- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
igen, ez már nekem is kezdett lejönni érzetre, hogy rengeteg a semmitérő cucc az áruházban.. hétvégén kicsit játszottam, nyomkodtam.. hát jah
úgyhogy kb sztem be is fejeztem részemről az appok felrakását, ami kellett és fontos (google maps, tidal, face, messenger) az megvan, optimalizáltam, személyre szabtam a cuccot kicsit, felraktam az iphone-os hangokat, aztán ez így is fog maradni.. nem nagyon vágyom rá, hogy bármit is lenyúljon, kártyaadatokat meg meg se merek adni ennek a csodaandroidnak[ Szerkesztve ]
-
-
jolti
senior tag
Az is igaz. Az itthoni gépen is használom. Csak nem szeretném, ha a nagy nehezen ledolgozott mínuszom a számlámon, ismét átfordulna belé...
Annyi rosszat hallani az android biztonságáról. ( Bár amikor jönnek ájfonosok a hülye dumájukkal, hogy az android támadható, meg stb. mindig mondom nekik, hogy mondjatok egyetlen egy példát a környezetetekből, hogy kit támadtak' meg! Akármelyik oldalról. Akkor aztán megy a gondolkodás....) Én még egyetlen egyet nem hallottam. Pedig sok ismerősöm van. -
DaDa
senior tag
Mindenesetre javaslat volt a megoldásra. Nekem új kora óta ki volt kapcsolva a rezgés mert volt egy karkötőm, ami rezgett. Ezen kívül BT. hatótávban bárhol lehet a telefon nem kell zsebbe hordani sem. És még millió előnye van a karkötőnek. Valóban nem volt válasz a kérdésre de a problémára igen. Vagyis nem az okot és a miértet vettem előre hanem a megoldást, amivel megszüntetheted a rossz rezgést így már nem fog érdekelni a dolog és tovább szeretheted a telefont.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
Érdemes beszerezni egy mi Band karkötőt. Gyakorlatilag erre (is) van.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
giroud199
senior tag
-
őstag
-
giroud199
senior tag
Nem kihangositva hallgatok zenét, de néha nézek filmet hbo go n stb és feltunt... Mindegy, hogy tartom kB 70%at tudja a fent említett két modellnek
Amúgy azt a kínai live wallpapert valaki nem tudja honnan lehet letolteni? Ami gyárilag a készüléken van, irtó jó>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
Anonymus95
senior tag
Kinek így, kinek úgy. Volt egy valaki ezen a topikon, aki visszament 1 hét után Samsungra...egyszerűen neki az vált be...el kell fogadni. Van ilyen. Egyébként pedig azon az egy emberen kívül mindenki másnak a Mate 20 vált be. Lehet meglesz a második ember, aki visszavált, de lehet megszokja egy kis alakitás után.
-
spider80
őstag
Csak megerősíteni tudom,hogy maga a messenger ilyen. Feleségem Mate 20-án és nálam iPhone 7-en is ugyanilyen egy ideje. Tehát még az Android verziót is kizárhatjuk, mert IOS-en ugyanez.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
MPeter87
őstag
Nekem soha nem írta még ki, hogy bárki elérhetővé vált.
Lehet csak én vagyok ennyire szerencsés.
Nem lehet, hogy a facebook app csinálja? Mert olyanom pl nincs (böngészőből használom mindig), csak a gyári face messenger. Sőt, az előző telóimon sem volt (Nexus6, Redmi5Plus) ilyen. -
DaDa
senior tag
Folyamatos hasznalattal (pl net, Video) jóval tovább bírja. Nekem folyamatos BT, GPS, 4g, wifi. Szinte Soha nem használtam még 50% feletti fényerőn. Na jó nyáron. Valószínű nekem az okoseszközök miatt ennyi. Xiaomi Mi home és Mi Band, mi fit folyamatos működés azért szívja.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
Egész nap megy a WiFi, amúgy meg mobilnet.
Más.
Mi ez a baromság a mobilarena oldalán, hogy nem engedik a reklqmblokkolo használatát? Oké, megértem őket, értem az okot, de ez most csak decemberben csináljak, remélem, mert akkor teljes egészében törlöm magam innen.[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Sajnos nem, én napi szinten járok 4es és 2es metróval, egyiken sem megy vagy nagyon minimálisan. Na de ajándék lónak ugye nem nézzük a...
-
DaDa
senior tag
Dettó én is így használom. Már ha megyek le a metróra ösztönösen váltok át. 😀 Nem csoda, hogy meghosszabbította a digi az akciót 2020. júniusig.
-
félisten
Az összes modellre ugyanezt a képet rakták be, nyilván csak az anyaghasználat + szín egyezik meg, a forma + méret eltérő.
(#2908) Mosquito34
Szelektív olvasás látom már megy. Ahogy írtam: nincs módomban külföldről rendelni, az ár nem hasonlítható össze kínai áruházakkal.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
DaDa
senior tag
Pár progi engem is az őrületbe kergetett. Felraktam az Ncleaner (Notify cleaner) progit playről azóta azzal tiltom.
-
Anonymus95
senior tag
Sajnos onnan valóban nem odavisz. Meg kell menni a beállításokba és az alkalmazásokba majd azon belül is alkalmazások. Jobb felül a menü gombot megérinteni és a rendszer folyamatokat kiválasztani. keresd meg ezt az Android system alkalmazást és azon belül keresd meg a messengerre vonatkozó részt.
-
Anonymus95
senior tag
Nekem nincs bajom vele. Még néha élveztem is ('kivettünk'
egy szabadnapot az egyetemről)
(Debrecenben. Pesten lehet én se bírnám)
Jó idő, császkálás a városban..ezt az oldalát néztem. Szereti is párom és mindig mondja is, hogy velem jól járt és milyen jó, hogy nem dünnyögök.
Az is tény, hogy nem jellemző a hosszú időzés. Itthon átnézi és , kiválogatja, hogy mi kell, mi az, ami még átgondolandó, mi nem kell. Tulajdonképpen szélirányosan végigmegyünk a bolton.
A ruha vásárlás már húzósabb számomra. Bár egy darabig elvagyok a fogas szerepében, de fél óra-45 perc után már dünnyögős fogassá válok. -
-
lacccciiii
csendes tag
Hali! Nagyon egyszerű volt az ok: nem volt nálam szemüveg. Utólag is elnézést kérek! Pusztán arról van szó, hogy beállítottam a 4G - t és utána kénytelen voltam visszaállítani, mert nem volt jó a hívás közben a hang. Se a hívott félnél sem nálam. Ezzel kapcsolatban kérnék tanácsot, hátha valamit nem állítottam be jól. Köszi! Szép napot!
Laci
-
DaDa
senior tag
Köszönöm, meg is vettem ma. A kijelző valóban nem tűnik gyengébbnek. Most a méretet szokom. 😀 Lehet lesz majd később 1-2 kérdésem.
-
-
Jack Oneill
veterán
Nyugodjatok meg, a kek ugyanugy gyujti az ujjlenyomatot. Viszont iszunyu szep, mondom ezt ugy, hogy mindig fekete teloim voltak.
(#1332) robroy7919
Hivd fel oket, mert nekem hasonlo volt, megrendeltem, kaptam visszaigazolast is, mire felhivom oket es kiderul, nincs is semmilyen rendelesem rendszerhiba miatt.[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Részben igazad van, de azért a kamerán is folyamatosan csiszolnak, plusz funkciókat hoznak, a rendszer is javul stb. Tehát igen is fontosak ezek a frissítések, mert a telefon is új. Kell rajta, meg van is min javítani.
Nyilván ha már 1 éves vagy több lenne a telefon, és csak a bizt. frissítés jönne, akkor én se lennék ennyire zabos…A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Carline
őstag
Nekem volt régebben olyan telefonom, amit asztallapon egy kézzel (újjal) használva alig érzékelt, kézbe fogva pedig tökéletes volt. Ez inkább a téli fűtőtt és légszáraz helyiségben volt jobbára jellemző.
Mint kiderült annyira száraz a bőröm, hogy nem vitte át az elektromos töltés érzékelést. Nem tudom itt lehet-e feljebb venni a érzékelést. Kesztyűs mód vagy mi volt a megoldás egyes telefonoknál.
A Mate20-nál még nem volt ilyen jellegű problémám.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI