- AutoCAD
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- TP-LINK routerek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PR-Telecom
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
"Egyrészt egyből észrevenni, hogy csípőből utálod a rendszert, s egy fikarcnyit sem vagy nyitott az értelmes beszélgetésre."
Tipikus reakció, mikor a másik fél már semmilyen észérvet nem tud felsorakoztatni a meggyőződése mellett. Jehova tanúja effekt
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
Azt nem mondtam, hogy senki, de sokan el lennének még azzal, még akár a TRIM hiánya ellenére is. Én is csak fél éve váltottam Win7-re, nem izgatott, hogy a Vista nem kezeli a TRIM-et.
De inkompatibilisebb: AutoCAD / Inventor (2014 előtti verziók) összeomlanak Win8 alatt, igen gyorsan. De hát persze ezeket csak néhány ember használja, nem számít. Stabilitás, energiagazdálkodás... ugyan, marketing bullshit. Még az energiagazdálkodás csak-csak... de ugye nem árt, ha a hardver is támogatja. Desktopon ennek vajmi kevés jelentősége van, nem éri meg ezért Win8-at venni. Az XP is kapcsolgatta a CPU és a VGA órajelét, stb.
Más remek újítás, amiért érdemes lenne megvenni? Mert persze letorrentezni biztos megéri, egyből a csúcs verziót.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
törölt tag
Azért, mert addigra helyrepofozták annyira, hogy már jól ment, és addigra 3 évet fejlődtek a gépek.
Amúgy nem hiszitek, hogy egy 1+ milliárdos felhasználóbázis esetén sokat számít, mit mond néhány ember pro és kontra egy rendszerről. Ha már párhuzamot vontál a 7 és a "9" közé, akkor ez a párhuzam inkább a Vista és a 8 közé húzható. Mégpedig azért, mert mindkettőt a piac jelentős változására reagálva ugyan, de kapkodva, félkészen adták ki.De:
Criticism of Windows Vista
List of features removed in Windows Vista -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szóval mert a párodnak éppen nem volt driver gondja, akkor másnak sem lesz. Igen, az a CT javasolt.
Black Plague: neked meg nekem ez egyértelmű, de sokaknak nem. Néha azt szoktam mondani, hogy a Metro / Modern felület helyett inkább másolták volna le a KDE-t.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem értem min lepődsz meg, itt pénzről van szó, a driver írás munkaórába kerül, az meg nincs ingyen... Ott a Win8 a gépen, használd azzal. Nem tetszik? Downgradelhetesz. Jah hogy mondjuk nem megy a touchpad mert nincs már hozzá W7 driver? Így jártál, használd a W8-al.
Őszintén szólva 2-4 év még nem egy hatalmas idő, a hardvereket sem fél nap alatt készítik el, szóval elvárható lenne, hogy egy akkora piaci részesedésű (és viszonylag friss) oprendszeren mint a Win7, még legyen támogatás. Hopp de ezzel visszajutottunk az alap problémához, itt pénzről van szól...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Tikakukac
titán
Akkor leírom egy kicsit jobban kiemelve, egyszerűsítve, ha még nem ment volna át:
win8-ra vannak megcsinálva a mostani konzumer notik, és csinálnak rá magasról, hogy te downgrade után esetlegesen win7 alatt mondjuk nem fogod tudni használni a 2GPU-s rendszeredet. Vagy bármi mást. A pénzt az MS a 8-ba pumpálja, a 7-est meg max az üzleti gépek fogják karolgatni, így igen, ki van kényszerítve a 8 használata.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest