- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
A TVnetwork minőségi munkájával tiszában vagyok. Elég silány, és minden vmit IT-hez konyító ember tud, akinek volt egy rövid idejig is. Ettől még terjed, és így megy fel az ára a tőzsdén. Google papírba kellett volna fektetni annak idején, de arról erősen lecsúsztam, meg a nagy halak úgy is elvitték, ahhoz mi nagyon kicsik vagyunk.
A másik az OTP papír. A kezdetnél berakott volna az ember 2 misit, mára gazgag lenne/illetve az is, aki vett akkor. Apám mindig ezt hozza fel -
bambano
titán
Tőzsdeszámlát kell nyitni hozzá. Bemész tetszőleges általad favorizált bankcsoport bróker szót viselő fiókjába, nyitsz egy tőzsdeszámlát plusz aláírsz egy köteg papírt, majd utalsz rá pénzt. Ezek után vagy te elektronikusan vagy a brókered (akivel személyesen találkoztál az aláíráskor) a te utasításaidnak megfelelő tranzakciókat végez a tőzsdén.
A szubjektív része a válaszomnak az, hogy nekem azt mondta az apukám, hogy buktás cégbe ne fektessek. Nekem volt tvnetwork kábelnetem és elképzelheted a véleményemet róla, ha axelero adsl lett helyette. Amikor már harmadszor kerestem meg nekik a környező házak közös képviselőjét, mert nem tudták, hogy a saját hálózatuk hol van és melyik darabja romlott el, majd ezek után többször is saját kezűleg tekergettem helyre a kábeleiket, mert akit kiküldtek, ''szakembert'', az odáig nem jutott el, hogy legyen szufla a teszt notebookjában, akkor elhajtottam őket. Számomra a szolgáltatás nem azt jelenti, hogy megcsinálom helyettük a hálózatot és tartom a kapcsolatot az infrastruktúra üzemeltetésében érdekelt emberekkel.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
ALI_G
veterán
Francba, ilyen papírt jó lett volna venni, ha csak 1 millió Ft értékben is. Hol lehet ilyenben belefogni, ha van vkinek pénze? Szegeden én már használtam ilyen netet, meg voltam is már az irodájukban. Csak sajna 2 éve még ahollaktam Szegeden, nem volt elérhető a LAN netük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autóhifi
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen NAS-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Underrail - klasszikus izometrikus rpg-h&s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest