- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux Mint
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
Egyébként nem tudom, miért mondtad, hogy kezdő... most kicsit utánaolvastam a dolognak, hát nem annak tűnik...
-
raszputyin
senior tag
Én nem mondom, hogy szép dolog vírust írni, de hadd kérdezzem meg, nem kerülte el a figyelmeteket véletlenül az elkövető életkora?
> Ma már minden kezdő tud irni virusokat,
amit nem fog megoldani az sem, ha menten falhoz állítjátok a ''gonosz rablógyilkost''. Lesz helyette másik, ezt nem lehet a tűzoltás elvén megoldani, jó rendszert kéne csinálni. Van, aki erre képes, csak nem ez az üzleti érdek. Ha bosszant, hogy sokszor találkozol vírussal, előbb a szoftvereid kiadóinál nézz körül; ha akarnák, hidd el, tudnának erősebbet összerakni -- de ez nem lenne jó, mert lassabban fogyna a következő verzió a boltból.
Akinek nem tetszik, hogy a szoftverkörnyezete sérülékeny, az használjon jobbat, mert van. Nem akarok indulatokat kavarni , de mindenki ismeri azt a mondást, ami erre a szituációra illik: hogy ''ha ***nak mész, ne sírj, ha meg***nak...'' A bűnbakkeresés és a bosszúlihegés pedig válságjel egy társadalomban, akkor is, ha virtuális.
Ha a nagy cégek azt akarnák, amit Ti, azaz nyugodt hétköznapokat, akkor azt kínálnák, mint a szakkönyvek szerzői: 1-1 sör (ez esetben: méltányos zsebpénzkiegészítés ) minden kritikus hiba első megtalálójának. Úgy vélem, hogy ez valamelyest csökkentené az amatőr kamaszzsenik támadásainak számát.
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
Igencsak keményen kellene büntetni. Ma már minden kezdő tud irni virusokat, miközben nem fogják fel a tettüket. Arról nem is beszélve hogy anyagi szempontból is káros. Kemény büntetések rulz.
A szoftvereket is meglehetne azért jobban irniEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
erdeya
senior tag
-
Tangerine
senior tag
Olcsón megúszta. Én a tökeit is megtekergettem volna.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM