Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz st3v3np3t3r #17 üzenetére
Ilyen esetben elég ha 1x kéri valaki az adatai törlését és jelenti fel, nem lesz többé cége...
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
normális cégeknél igen, jellemzően kb.1héten belül át lehet állni ha minden adott... ismerek olyan vállakozót,akire vonatkozik a GDPR, de nagy ívben sz*rik rá,hogy eleget tegyen a megfelelésnek...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
haxiboy
veterán
válasz st3v3np3t3r #14 üzenetére
Mint magánember teljes mértékben megértem a migránsozás, Sorososozást vagy macskás videók nézését. De mint cég ha jön egy rendelet, akkor arról időben kapok tájékoztatást, és nem az utolsó pillanatban, kapkodva vetem alá magam a dolgoknak, esetleg az utolsó pillanatban aktiválom, de már rég kész.
Online Számla is ilyen, nálunk csak aktiválni kell.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
IO.sys
őstag
válasz st3v3np3t3r #14 üzenetére
Nálunk 4-6 nap volt.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
neki lehet a 2év kevés... mellesleg mindenki a migránsozással meg a sorosozással volt elfoglalva, minden mást a háttérbe nyomtak...az lett a vége, hogy a 2évből az utolsó 4-6hónap kapkodással telt, az a 4-6hónap meg már tényleg kevés mindenre
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
fRooStzzZ
senior tag
Te OKJ-s tanfolyamon gondolkozol, amikor én 1,5 éve alig dolgozok?
Annak ellenére hogy munkaerőhiány van minden téren az elmúlt 2 hónapban felhívtam vagy 10-15 céget, meg ismerősöket, volt főnökeimet hogy kellene egy kis meló, sehol senkinek nincs.. :/
És itt gondolok az éjjeliőr dologra, akár építőipar, akár egy kib..tt autómosó, semmi.
Most egyik volt évfolyamtársam adott át egy lakást burkoljam ki mert neki nincs ideje, meg sógorom egyik ablakos ismerőse adott egy kis faházat ahol a konyhába meg a füribe kellett egy kicsit burkolni.
Már azért adták oda mert az elmúlt 1,5 évbe nem dolgoztam közel 10 hónapja keresek melót, havonta épp annyi jön össze hogy a kva gyógyszert kifizessem, bejárjak a kórházba meg a kocsinak a csekkjeit fizetem aminek az ajtaja 1 éve ki sem volt nyitva.
Szóval bárcsak annyi pénzem lenne, mint amennyire munkaerőhiány van
Ez inkább 2 éve volt jellemző mikor elkezdtünk egy lakóparkot építeni, és nem tudtam keresni 1-1 napra akár egy tintahalat se, hogy legalább a vf téglát felvigye az emeletre vagy segítsen lekötni a födém vasat.
Vagy 2 hónappal ezelőtt, kellett volna egy emberke aki legalább egy vödör ragasztót be tud keverni, az se baj ha semmihez se ért.. De itt a dunakanyarban nem lehetett találni senkit sem.
Aki akar dolgozni annak van melója aki nem akar, annak fizethet az ember annyit hogy többet keres a segéd lassan mint a szakember, mert 10 ezerért még egy félnapra sem lehet elhívni dolgozni, vagy épp akkor fáj a feje vagy a nejének bevizesedett a lába (volt ilyen is ) és nem tud jönni dolgozni.
Azt nem értem ezek az emberek mi a 3,14csából élnek?
A másik baj meg az, a tulajok nem akarnak fizetni, vagy nem akarnak számlát, vagy sokallják az összeget. Nem fizetik meg az embereket.. vagy nem fizetik ki a melót. 1 hónapja be vagyok én is ragadva egy melóhelyen a lóvéval, azelőtt megint megúsztattak és így vállaljon az ember bármit is? Bent van az embernek 2-3 hete és nem fizetik ki? Lassan vissza kell menni és elbontani a házat hátha észhez térnek a tulajok,
9 éve dolgoztam egy embernél adott napi x összeget, 4 év múlva még ugyan annyi volt.
Azóta már megjártam kanadát meg mindent, volt 26 helyen, most vissza mentem hozzá pár napra, és ugyan azt a pénzt adta mint 9 évvel ezelőtt.
Csodálkoznak az emberek ha nem akarnak elmenni neki vagy nekik dolgozni, mert ugyan azt a pénzt adja mint 10 évvel azelőtt, és nem lehet kicsikarni belőle semmi pluszt?[ Szerkesztve ]
-
GDPR kompatibilisek az oldalak
-
strogov
senior tag
"Igen, annak aki mondjuk az IT szektorban dolgozik"
Aki nem ITben dolgozik az ne az infoparkban kiáltsa el magát. Minden szakmában munkaerőhiány van. Aki házfelújításon töri a fejét az már privát fejvadászt kell fogadjon, mert egy burkolót, vagy vízvezeték szerelőt találni 1 éven belül majdnem lehetetlen. Lassan ott tartok, hogy én megyek el okj-s tanfolyamra, hogy a fürdőszobát felújíthassam.
"Annak se ha vidéki."
Vidéki vagyok. Vidéken se találni szakembert. ITs meg nyugodtan dolgozhat home office is. Egyre rugalmasabbak a Budapesti cégek.
-
törölt tag
Nekem a CIB bank küldi még mindig az ajánlatait leíratkozás lehetőség nélkül . Illetve legutóbb még nem tudtam telefon számot módosítani az online felületen.
-
Fionn
tag
Korai még belevonni a GDPR-t pláne, hogy meg lett mondva első körben (időben) csak ejnye bejnye lesz mert a felkészülési idő sok esetben rövid volt.
Mondjuk aki ezeken a szar oldalakon regisztrálva feltölti önkéntesen minden adatát (azt leszámítva hogy nagyon elkeseredett kell legyen valaki) úgy hogy még el is fogadja a "semmiféle adatért nem felelünk" dumát megérdemli a sorsát.
Igenis KÖTELESEK felelni minden adatért egész pontosan, pont úgy ahogy 1 bank vagy biztosító vagy bár(m/k)i más aki személyes adatokat kezel.
Eleve ez az egész hozzáállás, hogy mindenféle magát jött ment cégnek kinevező anonim majom bele tud nézni az adataidba úgy hogy nem is tudsz róla, hogy ez megtörtént felháborító. Az elvárható minimum az, hogy ha már kitesz magárol valamit az ember akkor bizony személy szerint kelljen kérni annak a tulajdonosától a hozzáférést. Hja hogy azért nem elég kattintgatni hanem valami komoly ajánlatot se ár letenni az asztalra? Mert a szőr is feláll az ember hátán a sok kamu meló hallatán is.
-
IO.sys
őstag
Na ha ezek után nem lesz bünti, akkor igazam van, hogy a GDPR csak egy átvilágítási célszerszám.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Kutya topik
- Magisk
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest