Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
-
REDeath
őstag
„megsértette a bőrét körben a nyakán”
bírom az ilyen hivatalos finom megfogalmazásokatKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
tkazmer
addikt
Te jóságos nem hittem volna, h ilyen is megtörténhet...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Apollyon
Korrektor
Nem tudom mért kell felkapni a vizet pár betű miatt a monitoron?! Pitvarság az egész! Ha vkinek nincs más szórakozás az életben... Látszik mennyire kezd komollyá válni a sok gép előtt ülés, ennek következtében pedig az internetfüggés, ha így megy tovább 150 éve múlva már nem is fognak találkozni az emberek, csak a hologramjaik
Upsz, egy kicsit elkalandoztam!
Na mindegy, ha valaki beszólna nekem vmi keményet itt a PH!-n akkor én nem venném fel Jason Vorhees stílusát, max szólnék az egyik Modnak...#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
tsikorgo
csendes tag
Ilyen, vagy legalábbis ilyesmi már itthon is volt, nem? Asszem Tomcat fenyegetett meg ezzel vkit (vagy őt fenyegették, a fene sem emlékszik...)
-
nothingface
tag
Törpe vagyok?
-
vert!g0
csendes tag
Nem semmi Egy vitán így felhúzni magát... Ha mindenki aki már vitatkozott neten valakivel így tett volna nem lennének túlnépesedési gondjaink
ACER Aspire 5101AWLMi // Asus M2N-E, AMD Athlon 64 X2 4200+ , AC Freezer 64 Pro, 2G RAM 2*1G/800 (Kingmax), Ati X300 :S (De már nem sokáig)
-
moma
őstag
Nem semmi mekkora barmok vannak. Elég gyenge önértékelése lehet, ha egy chatroom-beli sértegetést machete-el akar megbosszúlni
we all deserve a bit of luck.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Asustor NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör