Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
„megsértette a bőrét körben a nyakán”
bírom az ilyen hivatalos finom megfogalmazásokat -
tkazmer
addikt
Te jóságos
nem hittem volna, h ilyen is megtörténhet...
-
Apollyon
Korrektor
Nem tudom mért kell felkapni a vizet pár betű miatt a monitoron?! Pitvarság az egész! Ha vkinek nincs más szórakozás az életben... Látszik mennyire kezd komollyá válni a sok gép előtt ülés, ennek következtében pedig az internetfüggés, ha így megy tovább 150 éve múlva már nem is fognak találkozni az emberek, csak a hologramjaik
Upsz, egy kicsit elkalandoztam!
Na mindegy, ha valaki beszólna nekem vmi keményet itt a PH!-n akkor én nem venném fel Jason Vorhees stílusát, max szólnék az egyik Modnak... -
tsikorgo
csendes tag
Ilyen, vagy legalábbis ilyesmi már itthon is volt, nem? Asszem Tomcat fenyegetett meg ezzel vkit (vagy őt fenyegették, a fene sem emlékszik...)
-
nothingface
tag
Törpe vagyok?
-
vert!g0
csendes tag
Nem semmi
Egy vitán így felhúzni magát... Ha mindenki aki már vitatkozott neten valakivel így tett volna nem lennének túlnépesedési gondjaink
-
moma
őstag
Nem semmi mekkora barmok vannak. Elég gyenge önértékelése lehet, ha egy chatroom-beli sértegetést machete-el akar megbosszúlni
Új hozzászólás Aktív témák
it Paul Gibbonst egy chatszobában vitapartnere annyira felbosszantotta, hogy a való világban akart elégtételt venni rajta.
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest