- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducsidu
senior tag
Nekem most jött januári security patch. [kép]
-
ducsidu
senior tag
Nekem nem tűnt fel eddig, hogy agresszívebb lenne a memória-kezelés.
Sok újítás nincs, bár ez várható volt. Viszont a factory reset jót tett a telefonnak, sokkal jobban megy, mint eddig. -
ducsidu
senior tag
válasz Anonymus95 #3131 üzenetére
Köszönöm, akkor mentek mindent.
-
ducsidu
senior tag
válasz Jack Oneill #3114 üzenetére
Ha recoveryből csinálok factory resetet, akkor a képek, videók a telefonon maradnak? Én is felraknám a frissítést és akkor már resetelném is.
-
ducsidu
senior tag
Szerintem is elég hangos a telefon, általában nem is maximumon van telefonálás közben.
-
ducsidu
senior tag
válasz Anonymus95 #2221 üzenetére
Sajnos úgy néz ki eltávolították. Nem értem miért kell kivenni meglévő funkciókat
-
ducsidu
senior tag
válasz Anonymus95 #2218 üzenetére
Rossz helyen nézem? [kép]
(#2219) Jack Oneill: nekem sem tetszik, de gondolom megszokás kérdése is
-
ducsidu
senior tag
válasz krisz4b70 #2214 üzenetére
Nekem nem tűnt fel érdemi változás emiatt, de alapból elég gyorsnak éreztem a telefont.
Viszont ahogy átrendezték a kamera alkalmazást az nem tetszik, meg az app drawerben az ajánlott alkalmazások sor elég zavaró és nem találtam sehol opciót hogy kikapcsoljam.[ Szerkesztve ]
-
ducsidu
senior tag
Még a hónapban kéne, hogy érkezzen az EMUI 9.1 [link]
-
ducsidu
senior tag
válasz Jack Oneill #1548 üzenetére
Miután készítettél egy screenshotot nyomj rá és ott lesz erre egy opció.[kép]
-
ducsidu
senior tag
Én feketét vettem, mert azt hittem ennek is recés a hátlapja, de így sima üveggel kicsit macerás. Rendeltem rá egy ilyen matricát Aliról, jól illeszkedik és így nem csúszik.
[ Szerkesztve ]
-
ducsidu
senior tag
Téma volt itt a kijelzővédő üveg. Én ezt rendeltem hozzá, egyelőre nem rakom fel, mert jó az alap, de hozzámértem és kicsit közelebb is van a szélekhez, mint a gyári.
-
ducsidu
senior tag
Miért kapcsolja vissza a telefon mindig az automata fényerőt?
-
ducsidu
senior tag
Nekem most jött a frissítés. Ma (újra) megjött a telefon, reggel még a .147 volt a legfrissebb, de most jelzett ,hogy van .187.
-
ducsidu
senior tag
válasz Jack Oneill #1042 üzenetére
Nekem is ez volt valamiért. Akárhányszor indítottam újra a telefont vagy a letöltést, sosem kezdte el igazából. Furcsálltam, de nem foglalkoztam vele, mert úgyis vissza kellett vinni.
A bolt egyébként visszavette szó nélkül, elvileg a jövő hét elején kapok újat -
ducsidu
senior tag
válasz Jack Oneill #1027 üzenetére
Egyelőre nem vagyok ideges és ha simán cserélik nem is leszek Kibírok néhány napot és legalább van ideje megjönni az üvegfóliának
Reméljük a tiéd is hamar megjön.
[ Szerkesztve ]
-
ducsidu
senior tag
válasz Jack Oneill #1025 üzenetére
Hollandiában vettem egy webshopról, Belsimpel.
-
ducsidu
senior tag
Na, nekem ma sikerült átvennem a telefont. Nagyon tetszik, a képernyő gyönyörű, nagyon prémium érzete van a telefonnak, de az enyémmel van egy kis probléma. A notch mellett bal oldalon sötétebb a képernyő: [kép]
Felhívom majd őket, remélem kicserélik. -
ducsidu
senior tag
Rendben, majd néhány napon belül meglesz és írok
(#969) GEIL: Ezt én sem egészen értem miért írtad. IP67-nek nagyon örülnék, de hasonló árban senki nem kínál ilyen telefont. Az AMOLED hiánya engem nem zavar, IPS-hez vagyok szokva. A 6GB RAM-nak szintén örülnék, de azt a kis hiányosságot kárpótolja más téren a telefon.
-
ducsidu
senior tag
válasz thompherkins #965 üzenetére
Igen, csak biztosra akartam venni, hogy nem problémás-e az EMUI mellé ennyi RAM.
De meg lettem győzve, a napokban megveszem.[ Szerkesztve ]
-
ducsidu
senior tag
válasz thompherkins #956 üzenetére
Köszönöm a választ!
A Oneplus 6T tényleg közel tökéletes lenne, de sajnos sokkal drágább, mint a Mate 20 és nem szeretnék annyit költeni. Oneplus 6 sem sokkal olcsóbb.
Hasonló árban a Pocophone F1-et tudnám megvenni, ami RAM-ban jobb és nyitható a bootloader, de a Mate szinte minden másban veri szerintem. Ezen kívül pedig talán a Redmi Note 7 Prora várhatnék, de az még messze van és szinte minden szempontból rosszabb lesz.
Szóval szerintem legjobb opcióm, valószínűleg csak akkor mondanék le róla, ha érezhetően kevés lenne a memória, vagy idegesítő az EMUI, de ha Te és a többiek elégedettek vagytok vele, akkor szerintem nekem is megfelelne.
Amúgy igen, annak örülök, hogy 9.0-val jön alapból, csak szeretném ha még 2 évig friss is maradna. Ahogy elnézem egyébként a Mate 9 is kap majd, pedig 2 éves készülék, szóval jónak tűnik ilyen szempontból a gyártó.[ Szerkesztve ]
-
ducsidu
senior tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom a készüléken, mert jó áron van jelenleg. Összességében nagyon tetszik hardverileg, egy dologtól félek és az a szoftver.
Elég az EMUI-nak a 4 GB RAM? Jelenlegi telefonom 3 gigával van szerelve és az már kezd kevésnek tűnni, pedig közel stock Oreo van rajta.
Hány Android verzió frissítésre lehet számítani? Következő kettőt megkapná?
Kisebb szoftveres javítások jönnek rendszeresen?
Ha nyitható lenne a bootloadere, akkor ezek a kérdések nem lennének nekem fontosak, de így számítanék rendes supportra a gyártótól.Remélem nem hülye kérdések, a válaszokat előre is köszönöm!