Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Pereljenek csak a kis f.szszopók. Úgyis alulmaradnak. Kár, hogy nem 10x ekkora a bünti, akkor gondolkodnának.
Engem abszolút felhúztak, lemondtam a 4 éves T-Online ADSL szerződésem, a telefonvonalam. Egy áthelyezési kérelem miatt. Megtudtam, hogy az augusztusi kérelmeket, decemberben kezdték el feldolgozni. Én 4 hét után beadtam az unalmast.
Sz.pjanak lovat!
Nagyon jól megvagyok nélkülük, és kizárt, hogy a T csoport háza köré keveredjek.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Agostino
addikt
Én már csak azon lepődnék meg, hogyha ez a büntetést be is fizetnék az említett cégek.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Szabesz
őstag
Teljesen egyetértek az előző hszekkek...
1 kérdés azonban felmerült bennem: egyre többet hallani ezekről a büntetésekről, de ezek a bünti milliók hova vándorolnak?¯\_(ツ)_/¯
-
csabicsepp
aktív tag
Szerintem is kevés.
Nem elég hogy egy halott környék, még ez a két t*tű is rágja a tartalékot.
t-suxx és hungisuxx, de hiába pampogunk, már senki nem hall minket...
Csak csendben pusztulunk, ez a sorsunk..... -
adalbert1
veterán
T-Com is teljesen ártatlannak érzi magát, és szintén bírósághoz fordul a GVH-val szemben.
Erre csak nyomdafestéket nem tűrő dolgokat tudnék írni, de megpróbálom kicsit normálisabban: azok a szemetek nagyon jól tudták, hogy ezzel megtévesztik a fogyasztókat, és sajnos még mindig több hasznuk van a bepalizott emberek által, mint amit a bírság elvinne (vagy a jogászaik, akik tisztára mossák őket). -
_seth_
veterán
Ehhez sok hozzáfűzni valóm lenne de nem a fórumra való...
T-Com: Mamám a hétvégén érdeklődött, hogy milyen 11000 Ft-os ajándékot kapott? A számlájának a borítékán írták... igen 11K ha a szomszédot rábeszélem, hogy kötesse be a t-com vonalat plusz a favorit csomagot plusz csak rózsaszín bugyiba járjon...Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
veterán
-
Daneeka
senior tag
Há More! Majdnem elvesztettük a büntetéssel a bevételünk 0.5%át!
-
_Petya_
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #4 üzenetére
Teljesen igazad van, még így is rohadtul megérni nekik kicsengetni a büntetést, a bevételükhöz képest ez filléres.
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Protezis
őstag
Hongarotelt kellene kisöpörni a kib@szott viharsarokból. Mikor meghallom a nevüket, állatira ideges leszek. 3 millás bünti?
Falhoz állítanám az egész bagázst! -
bLaCkDoGoNe
veterán
''Hasonlóan a T-Mobile-hoz, amely a 150 milliós novemberi NHH-büntetést bíróságon támadta meg, a T-Com is teljesen ártatlannak érzi magát, és szintén bírósághoz fordul a GVH-val szemben.''
Az apjuk f.szát... (Bocsánat, de iszonyatosan felment bennem a pumpa.)
Nem milliókra, hanem milliárdokra kellene ezeket büntetni. Mondjuk az éves eredmény 1-2-5-x százaléka."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
kraftxld
félisten
Ilyenkor miért nem lehet mondjuk napi árbevételre büntetni? Akkor nem lenne ilyen tuti.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Trak
addikt
Erre csak egy dolgot tudok mondani:
Kevés...''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Loha
veterán
Teljesen megérdemelték, és nem véletlen, hogy ők a rekorderek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest