Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chomanche
csendes tag
válasz viserion #177 üzenetére
Azért, ahogy olvasgatom, eddig waitheard kollégát hülyéztétek, hitványoztátok, elvetemülteztétek. többnyire. De gondolom ez nem személyeskedés volt.
joysefke:
Az a krokodil durva...Üdvözöl a POKOL!
-
janos666
nagyúr
válasz viserion #172 üzenetére
Egyetértek, és ezt akartam kevesebb erőfeszítéssel közölni vele.
De gondolom te is tudod, hogy az a gond, ezt a vitát egyik oldal sem nyerheti meg, mert:
1: Aki nem gondolkozik, hanem tud, azt semmilyen érvekkel nem lehet meggyőzni arról, hogy próbálja meg végiggondolni, hogy amit tudni vél, az (vagy legalább is az ő erről a tudásról alkotott egyéni értelmezése) vajon lehet-e téves, vagy kifejteni azt, hogy objektíven nézve miért helytálló, hogy ezekkel az érvekkel győzhesse meg a másikat. Ő csak kijelenteni képes az igazát (pontosabban mások igazát, akik a fejébe ültették ezt a gondolatot, ahogy azt már te is kifejtetted).
2: Aki nem hajlandó önálló gondolkodás nélkül elfogadni valamit, amit valaki más vitathatatlan tényként próbál elé tárni, annak gyakorlatilag még sincs más választása, mint az 1-es pontra ugrani, és megpróbálni megvitatni a dolgot. Erről viszont már korábban beláttuk, hogy nem fog menni.
Szóval, mivel ahogy mondtad, a világ nem fekete és fehér, ezért mégis megpróbáljuk megvitatni, hátha ő elkezd gondolkozni és egyikünk meggyőzi a másikat. De a gyakorlatban erre minimális az esély.
Az sem meglepő, hogy általában miért azoknak le a végén utolsó szava (ami nem egyenlő az igazsággal), akik nem gondolkodási készséggel, hanem tudással rendelkeznek. Előbbi csoport fogja belátni, hogy meddő a vita, és hagyja rá a másikra. Illetve, ha mégsem, akkor a második csoport lesz hajlandó messzebbre menni, és szükség szerint drasztikus megoldást találni a problémára (például kioltani azok életét, akik nem értenek vele egyet, míg a másik csoport ezt legfeljebb önvédelemből kísérelné meg, de ha meglepetésként éri a támadás, vagy kisebbségben van, akkor szopacs).
(#176) franc0
Szerintem nem szabadna itt politizálni, de a semmi helyett legyen mondjuk ennyi:
Az a fajta, aki szívesebben látná a cionistát golyó ütötte lukkal, mint kipával a fején, nem szereti a friss térképeket, a neoegyiptomiakat pedig még golyóval sem tisztelné meg, hanem más módon, de hasonló alapossággal intézné el a problémát, hogy ne lopjon többet.
Legalább is, mint alapbeállítottság. Ahhoz jelenleg mindenki gyáva, hogy tényleg tegyen is valamit.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
schwartz
addikt
válasz viserion #151 üzenetére
Mit nem lehet megerteni? Lehet csapongo gondolataim vannak es nem tudom eleg gyorsan "papirra vetni" vagy mar teljesen masra gondolok mikozben ezt irom neked de arrol volt szo ha jol emlekszem, hogy mi okozhat fuggoseget es mirol lehet leszokni ilyen vagy olyan formaban. Nyilvanvalo, hogy nem egyszeri hasznalat utan szoktam ra a cigire de mivel legalisan es konnyen beszerezheto volt, ujra es ujra kiprobaltam meg akkor is ha a hozza fuzodo elso elmenyem teljesen negativ volt. Leszokni rola nem a nikotin elvonas miatt volt nehez (az kb. nulla a kobon) hanem a kapcsolt szertartaszeru berogzult cselekmenysorozat hianya miatt. (sokszor olyan erzesemn volt nincs mit kedjek a kezemmel, hianyoztak azok a mozdulatok amiket dohanyzas kozben vegeztem stb) Ha a cigi helyett akkor a heroint vagy kokaint probalom ki, es ugyan olyan konnyen hozza is tudok jutni plusz az elso alkalommal egy rendkivul pozitiv hatassal szembesulok, most nem lennek itt. Mar nem lennek sehol...
Rovidtavon ugyanugy nem erzed a konnyu drogok (cigi, pia ,fu) karosito hatasat mint a veszelyes drogoket de mig az elozoekrol nagy valoszinuseggel idoben es maradando karosodas nelkul le tudsz allni addig az utobbi egyenes ut a hanyatlasod fele. (foleg ha konnyen es legalisan hozza is tudsz jutni)If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz viserion #141 üzenetére
olyan drog pedig nincs, amit 1 alkalom utan nem lehetne lerakni. nincs. lelkileg lehet, hogy hatalmas nehezseget okoz, plane ha gyenge az illeto, de 1 alkalom utan egy drog sem fog fizikai tuneteket produkalni.
Eros embernek tartom magam de a cigirol is nagyon nehezen tudtam leszokni pedig az elso alkalommal egy napig hanytam tole. (totalis negativ elmeny) Es akkor jossz te es megmondod a tutit. hogy mirol lehet leszokni es hogyan. Ezek az emberek miert nem tudtak leallni a desomorphinerol? De rendben van legalizaljuk a konnyu drogokat, majd a veszelyes drogokat is mert nincs eleg szerencsetlen ember...
a nemzetkozileg ismert emberek mar nem szegyellik, hanem inkabb felvallaljak, sot, felszolnak mellette,
En meg kopok rajuk.
If he dies, he dies.
-
waithEard
őstag
válasz viserion #141 üzenetére
Ismét egy személyeskedő, maszatolós, zagyva kendermagos poszt. És te nyilván már a "magasabb" szintet képviseled.
Akárhogy próbáljátok magyarázni a bizonyítványt, nem fog menni. Lehet itt "előítélezni" meg "nulla ismeretre" hivatkozni, kevés lesz.
A szenvedély betegség az szenvedély betegség marad. A drog terjesztése pedig bűncselekmény.
Ezt kéne végre megérteni. Engem nem érdekel, ha neked olyan üres az életed, hogy úgy érzed füvezned kell.
(Talán kinövöd majd.) Szerintem szívjál be a haverjaiddal, érezd magad különlegesnek és maradj csöndben."The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest