Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ha a Nike gyártotta, akkor nem lesz hamisítvány. mint ahogy a tört szoftvereket is ugyan az gyártotta, mint az "eredetit", tehát a tört is eredeti, csak ebben a formában eladni nem legális. sőt, használni sem az. a hamis szoftver nekem is kicsit furcsa. mintha valaki megírná majdnem olyan kinézettel, majdnem olyan funkcionalitással, csak rosszabb minőségben, és azt akarná eladni azonos név alatt.
-
e=mc²
őstag
válasz Thunderzolee #15 üzenetére
En mondjuk a romai udvarban levore gondoltam volna eslosorban.
egyszer vasaroltam (volna) ott, de messzire elkerulom
Ambulimax Provider
-
Lenry
félisten
válasz WonderCSabo #16 üzenetére
szerintem nem.
egy nike kabát nem lesz hamisítvány, csak mert nem a márkaboltban vetted és kicserélted rajta a zipzárt, mert a régi nem jó, anélkül meg befúj rajta a szél.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
őstag
válasz Thunderzolee #15 üzenetére
Azok nem régi motorosok, soha nem vásároltam tőlük.
Szomorú hogy így kerülünk be a hírekbe -
veterán
Szerintem a két egymástól nem messze levő GSM bolt az a Match-al szemközt levő zöldséges melletti, illetve a másik ha továbbmegyünk a Takarékszövetkezet felé, akkor félúton van. Ezek vannak egymáshoz a legközelebb.
Neveket nem írok le, egomiak biztos tudják.A sztech bolt meg a Match tetején levő Ázsia (kínai bolt) bejárata mellett levő sztech bolt lesz.
Igaz, van egy sztech bolt a Match mellett alul is, de az a
xxxxxxxtagja, nem akarok előítéletekkel telt lenni, de ez a bolt normálisnak tűnik, viszont a fentiről el tudom képzelni, h zavarosban is halásznak, elvégre valamiből meg kell élniük, és hát egomban van jópár sztech bolt, ráadásul frekventáltabb helyeken.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
DiVaD
senior tag
Aki még céges gépen is spórol ezen, az megérdemli szvsz...
-
zazahoho
őstag
céges gépre illik eredeti szoftvereket telepíteni
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Lenry
félisten
miért hívjuk hamisnak a crackelt szoftvert?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
fatal`
titán
Azért ehhez az egészhez méteres idiótának kell lenni a tulaj szemszögéből...
-
őstag
válasz WonderCSabo #6 üzenetére
Holnap körül is nézek. Csodálom hogy nem hallottam, ezek szerint nem 3-4 kocsival mentek meg szirénázva géppuskákkal
Tippem van a hír alapján, és akkor ez nem kimondottan számítástechnikai bolt, hanem azzal is foglalkoznak ...
Egyébként pofátlanságnak tartom, hogy legalább a windowsokat nem vették meg a gépekre.
Jó, ha bukik, akkor egyel több tétel, sokat nem tesz már hozzá. Viszont azért annyit megtehetne ...[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
Ha már az üzletekben is gányolt szoftvereket lehet kapni, akkor miért gond, ha egy átlagember még nem látott nyomtatott formában lévő telepitő kódot?.....
Sok baj van a szoftverekkel...Up the Irons!
-
őstag
Lehet tudni melyik cégek ?
Környékbeli vagyok, csak hogy tudjam hova nem kell menni mostanság -
Csakénvagyok
őstag
Ezekről mindig az jut eszembe amikor a jelenlegi gépemet vettem, és tiltakozásom ellenére felpakoltak nekem tört vindózt. Pedig szóltam előre hogy nem kérek rendszert a gépre, főleg hogy kb 25 ojrónyit akartak levasalni a telepítésért. Mondtam Vér Istvánnak hogy külön tiszta gépet kértem, aszonta nem hogy ingyen megszámítja. Nemhiába, hacker becsület
-
oO7
őstag
ha van olyan hülye az üzletvezető, hogy ilyeneken spórol, akkor meg is érdemli...
-
Zolás
addikt
Na szólok is a Gézának hogy tegye fel a Windóz98at a gépekre hátha gyünnek Pestre is nézelődni a rohadt vámosok
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest