- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az USA már nem akarja kiszedni a Google alól az AI-befektetéseit
- Milyen routert?
- Windows 10
- Microsoft Excel topic
- Reklámblokkolók topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
- Windows 11
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #4350 üzenetére
egyenlő időknél ki lesz első/második/harmadik? - ezt akartam eredetileg kérdezni
(#4351) SanyikaHS
- ezt a dobogós ikont észre sem vettem eddig, ahogy nézem rally, buggy, tank és kamion mindenki. A tank felfejesztve is olyan könnyen fejreesik mint kb 13/20 felszereltséggel?
- a fume boost meg okos dolog, miután írtam, nekem is eszembe jutott(#4352) lovasalbi
Köszi a tippeket neked is. -
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #4279 üzenetére
Neck vetette fel a chaten, de tényleg gyanúsan egységes pontokat mentek.
Mi sem lettünk fakezűbbek, aztán valahogy sokkal nagyobb volt a szórás...
Amikor annak idején felmerült ilyen, én csak legyintettem rá, ám miután az
a csapat ki lett végül vágva csalás miatt, elbizonytalanodtam.Van valami
forrás, ahol utána lehet nézni? Írtatok, hogy áll a bál vhol a Croatia miatt stb. -
-
-
AKIspest
tag
válasz
DJ. Ru$y #4248 üzenetére
Most azért nincs nagy aktívkodás, mert mind a 4 pálya gyakorolható TT-ben, illetve videók is vannak mind a 4 helyen (globál + magyar; szeptemberi + all time idők).
A járgányaid felszereltségeitől függ, melyiket és mire használod.Nekem a rally, s.car és formula maxos, bár afterburnerem nincs a rallyra a bányába. A motornál a coin 3as, a többi maxon. A kamionnál talán 2 tunning nincs maxon. Így jött ki nekem a következő összeállítás (btw, azt hiszem, Hun is ugyanezeket tolja):
1. Motor: turbó, coin, szárny: full gázzal kell indulni, aztán kb.a turbó bekapcsolásával egyidőben vagy a pici fék, vagy minimális gázelvétel, és akkor átrepüli a dupla dombot. Már amikor..... :-D
2. Formula: turbó, coin, mágnes
3. S.car: turbó, coin, szárny
4. Rally: turbó, coin, szárny vagy fuel vagy afterburnerA két középső felcserélhető. Továbbá, akinek maxos a kamion, az bevetheti pl.a 3asra. Dénesünk TOP9 időt ment vele a világon!
Összefoglalva a lényeg: bújni kell a 4 pálya videóit, TOP időit a TT-ben + gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni. ;-)Ezúton is köszönöm szépen a csapatnak az alázatot, és állandó nyerni akarást! A csalószűrés után TOP 5 vagyunk, és ha csak ideiglenesen is, de holnap délelőtt felugorhatunk a 2.helyre!!! A világon! Színtiszta MAGYAR csapatként!!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #4158 üzenetére
Rendben. 😁👍
Más, bejött ez az indítórakétás módszer, persze level 52-es super diesel annyira még nem szedi magát, de mindjárt elsőre sikerült egy szépet menni vele.
Szerintetek begurult a bukkanón a kamion az első alagútba 2.-ik pályán?Nem volt őszinte a mosolyom....
Más:
Amit az előbb mondtam, hogy megszenvedtünk az előző ellenféllel. Volt ilyen is a végén. Előtte ők vezettek 2 órahosszáig. Egyik csapattárs nagyot dobott. Így lett ez: MúcsóGárcia volt az elkövető,( ő is 2 hete tag)Majd jött még egy csapattárs 5 perccel a lefújás előtt és ő is dobott egyet.
Nah, ekkor az ellenfélnek sem volt őszinte a mosolya már. 😂😂😂
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #4145 üzenetére
[link]
Kihalt a topik srácok.....amúgy nekem nem megy ez az event, mert nem tudok sajnos egy-kerekezni a monster truck-al. Ilyen 120-150m az átlagom.
Hiába próbálok gyakorolni adventure-on, akkor sem megy.... nem tudok ráérezni a jó tempóra..... Asszem túlspirázom......
Én így:
1. super diesel (oc boost, wheel boost, orrsúly jó sok) 16.3s
2. Kamion (coin boost, OCboost, whell boost) 1293m
3. traktor (hólánc, wheel boost, szárny) 150m
4. monster truck (sok orrsúly, oc boost, wheel boost)Tankom level21, és nincs rá pénzem.....
Én is várok ötleteket.....
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #4134 üzenetére
Én mire kigyűjtöm a piros ládát, majdnem hogy meg is van ennyi, mert mostanában sűrün kikapok.....
Amúgy tök egyszerű a legendig elmenni. Egyszer 5 nap alatt megvolt. De fajt is az ujjam..... A maxom az legend 6. De az is azért, mert nyitogattam ládákat, meg gyűjtöttem a coint közben....[ Szerkesztve ]
-
válasz
DJ. Ru$y #4132 üzenetére
De jó ilyeneket megtudni, köszi!
Tehát ott a gem a fő tényező inkább.
Igazából olyan rég játszottam, hogy a gem-ek érték aránya is kiment a fejemből, momentán azt sem tudom mire érdemes költenem, csak gyűjtöm. 🙂Közben eszembejutott valami.
Korábbi hozzászólásodban azt írtad (ha jól értettem), hogy napi pár perc kupa játszásokkal (gondolom csak a láda szerzések szintjén) el lehet jutni olyan szintre hónap végére, hogy aztán már az utolsó napokban csak pár ezer pont hiányozzon az 50k-hoz.
Az utóbbi napokban jó pár órát beleöltem és most vagyok 30k pontnál és van még ugye 18 nap.
Akkor innentől lazíthatok és elvileg az utolsó napokban tényleg már csak pár ezer pont fog kelleni?Persze akár megpróbálhatnék előre számolgatni is, csak ti már rutinból tudjátok ezt biztos. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
válasz
DJ. Ru$y #4130 üzenetére
Minden világos és érthető.
Ahogy nézem az Adventure módot még így sem annyira jövedelmező játszani, mióta behozták az 500m-enkénti láda szint emeléseket.
Legalábbis én 1x szintű ládáért sem kaptam sokkal komolyabb dolgokat, mint amit egy pár percen belül elérhető, alacsony szintű láda adna. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #4030 üzenetére
Mentségére szóljon hogy most voltak akik előtte már posztolták a versenyt. Szerintem gyakorolhatott. Sőt.
Figyelem direkt a csatornáját, io & oi yt-t is.
Hogy ötleteket lessek el már az event indítása előtt. De most kicsit le vannak maradva tőlünk az indítás időpontját nézve. Nem is csoda, hiszen 2 hete kivártuk az egyiket, és azonnal indítottuk. Így most az elsők között vagyunk akik mibdíg az újat nyomják.
Jah, 366-ok vagyunk.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3958 üzenetére
Értem. Amúgy majd tanácskozzatok ti is egy kicsit erről a pontozásról, mert 2 féle van. Az első, és az utolsó pályát is másképpen pontozza.
Amire jutottam.
Egy Navon T500-as kínai vackon leszedtem a játékot, és beléptem a profilommal.
eredmény. Ugyan arra az időre 2000 ponttal többet adott, az első pályán. Még valami, azt mondta hogy az eddigi rekordomra 7900 pontot adott, rontottam. Aham, az az S6 edge-n csak 5900 pont egyébként, ott virít most is. a Navonon az 7900 pont. ez nem egyedi eset, a csapatban a felének ilyen, a másiknak olyan.
Nem tudjuk mi alapján dönti el, de a telefon típusa fontos. Én eddig azon vagyok hogy a kijelző felbontása miatt nem teljesen ugyan az a játék kerül a telefonokra a Play áruházból.....
A nagyobb felbontású telefonokon pontoz alá. Ez az én hipotézisem.
Majd vizsgáljátok meg, az utolsó pályán is teljesen másképpen pontoz. -
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3937 üzenetére
Hát én ezt olvastam a levélben:
”Ha a Google Playen alkalmazást vagy játékot vásároltál, két órán belül a teljes vételárat visszaigényelheted. Ez nem érvényes az alkalmazáson belüli vásárlásokra és az alkalmazáson belüli előfizetésekre."Persze benne van a 14 napos is, lehet, hogy ez csak a 2 órán belül gombnyomásra vissza az egész, ami kicsit más. De ha valaki úgy áll hozzá, hogy előfizet, aztán két hét után reklamál, de bele kalkulálja, hogy az neki mennyi ingyen gyémánt lesz... Kíváncsi lennék, hányszor lehet ezt eljátszani, szerintem max. 1x.
-
misi_belucci
tag
válasz
DJ. Ru$y #3921 üzenetére
Már a frissítés után (amikor kibővítették a ládák helyét) gondoltam, hogy emelni fogják a pontszámokat...
A 800 pontos így már nem éri meg ( ha nem vagy VIP). Ahelyett inkább a cupban kell nyitogatni a ládákat, aztán előbb-utóbb bedob egy 24 órásat. Több haszon, kevesebb "meló".Más:
Sikerült megdönteni a reggeli szabálytalan időmet (most már no tuning géppel).Szaltóval a végén!
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3921 üzenetére
a prémeknek ugyanúgy gemet kell költeni
Azért nem ugyanúgy. Ha minden futamot megnyersz, ami nem valószínű, de
tegyük fel, akkor az 40+10 pont naponta "ingyen", és ugye Event fut 5 napig,
szóval 200+50 max. elérhető. A VIP-nek ez 500, így 300-at kell még rádobni.
Aki nem VIP, annak meg 550-et: utóbbi kicsit nagyobb szopatásnak tűnik.
(Minimálisan 14 feltöltés kell, 280 gem. VIP-nek elég lehet 4 feltöltés, 80-ért.)Persze, ha nem nyersz meg mindent, akkor ezek kitolódhatnak. De legalább
van értelme, hogy sok napig tart az Event, nem akarod egy nap alatt letolni...Szerk: persze a VIP ezért a 200 Ft spórolásért havonta 1700-at perkál.
Tudom, tudom, visszakapja gyémántban. Ki van ez azért találva lássuk be.[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3918 üzenetére
Elkepeszto amit muvelnek, csalikent adtak pluszba nehany hete 5x1 ticketet reklam nezesert cserebe (ami jo esetben +50 pont eventenkent), most meg radobtak +300 pontot a Legendary ladara......
24 orankenti 4 free ticket +1 24 orankent reklam nezesert cserebe, az 5 napos event alatt 25 free ticket, 9.5-es atlaggal 237 pont, tehat hasonlo atlag ponttal szamolva gyemantbol kell venni meg 60 ticketet ami 15x4 ticketes pack = 300 gyemant.......hab a tortan, hogy jatekidoben 9.5-es atlaggal szamolva 255 perc eljutni odaig
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3826 üzenetére
Értem, persze...... Lényeg, hogy úgy gondoltam, hogy még nem éles, mert mások is más járművel mentek..... Valaki busszal, valaki rally carral..... De akkor ezt beszoptam......
Mondjuk ahogy látom, meglehetősen inaktív lett már a mezőny.......Bár későn persze lehet okosat mondani. De lehet észszerűbb lett volna meghagyni az első négy nap (ami ugye próbakörnek volt nevezve, mint utólag leesett) eredményeit, mert ezeket a traktorral, és a következő járművekkel már simán meg lehetetett volna csinálni, ráadásul aktívabb is volt a banda (20-an simán lenyomták mindet ha jól rémlik)....... Dehát nem vagyunk jövőbe látók.....
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3664 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem már ma nem lesz ebből semmi..... Most hogy már pihengetek, 5 percenként nézem a játékot... Már letoltam kb 70k adventure-t, az új racing truck-al. Mindent 7-sre toltam rajta, és van hozzá whell boost-om, más nincs. Pont ma akartam ládákat nyitogatni, hogy az új eventre összeszedjek hozzá pár cuccot, főleg szárnyat, meg OC boost-ot, mert ugye benne van.
A hegymászós pályára tökéletes lesz. Még így is brutál erős hogy nem sok fejlesztést eszközöltem rajta, mert elviekben farmolnék, és már ezen a 250-300k-n is húztam a számat, de egyszerűen nincs meg se a super motorbike, se a "lambó". Ezt választottam a traki, a chopper, és a hójáró mellé.... Majd csak lesz valami.
Már amúgy lejárt volna a verseny is 20:40-kor, meg ugye oda van 3x2 team ticket, meg a többi hóbelebansz.
Nagy kérdés még, ezt hogyan fogja kezelni a Fingersoft. Mert amúgy sehogy nem lesz igazságos már... Ha kitolja a játékidőt, meg a ticketek is visszaadja az sem jó, mert én már szerettem volna elfelejteni ezt az ugrabugrát.... Mi vezettünk, tehát nekünk az is jó lenne, ha az akkori állapot szerint vége lenne, de az ellenfélnek viszont meg pont nem .....
Ez így elég gáz lesz, akárhogyan is lesz...... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3662 üzenetére
Alapvetően türelmes ember vagyok.
Már itthon a holnapra tervezett házimunkát is megcsináltam.
Paradicsomot gyomláltam, karóztam, járdaszegélyt kapáltam, füvet nyírtam, ruhát hajtogattam, porszívóztam, takarítottam, mostam, mosogattam. OK, most több mindent bevállalok mert feleségem anyakönyvi szakvizsgára készül, és most a gyerekeket is én presztrálom többet, DE!!!Most már jó lenne csapatni egy kicsit. 😫
Ha estére ujra lehet tolni, lehet be is alszok rajta már. 😆Ui: Ráadásul az igazi autóm is szerelönél rohad már 3 hete, még azért is elvonási tüneteim vannak pluszban. 😀
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3652 üzenetére
Nem ketyeg semmim, de pont leszarnám: az valóban bosszantó,
hogy nem lehet versenyezni (már hosszú órák óta), de azért még
nem dőlt össze a világ... Ellenben ha engedik tovább menni azt a
verziót, ami véletlenszerűen bannol játékosokat, rosszabb lenne!Szerintem most ilyen tűzoltás folyik, így nem tudják, meddig tart.
(Amit most reklamáltok, azt úgy hívják, tervezett karbantartás.)
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3622 üzenetére
Mindenesetre jelenleg 9 pont hátrányban vagyunk a tekikel szemben.
Ezúton is kérném az összes csapattagot, hogy fusson neki legalább egyszer!
Vicc, de az a 38K most kb. semmire nem elég: 16. vagyok és 7 (hét) teki jobb.Kérdezted a járműveimet, rendre:
Tank: 20/20/12/20 TH1,W15,LB7
Supercar: 20/20/1/20 OC6,W13,FUME7 (szarul megy)
Bus: 20/20/20/20 W15,TH3,FB3 (ezzel megy 10K simán)
Moonlander: 20/20/20/20 M15,CB2,WB8 (ezzel is, néha)
Super Diesel: 20/20/20/20 TH4,W15,JS9[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3619 üzenetére
De ezzel nem nyeri meg helyetted a versenyeket. Ha már P2W, akkor a
tuningládák sokkal problémásabbak szvsz... Gondolod, akinek minden
fullos, az csak farmolt? Max. aki évek óta folyamatosan, minden nap...
A többiek szépen veszik a járműspecifikus ládákat: én mondjuk nem.Amúgy az, hogy lerövidíti a játékidőt, annak is előny, aki nem fizet, mert
annál kevesebb ellenfelet kell lenyomni.Korábban arra panaszkodtál,
hogy unalmas annyiszor nekifutni: lehet, hogy pont neked találták ki?Szerk: az idő pénz. A farmolás, amit unsz, időrabló, és nem szórakozás.
Abban egyetertünk, hogy vannak bajok ezzel a modellel, a nyeremények
késleltetésével (ládák), pénzért való gyorsabb nyitással (gyémánt), meg
úgy általában az árakkal (többszázezres tuning alkatrészek = farmolás).Tudnám értékelni, ha szimplán ügyességgel lehetne többet kaszálni.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3616 üzenetére
De hiszen mindenki számára elérhető az opció, csak fizetni kell érte. Ugyan úgy lehet venni pénzért gemet, amivel további ticketeket lehet venni hozzá. Na már most annyi történt hogy kevesebb gmet kell elkölteni ticketre ahhoz, hogy ugyan annyi sárgatallért kapjunk. Ez egy opció. Ez csak az egyén saját fejlődését segíti elő.
De jó is így, mert aki csak nem régen kapcsolódott be, és lemaradt a játék bugjaiból/kiskapuiból származó előnyökről, az most jó pénzért gyorsabban fejlődhet.
Én is igazságtalannak tartom azt, hogy régen többet adtak a ládák, meg olcsóbbak voltak a cuccok stb... Sokan említették itt, hogy akkoriban sokkal könnyebb, és gyorsabb volt fejlődni.
Most bitang nehéz a nulláról kezdeni, ezt bizton állíthatom.
Én a VIP val segítek magamon egy picit, 1700 Ft egy ebéd ára, rossz esetben még az ásványvíz sincs benne.... Nekem ennyit megér....[ Szerkesztve ]
-
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3608 üzenetére
tzsolesszel értek egyet a kérdésben: többet mehet, aki fizet, de ezzel semmilyen
hátrányba nem hozza az ellenfeleket, és hát nem ingyenes a játék, hiszen vagy a
rengeteg időd megy el, amit beleölsz a faromlásba, vagy "segíted magad" pénzzel.Pontosan ez az üzleti modell. Ingyen ebéd nincs. Persze, ha csak jót bohóckodni
akarsz, akkor nem kell egy fityinget se ráköltened, de a csapatverseny igazi P2W.
Ennyi erővel lehetne rá mondani, hogy undorító, pedig nem az, csak így működik...
Ha valami, akkor a random dobált tuningcuccok az undorítóak + a szerencseládák,
utóbbi főleg pénzért. Valami kéne, fizess. És vagy megkapod, vagy nem. Ez durva! -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3608 üzenetére
Meg is lett a 150-es láda, és még gemet sem kellett vennem.
Hát van benne valami amit mondassz. De mindaddig amíg nem a másik versenyző kárára megy addig nem kell aggódni. Akkor lenne probléma ha versenyek kimenetelét befolyásolhatná ha valaki pénzt tesz bele. Teszem azt másodpercet vonna le a végén stb...
Én úgy gondolom hogy 1700 HUF/hóért igenis megérdemli a júzer a több sárga tallért IS....[ Szerkesztve ]
-
misi_belucci
tag
válasz
DJ. Ru$y #3576 üzenetére
Most is tárolja, az ÉLŐ pontszám alapján keres ellenfelet. Próbál hasonló pontszámút találni. Csak az "időeltolódás" miatt nem igazán talál.
Még nincs 3 hónapja, hogy elindult a TE.Bár más kérdés, hogy mindenkinek el kell fogadnia, hogy az erősebb kutya b*szik (mint legtöbbször az életben is).
Vannak erősebb és gyengébb csapatok. Vannak, akik régóta nagyon aktívak, és vannak akik csak hébe-hóba játszanak vagy nemrég kezdték.
Tehát teljes igazságot nem lehet tenni. Meg nem is lenne fair valakit azért előnyhöz juttatni, hogy szorosabb legyen a játék. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3570 üzenetére
Akkor pedig ki kell hagynotok 24 órát úgy hogy nem indítotok versenyt. Ez kb. 100% hogy bejönne. Azt javaslom próbáljátok ki.
13 óra 43 perc van pl. a mienkből most hátra (mi 1 nappal hamarabb kezdtünk, vagy mennyivel passz). A hozzászólásom megírásának az időpontjában.
Kalkuláljátok ki, ha van kedvetek, ez talán hosszú távon hamarabb előbbre visz titeket, mint ott senyvedni ahol vagytok.Vagy annyi még, hogy meg kéne nézni, hogy nekik mikor jár le. Talán a videóikból ki tudnátok hámozni, amennyiben töltenek fel videót ezek a lengyelek, vagy a redditesek.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3568 üzenetére
Túl sok választása nincs a generátornak. TOP 10-ből nem igen van esélyetek kifogni ellenfelet. Ki tudja, akik felettetek vannak, valószínű 1 nap előnyben vannak event váltáskor. Amúgy is 20-30 méltó ellenfél csapat lehet a játékban akik meg tudnának titeket verni, ha szerencséjük van. De matematikailag ere nem sok esély van, hogy abból kapjatok..... Így csak a serlegeket gyűjtögetitek, addig, amíg fentebb nem juttok..... Lassú menet lesz.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3555 üzenetére
Próbáltam úgy is. nekem a fume boost nagyon gyengusz még, abba bele kéne tolni nagyon sok scrappot, meg gyémántot, meg ugye coint. Most elköltöttem a formulára 1.3 millát, úgyhogy farmolás van. 5 millió a célom. Nyomom égnek világnak az adventure-t, meg VIP vagyok, nyitom a ládákat ész nélkül, van 4 free, plusz a napi 60 gemmel is azt nyitom.....
Így is már feltoltam 2 járműnél is a thrustert 2-es szintre, hogy értelmes eredményt érjek el végre......[ Szerkesztve ]
-
ztibor
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #3549 üzenetére
Én azért remélem hogy jönnek majd a tanácsok ezerrel, akár itt akár a messenger fórumon, utána meg csak a próbálkozás marad :-)
Mivel a thrustereim 1 és 1,5 között vannak, így azokkal sok mindent nem tudok kezdeni, de hátha lesz jó ötlet, ami coinból vagy a meglévő alkatrészekből megvalósítható :-) -
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3537 üzenetére
A havas pályán kb. 2 km után változik a zoom, így az elején
tényleg sokkal lassabbnak érződik, aztán begyorsul... majd
4 km környékén megint távolabbról mutat, akkor "belassul".
Más pályán nem figyeltem ezt meg, de a havason garantált.tzsolesz: rakj rá hóláncot, úgy jobban betapad a pörgéshez.
WB teljesen felesleges ide, csak elrontja a helybenforgást...
(Szerk: helyben pedig úgy pörögsz, hogy kicsi hátratolatás,
majd nagy gáz. Akkor lök meg kegyetlenül, ha jól betapad.)[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3535 üzenetére
Ugye hogy ugye?
Egyébként csak én érzem úgy hogy adventure-ban jobban mennek a járgányok mint a kupákon?
Sőt tovább megyek, van hogy úgy érzem, hogy egy idő után adventure-ben még fel is gyorsul az autó egy bizonyos megtett szakasz után.
De van még egy megfigyelésem. Minél közelebb vagyunk egy fejlődési fordulóponthoz, (legend 1-legend 2 pl.) annál inkább nehezebb megnyerni egy-egy versenyt?[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3500 üzenetére
Pedig ez az event adott nekem egy csomó ötletet a team eventhez is. A traktorral egészen sokáig el lehet menni amúgy.
A kivárásos taktika, hogy bekapcsoljon az alacsony üzemanyagszint boost pl.....
Meg tök jó, hogy egyenlő eséllyel indul mindenki. Nem olyan nehéz az első helyezés sem (10 pont), de a 8 és 7 pont megszerzése szinte minden alkalommal megvolt. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3424 üzenetére
Lehet, annak akinek fullra húzott cuccai vannak. Amúgy ez a heti event semmire nem való alap járgányokkal......
Én megpróbáltam, de semmi. Az én holdjáróm max a holdon képes kisebb eredményekre, földi terepen 92m, meg rosszabb....
Én meg milliókat nem fektetek a holdjáróba......Pedig vártam hogy mikor lesz újra holdas pálya.....
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3328 üzenetére
Egyébként - ha nem titok! - pont erről is szólt az a bizonyos üzenetváltás, hogy
elindult a Messengeren egy ilyen ötletelés (akkor én még nem voltam ott), hogy
lehetne csinálni másodlagos csapatot a PH-n lévő gyengébbek számára stb.Lehetne, persze! De praktikusan akkor is a PH-sok kirúgásával, hiszen ugye a
pontszám az a csapaté. Ha egy újat indítanak, hát sokáig tart a csúcsra az út!
Meg az tény, pont az kezdte hozni a sok jelentkezőt, hogy itt egy Top csapat...
Kérdés, hogy mekkora lelkesedés maradna, ha egy kezdő (pontszámú) csapat
lenne, egy olyan ígérettel, hogy kb. 2 hónap múlva Top10-es lesz. Passz...Mindenesetre érdekes kérdés! És egyet tudok érteni azzal, hogy nagyobb buli
lenne a gyengébb verdákkal, vagy épp játékostapasztalattal rendelkezőknek a
"fiókcsapat", kisebb stresszel, kevesebb elvárással. Én sajnos beleszaladtam
abba, hogy teljesítménykényszer: felhúzom a tuningokat, erre elfogyott csomó
gyémánt, nem baj, veszek párezer Ft-ért... Ez a fejlesztők célja, ez a pay2win.Felajánlotta nekem HUN, hogy ha zavar, hogy ők páran NEM regisztrálnak ide,
akkor lépnek (arra válaszul, hogy át akartam neki adni a stafétabotot!), de azért
az világos, hogy egy ilyen kvalitású játékos (és néhány hasonló társa) lelépése
hova vezetne: sorozatos vereségekhez. Kérdés, hogy az szórakoztató lenne-e?Nem hiszem. Lényeg az, hogy maradok a csapatban, és amíg érdemben tudok
hozzátenni az eredményekhez bízom benne, hogy nem rúgnak ki. Aztán ennyi.Teljesen más helyzet, mint amikor nekem kellett nézni, hogy kitől búcsúzzunk?
Addig volt könnyű a dolog, amíg volt csomó töltelék tag, őket lehetett aprítani.
Aztán amikor már se töltelék, se nullázó... az dilemma: de már nem az enyém! -
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3280 üzenetére
Raktam én ki, és vártam az embert, de nem jön, csak két nap múlva...
Közben be akart valaki ugrani, csak lepattant a jelszón. Annak csináltam
új jelszót, legalább addig legyen aktív tag jeligére: épp most csatlakozott.Fél napja indult az event, kicsit még korainak érzem, inaktívnak mondani
valakit. Legutóbb volt, aki a 3 futamból csinált összesen 1 pontot, ő ment.Szerk: aki unja amúgy, ki is léphet, akkor nem kell kirúgni senkit...
Bár szomorú lennék, ha olyan lépne ki, aki PH!-s és még erős játékos is.Szerk2: volt egy másik jelentkező is, annak is csináltam volna helyet, de
azóta is olvassa a válaszom: ennyit arról, hogy vki fórumozó-e, vagy sem.
(Attól nem lesz az, hogy egyszer regisztrált, aztán többet vissza se néz.)[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3222 üzenetére
az a 60+ mit jelent amúgy?
Más: Figyelem, senki ne nyissa meg benne a saját profilját, mert csalásért letilthat a játék, és amúgy is.....
nagyon unatkoztam, és nézegettem ilyen hülye hack-elt hill climb 2-őket kislányomnak, mivel a saját profilomat semmi pénzért nem rontanám el, meg ugye utána lehet hogy nem érdekelne már a játék.....
Van olyan amiben amikor coint, vagy gemet költesz, nem levonja hanem hozzáadja. 30 perc alatt megvolt az összes járgány kimaxolva, és a legendary ládákat nyitogatva pedig a létező összes kiegészítő tuningot felnyitottam benne, meg egy kismillió kinézetet, a felnyitott ládákkal... Kb 50 db 1000 gemes, és vagy 50 db 200 gemes ládát kinyitottunk. Így ugye lett 65000 gem, meg 40millió coin.
Egy a bibi vele, 2999 pont-tól nem enged tovább, tehát nem pörög, amikor versenyt nyerünk.
Úgy sem jó, hogy egy hirtelen létrehozott facebook profilba mentem, és a gyári játékkal megnyitom. 2999 pontnál megáll.
Nem tudom, ismeri-e valaki? Úgy működne-e ha pl. elmennék arany fokozatig egy alap játékban, és megnyitnám a hack-elt verzióban?[ Szerkesztve ]
-
misi_belucci
tag
válasz
DJ. Ru$y #3193 üzenetére
Minden járműved ki van maxolva?
Egy új pálya 80-10e coin. De az hamar vissza is jön, ha "végig" mész rajta. (6-10km-t)
Egy új járműre meg elmegy 8-10m coin. (4-5 az alkatrészekre meg 4-5 a tuningokra)Egy új eventnél érdemes kicsit várni, amig megjönnek az első jó tippek, aztán csak azokat a tuningokat felhúzni, amik igazán kellenek.
Neked még bőven van miből.
Nekem most ürült ki teljesen a zsebem... A következő eventnél, ha nem lesz jó a választék az autókból, akkor csak gyengébb pontokat hozok majd. -
tzsolesz
nagyúr
-
DigitXT
Topikgazda
válasz
DJ. Ru$y #3167 üzenetére
Egész véletlenül nem fogyott ki a benya? Mert akkor nincs, minek bekapcsolnia...
Én úgy vettem észre, hogy amint felvillan a Fuel Low, nem szabad tovább nyomni,
mert gyakorlatilag azonnal kifogy, ha olyankor rányomsz, és marad a begurulás...Amúgy víz alatt is nagyon komolyat tol a Fume Boost, érdemes kihasználni, csak
nehéz "időben" kifogyasztani hozzá a benyát. De olyan 18.5-öket szoktam menni:
sajnos élesben csak egy 18.869 jött össze, ami még messze nem 10K, csak 9... -
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3122 üzenetére
Ez a jó szó, csak nem tudtam megfogalmazni. Nem adja ki.
Továbbrepül, pont rossz helyre, és a többi.
Természetesen az is benne van, hogy még nem rég raktam újra fel a játékot. Kb. 2-3 éve volt fennt, de nem kapcsoltam fiókhoz, így az elveszett. Akkor csak adventure-al toltam, mert kikapcsolt, lekötött. Aztán tavaly újra felraktam, és 3-4 hétig bohóckodtam vele, de ment a levesbe megint.
Most (2 hónapja) újra felraktam, és facebook-hoz kapcsoltam, kicsit másképp nézek rá, sokat fejlődött a játék.....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest