Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Zoli bácsi #28 üzenetére
Pontosan. Nekem egy orvos haverom azt mondta, hogy ami nem eleve elrendelt bajunk, azon kívül 70%-ban stressz és a kaja, amit megeszünk az oka a korai halálnak. A maradék 30% a rendszeres testmozgás hiánya. Nem önkínzás, hanem rendszeres mozgás. Nem mindegy. De könnyű beszélni a stressz mentes életről, biztosítani azonban szerintem nem lehet. A mai világban biztosan nem. Ennek egyedüli oka a létbiztonság hiánya. Ma már nem létezik olyan munkahely, amit tutinak lehetne nevezni, ahonnan biztosan nyugdíjba mész. Régebben ilyenek voltak a rendőr, katona, vasutas..stb állások. Ma már ezek sem biztosak. Én is próbálok nem stresszelni, de nagyon nehezen megy. Pedig gyúrok rá.
. Nem veszek figyelembe olyan dolgokat, amiken nem tudok változtatni. A magam részéről már nem érdekelne a dolog, én elvegetálnék akárhol, de nem csak rólam van itt már szó. Egyszóval van, ami ellen tehetünk, ha kellő információ áll a rendelkezésünkre. De ha ezt nem biztosítják, akkor régen rossz. Nem értem, hogy miért nem a megelőzésre, a tájékoztatásra költ a TB. Olyan, mintha csak egy kötelező jellegű intézmény lenne, olyan, mint pl az APEH. Annyi különbséggel, hogy az profitorientált, a TB-nek meg se anyja, se apja. Ez meg is látszik.
Üdv:
Geller
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest