Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz 7Heads Drago #214 üzenetére
Azt hittem nyilvánvaló, hogy a közelmúltban tiltólistára került kínai cégekre célzok...
Mert ezekben a topikokban folyamatosan előkerül, hogy jaj a Trump bármelyik sikeres kínai mobilgyártót kicsinálhatja ezentúl, merthát nyílván csak azért terrorizálja szegény Huaweit is mert sikeres a mobilpiacon, de mégsem hozott még eddig senki példát rá, hogy nem hálózati eszközöket vagy megfigyelőrendszereket fejlesztő kínai cég kapott volna ilyen szintű szankciókat.
Sőt, fentebb linkelte az egyik kolléga, hogy konkrétan enyhíteni terveznek a Huawei szankcióin, és a teljes cég ellehetetlenítése helyett mostmár a hálózati szektorra koncentrálnak, de ja, nem az 5G-ről szól ez a történet...Ezt a beszélgetést én befejeztem (annál is inkább, mivel a moderátorok már jelezték, hogy ez nem ide való), ha folytatni akarod, a politika topikban megteheted.
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest