-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2668 üzenetére
Engem is szivatott, 474 pontom alltam 11:56-kor indult utolso free refill, elso verseny lement problema nelkul, masodiknal elso helyen 1 masodperccel a vege elott beallt az egesz, es offline lett, aztan par perc mulva online lett ticketet levonta, de pontot nem kaptam, aztan meg 2x jatszotta el ezt, szoval kellett vennem 1 ticketet a greedy idiotak miatt.
A tulterheltseget az okozta, hogy 12:00-kor lett vege a szezonnak, es jott a szokasos szerver osszeomlas, ami kihatassal volt az eventre is.
Inabb a szervereket fejlesztenek, mint arat emelnek, meg semmire nem jo jarmuvekkel toltik meg a jatekot.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
törölt tag
-
rocket
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2766 üzenetére
Rajtnal nem a gyorsasag szamit, hanem a csomagokat kell benttartani fek/gazzal jatszva, es RC kell (en TC/WT/CB kombot hasznalom) massal nem erdemes idot pazarolni.
Ami meg fontos a leerkezesek, van ahol erdemes lassitani a jobb leerkezeshez es nagyobb lendulet vetelhez a kovetkezo ugratohoz, ki kell tapasztalni
Nekem a barlangos a legnehezebb, barlang resz konnyu, utana van 2 ugrato, elsonel a bukkano utani legkorabbi parhuzamos leerkezesre torekszem, aztan jon a kb.3 autonyi magassagu helyre kell beugratni, sokszor lassu vagyok akkor vagy be se tudok ugratni, vagy beakad a perembe az utanfuto es kiesnek a csomagok, vagy ha tul gyors vagyok akkor felul megyek a falnak
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2771 üzenetére
Jo nevet talaltak hozza.
Egyebkent 200-rol 300 pontra not a 24oras lada....
Kivancsi vagyok mikor unjak meg a felhasznalok ezt a kapzsisagot amit muvelnek, es nem csak ebben a jatekban megy ez.
Inkabb tartalommal foglalkoznanak, elmult ~3 honap palyai vicc kategoria, gumi krokodilokkal, meg a semmibol felugro lakokocsi (meg nem sikerult dekodolnom mitol fugg, hogy eled ugrik-e vagy sem), stb.
-
DigitXT
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #2835 üzenetére
A chatbe írtak, ha jól láttam egy idő után eltűnnek (talán 24h?), nekem itt is jó.
Mint korábban írtam volt, tök jókat lehet kerekezni a Rally Carral (Air Control kell),
viszont ha ellövöd ott, akkor a végére nem marad egy épkézláb verda a jó időhöz...Szóval marad az RC a végére. A Buggy ugrálni (szintén Air Control a trükk), lehet
jókat kerekezni a Monsterrel (bár ezen a pályán könnyű orrabukni, MF a barátod),
ugratni meg ami marad. Sajna szívatós ugrató, a robogó sajnos nem nagyon viszi,
így nekem maradt a Super Jeep. Persze szárnytuning alap, csak sok gold a vége.
Esélyegyenlőségről itt szó nincs, veteránok előnyben. Ez most ilyen. De legalább
nem maxolták ki a kapzsiságot: nem lehet ticketet venni így nem csak "pay2win".40000 pont max elérhető, szerintem 20000 fölött már jónak számít, tekintve, hogy
milyen könnyű hibázni, és milyen kevés újrapróbálkozási lehetőség van. Annak
külön örülök, hogy ilyen jó lett a csapat, s rögtön meglett az elérhető max. a 3000
pötty: a következő körben lesz két felhasználható extra ticket mindenkinek.
(Tudom nem sok, de a semminél több...)[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2852 üzenetére
Áhh, egyelőre hű vagyok a csapatomhoz. Velem aztán egyébként sem jár jól senki hidd el.
DigitXT te mióta játszol vele? Én régebben játszottam vele (sok éve), de az a mentésem nincs már meg. Most léptem Diamond 2-be. Azt nem értem, hogy Youtube-on hogy van 1-2 embernek több millió coint-ja?
Gondolom cheat engine nem működik már ezeknél a játékoknál már ugye?
Régen jó volt. Már csak azért mondom, mert PC-én is megy a profilom, és nekem paedig gyanús 1-2 felhasználó, hogy PC-én hack-elik..... De ha jól rémlik Legendary 85 vagy már? Ránéztem a csapatra..... -
DigitXT
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #2870 üzenetére
Valójában azt nem is olyan jól csinálja, hiszen elverhető. Nem használja ki,
hogy ha a csille után a lejtőre jól érkezel, akkor gyorsabb vagy az emelkedőn.Viszont feelingre tényleg kicsit idegesítő mázlifaktoros történet... Erről viszont
eszembe jut, hogy ideje lenne az újabb No Tuning Cupnak, mivel ott mindenki
egyenrangú, csak a skill számít (meg a mázli), így nagyon szórakoztató. -
tzsolesz
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2907 üzenetére
Az aktivitást majd néha nézzétek.
Nálunk megint van vagy 5-6 db 0 km-es..... Ez ugye addig nem baj, amíg van szabad hely. De ha betelik, és van aki 1 hétig hozzá sem szagol a meccsekhez, az csak visszatartja a csapatot, mert talán azoktól veszi el az esélyt, akik valóban játszanának is.
Most vannak akik arra mennek rá, hogy benyomulnak csapatokba és 0 befektetéssel élvezik , hogy 2-3 naponta kapják a coin-t, és az ajándékokat.....[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
válasz DJ. Ru$y #2909 üzenetére
Az egy hetes türelmi idő megfelelőnek tűnik.
Az alatt lehet villantani bőven.
Ha meg utazok a farvizen stílusú emberek jönnek akkor menni is fognak hamar.
Én sajnos a heti km gyűjtésben nem tudok annyit hozzátenni amennyit lehetne, mert eléggé megcsappantak a szabad óráim. De azért a csapat sikerének elősegítésére mindig szakítok időt.
Az itteni fórumot is követem, ahogy eddig is.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
DigitXT
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #2895 üzenetére
Jelszót nem lehet cserélni?
De lehet, csak kérdés, van-e értelme? Nem úgy néz ki, hogy pontvadászok jöttek
volna be csőstül, hanem első ránézésre kommunikáló, eredményeket hozó tagok.
Ez ellen szerintem nem lehet kifogásunk. Hirtelen a 175. helyre rangsorol minket,
amennyire végigpörgettem a listát, szinte a legjobb magyar csapat lettünk.
Bár nekem személy szerint nem volt ilyen ambícióm. A másik magyarnak látszó
Top100-as csapatnál mindenféle szankciók vannak kilátásba helyezve, meg ilyen
500 km min. futás követelmények: hát én akkor rúghatnám ki magam, mert csak
az Eventet sikerült megnyerni (szoros volt bagolykával, nekem ennyi a lényeg),
de távot nem igazán futottam. Ahhoz sokkal több időt kéne beleölni, ami nincsen.Russ: érdekes ez a számítás, ebbe nem gondoltam bele. 300+280+262 az alap,
hiszen baromi erős embereink vannak (s most nem magamra gondolok, én csak
annak örülök, hogy egyszer kiadta*). Tehát, ahogy írod, az a lényeg, hogy minél
több erős ember verje az ellent, mert akkor az ő 3 legjobbjuk kevés pontot rabol?
Elvileg: 131+114+99=344, amit szereztek. Gyakorlatilag viszont nem jön ki.
Lásd +498 serleg helyett +147-et írt. Összeírtam Excelbe a pontokat, de sehogy
nem adta ki, úgyhogy szégyen-szemre keresgélni kellett: ELO pontrendszer-szerű.*: konkrétan a holdjáróval elég "trükkösen" sikerült nekilendülnöm, ami tök jó volt,
csak nehéz rendesen kivitelezni. Most ellőttem az összes próbám. Nem jött be...A trükk annyi, hogy kb. megállok a kanna előtt a levegőben: felkapása után ami a
csövön kifér, kb. 45 fokos szögben: így nem gyorsul túl, s átviszi az egész sziklát. -
tzsolesz
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2938 üzenetére
Lényeg hogy mindent megpróbálok, hogy előrébb vigyem a csapatot.
A mostani meccset nyerni fogjuk, és még feljebb kerülünk, és még erősebb lesz az ellenfél is.
Az előzőt elbuktuk, mert nagyon sok inaktív volt. Most kicsit több az aktív, talán annak köszönhetően, hogy cseten bátorítottuk a többieket.
Végül is előbb utóbb csak lesz annyi fejlett járművem, hogy jobb eredményeket tudok felmutatni.
Tudom, hogy nem bántásból mondtad....[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #2943 üzenetére
Nekem is csak 600-K. Kapja be.
Amúgy pedig jah, szemétség az egész, én sem tudtam javítani jóformán semmi érdemlegeset. 1 hét szopás volt csak. De most nem veszek semmit. 2 lehetőség van minden járművel. Gondolom sok volt a negatív visszajelzés. Nem mintha mindkét járművem ami megvan nem alapon lenne majdnem ( a két jip ).
De most gyűjtök, mert a rally autót fel akarom fejleszteni. A múlthéten kétszer nulláztam ki a cointomat. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz DJ. Ru$y #2943 üzenetére
De ki vesz gemből coint..? Totál nem éri meg, ládázással sokszorosát adja.
Egyébként igen, nehéz, igen, a régieknek kedvez..de ez csak egy játék
Ha csak feszülés megy meg a rinya, akkor nem igazán van értelme szvsz.
Tolni kell legjobb tudáshoz mérten, fejlődni a bevételből, aztán majd javul.. -
DigitXT
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #2980 üzenetére
Köszi a megerősítést, én is így értettem. Olyan gyakran azért nincs új pálya,
de nekem is inkább akkor szokott feltűnni, amikor valamelyik újabban vmi olyan
autóval indulok tévedésből, amivel amúgy nem is szoktam versenyezni.Szerk: régi pályákon, régi autókkal biztos, mindegyiken van egy mért időm, mert
csináltam összehasonlítást, hogy melyik autó a legjobb adott pályákon... (Akkor
még nem volt Rally Car, szóval nem az nyert mindig. Meg SuperBike se, LOL.)
Meg mondjuk úgy általában tuningok se, szóval csak az alap autókra volt igaz.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #3006 üzenetére
Én még kis csikó vagyok. nekem elég az 50-es láda. Nem ölök bele több gemet. A holdjárósnás okés volt, mert az az event még ment is, de ez mostani..... 27-ik hely volt a legjobb, de volt 59-ik is.
Meg akkor kellett a holdjáró, a csapatjáték miatt.
Most kaptam 125k coint. De jó (lila team láda)
Meg most a második versenyt nyerjük a maival újra, igaz 20-an még most sem játszanak.. Volt egy vesztes menet....
750k coinom van, most farmolok ahogy ti mondanátok. De már költöttem el belőle egy kis rally car tuningra, mert ugyan tuti hogy az én legjobb időmből számol a játék ellenfelet, de vagy 5-6 pályát abszolút nem tudtam megcsinálni akár 20-ik próbálkozásra sem. Én biztosra veszem, hogy a játék a egy bizonyos határon (ranglépés felénél kb.) bekeményít. nem csak 1-2 előzött be, hanem utolsó voltam folyton. Persze ilyenkor kilépek feladatkezelővel, hogy ne vonjon le 180-at... Ezt ti is csináljátok?
Adtam a boost-oknak még level-t.
Egyébként általános cupa versenyeknél ,mit érdemes fejleszteni, melyik boost-ra hajtsak rá?Utóirat: Jaaah, és ki várja már hogy vége legyen az egyéni event-nek, és az e-heti csapat event-nek? Mert én hányok tőlük, ezek most nem jók szerintem..... Unalmasok, és idegőrlőek....
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #3043 üzenetére
Mivel TE-n nincs privi, chat uzenetek meg hamar kiporognek es nem mindenki regisztralt PH tag (lehet csak olvassa), ide be kell irni a sorozatban nullazok neveit, adni par napot aztan ennyi, tobbet nem tud tenni az ugy erdekeben a team leader , de addig amig nincs jelentkezo az ures helyekre szerintem felesleges ezzel foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest