Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz ALI_G #1 üzenetére

Tőzsdeszámlát kell nyitni hozzá. Bemész tetszőleges általad favorizált bankcsoport bróker szót viselő fiókjába, nyitsz egy tőzsdeszámlát plusz aláírsz egy köteg papírt, majd utalsz rá pénzt. Ezek után vagy te elektronikusan vagy a brókered (akivel személyesen találkoztál az aláíráskor) a te utasításaidnak megfelelő tranzakciókat végez a tőzsdén.

A szubjektív része a válaszomnak az, hogy nekem azt mondta az apukám, hogy buktás cégbe ne fektessek. Nekem volt tvnetwork kábelnetem és elképzelheted a véleményemet róla, ha axelero adsl lett helyette. Amikor már harmadszor kerestem meg nekik a környező házak közös képviselőjét, mert nem tudták, hogy a saját hálózatuk hol van és melyik darabja romlott el, majd ezek után többször is saját kezűleg tekergettem helyre a kábeleiket, mert akit kiküldtek, ''szakembert'', az odáig nem jutott el, hogy legyen szufla a teszt notebookjában, akkor elhajtottam őket. Számomra a szolgáltatás nem azt jelenti, hogy megcsinálom helyettük a hálózatot és tartom a kapcsolatot az infrastruktúra üzemeltetésében érdekelt emberekkel.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák