező 1080p videókat.
HDMI-ről viszont csak a megjelenítés lenne a dolga.Ja és egyelőre tévé vásárlás nincs a tervekben. Elsősorban nem anyagi okai vannak. Az LW5500 egy 3D (Cinema 3D) tévé "matuzsálem". 2016 óta már senki senki sem gyárt 3D tévét. Szóval, amíg meg nem hal, addig marad az LG tévé, és akkor majd eljöhet nálam is az OLED/QLED 4k/8k korszak. Akkor már én is kénytelen leszek elfogadni az otthoni olcsó 3D mozizós korszak végét...
-
haladó
tag
Helo,
fb-ban ha a videó elinditása után forog el a készülék, akkor megáll a video és kilép a teljes képernyős módból. Erre mi a megoldás? -
szferix
tag
Van-e valami észszerű lehetőség arra, hogy a névjegyzék ne valamilyen fiók (Google, Huawei) alá kerüljön, hanem simán helyben a telefonra. MobilGo-val tudtam csinálni Phone fiókot, át is tettem mindent, de a névjegyek jó felének megszűnt a szerkeszthetősége... Amíg Google fiók alatt volt, vagy van, mind szerkeszthető. Nyers zsír új névjegyzék létrehozását nem engedi, valamelyik fiókhoz akarja kötni. Ilyet még nem láttam mióta szőr van a fejemen.
-
hito
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #10628 üzenetére
Úgy, mint az Apple-nél? Akkor arra konkrétan semmi esély, hogy a legelső firmware-t visszavarázsoljam rá. Vagy funkyhuawei-jel még van?
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #10628 üzenetére
-
válasz
tesz-vesz123 #10626 üzenetére
a márciusi javítás március végén jött... csodálkozok én is, hogy az áprilisi nem jött még meg...
hito: elvileg az Firmware Finderrel is lehet downgradelni, ha a kiválasztott firmware verzió alá van írva
-
hito
nagyúr
Üdv! Legújabb romos készüléket lehet ezzel a funkyhuawei módszerrel downgrade-elni akármilyen verziójú romra, akár az elsőre is?
-
tesz-vesz123
senior tag
Biztonsági frissítést sosem kapnak a Huawei telefonok? Május van és még mindig márciusi biztonsági frissítés... az S7 Edge mai napig minden hónapban kapja (pedig 3 éves, nem 1).
-
wdx
őstag
válasz
gulyasa #10624 üzenetére
Nem próbáltam még, de biztos vagyok benne, hogy működik. Viszont abban is biztos vagyok, hogy mindenképp egy töltő és egy usb nyílást (egér, háttértár) használnék előbb-utóbb hozzá, úgyhogy én csak ilyet vennék, amin ezek rendelkezésre állnak (felesleges pénzkidobás külön venni ilyet és olyat).
-
gulyasa
őstag
válasz
laci1892 #10621 üzenetére
Nekem sem tűnt bizalomgerjesztőnek, de azért megkérdeztem, hátha valakinek bejött az olyan tok...
Egy másik kérdésemre továbbra is várom a választ.
Valaki próbálta már "USB Type-C to HDMI" átalakítóval használni a P20 Pro-t? Működik?És ha igen, melyik megoldással működik?
Elég, ha egy sima kábeles megoldást szerzek be (egyik végén az Type-C apa, a másik végén HDMI apa vagy anya), vagy csak az adapteres kialakítás (mint pl. a Huawei Mate Dock) a nyerő? -
-
batai15
félisten
válasz
st3v3np3t3r #10619 üzenetére
Hát de akkor meg nem lesz Google feed stb nem ?
-
-
batai15
félisten
válasz
st3v3np3t3r #10613 üzenetére
Viszont jó lenne a feed , stb ha letiltom az meg nem fog menni .
Csak ez a mozdulat idegesít hogy akkor is élő jön néha ha nem akarom . -
-
batai15
félisten
Sziasztok , készüléken egy gombos virtuális navigációs gombot használok,mivel a többi mód nem jön be. Ki lehet kapcsolni valahogy hogy felfelé húzásra Google feed ne ugorjon fel ? Köszi előre is.
-
robi1979
aktív tag
Valaki meg tudja mondani hogy AF-et hogyan tudom lockolni P20 pro-n lassított felvétel alatt?
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
Harcsai #10607 üzenetére
Egyébként a Huawei mondta, hogy jön Európába? Ugyanis az EMUI 8.1 sem jött Európába, kizárólag Kínába volt elérhető frissítésként (béta teszt is volt előtte). Nem akarom elkiabálni, de szerintem ide nem fog jönni a Mate 10-ből kiindulva. Ott is úgy várták mint a messiást aztán ,,csak" az EMUI 9 jött.
-
Harcsai
senior tag
9.1-ről nem hallani semmit?
-
válasz
apollo12 #10605 üzenetére
az a baj,hogy az alaprendszert nem a telenor frissíti... a telenor csak a szolgáltatói frissítéseket adja ki...
ez a project treble előnye, hogy nem kell a várni a szolgáltatóra hogy jóváhagyjon egy frissítést... most már 2 frissítés van... OS és Carrier(rendszer és mobilszolgáltató)... neked az OS frissítés ragadt be,amit a huawei ad ki...
tehát ebben a telenor már nem kompetens...csak ők hiszik azt... -
apollo12
veterán
válasz
st3v3np3t3r #10601 üzenetére
telenornál, már be vittem 2 hetett mondtak szoftver frissitésre, vicc az egész
délután meg probálom
-
-
wdx
őstag
válasz
apollo12 #10600 üzenetére
Telefonon indítsd el a HiCare-et, és azon belül valahol lennie kell a frissítésnek EMUI frissítésnek, amit engedélyezni kell. Nekem anno így jött a frissítés. Ha nem jön így össze, akkor ki kell kapcsolni a telefont, kivenni a sim kártyát, bekapcsolni nélküle. Aztán újra kikapcsolni, sim kártya vissza, és így már talán lesz frissítés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows XP
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //