Új hozzászólás Aktív témák
-
Timi35Szonja
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom mennyire régi ez a topik mert dátumot nem látok de hátha olvassa még valaki
Sok hozzászolást elolvastam és látom sokan küzdötök sérvvel
Szerintetek az én panaszaim hátterében is lehet ez? 2 honapja kezdtem alhasi és derékfájással. 2 doboz antibiotikum mert gondolták felfáztam. Nem javult jöttek az ünnepek csak ügyelet volt igy sürgössegin csinaltak labort es hasi uh-t. Minden negativ lett. Januarban vissza haziorvos elküldött nogyogyaszatra az is negativ lett. Közbe voltak jobb es rosszabb napok. Van hogy hatra a combomba sugarzik ettol gondoltak veseköre de uh kizarta. Van hogy faj a bokam a labszaram de mar a labujjaim is fajtak.
Azert nem gondoltam rá eddig mert erös alhasi fajdalom es hasba szurkalo fajdalommal nem erre gondol az ember. Pl köldök magassagba jobb oldalon faj es beleszurkal. Igy en is a követ gondoltam. De most hogy olvaslak titeket mar nem tudom...
A derekam neha mar ejjel is faj. Nem is mozgasra inkabb ilyen allando lüktetö fajdalom
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest