Új hozzászólás Aktív témák
-
Timi35Szonja
csendes tag
Szia!
Köszönöm válaszod. Elolvastam a linket. Érdekes nagyon. Milyen könyvböl valo?
35 éves vagyok. A családban nincs ilyen beteg. Sajnos én nagyban tehetek rola. Vendéglátozom es fogynom is kellene. Mozogni sem sokat mozogtamPersze most megertettem es werzem ezek hianyat de el vagyok keseredve nem e késtem el ezzel... Jelenleg dietazom setalok mert egyenlore nem tudom mit mozoghatok vele. Jol kiszurtam magammal es remelem javithatok még rajta
-
Timi35Szonja
csendes tag
Köszönöm!
Hát ez elég borzasztóan hangzik
És gondolom nem nagyon visszafordithato -
Timi35Szonja
csendes tag
Sziasztok!
Ma voltam röntgenen,ez lett a lelet. Érti valaki?
A lumbalis lordosis a felso szakaszon kiegyenesedett. Min.merteku balra convex scoliosis lathato. L S atmenet rese kp fokban beszukult az egymas fele tekinto dorsalis peremek enyhen megnyultak. Ugy tünik hogy az SI izuletben mko vacuum fenomen van,a lat.felszinek sclerotikusak.Velemeny:
Scoliosis et spondylosis lumb.min.grad
Arthrosis jelei az SI izuletben. Betekintö SI felvetel elkeszitese jav. -
Timi35Szonja
csendes tag
Huuuu jol megijesztettetek
Most annyit elertem a dokinal hogy szalljon le a nögyogyaszati bajrol mert mi van ha a derek sugarzik le es nem forditva. Most adott röntgen beutalot. Azon latszik valami?
Vizelet es szeklet tartasi bajom nincs. Zsibbadni sem zsibbad inkabb faj neha meg belenyilal. Lüktet. Ami leginkabb megijeszt az a hasi szurkalas es nyilalas. Tenyleg olyan erzes mintha szervi baj lenne.
Köszi a valaszokat. Jövöhezen utanajarok ennek is. -
Timi35Szonja
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom mennyire régi ez a topik mert dátumot nem látok de hátha olvassa még valaki
Sok hozzászolást elolvastam és látom sokan küzdötök sérvvel
Szerintetek az én panaszaim hátterében is lehet ez? 2 honapja kezdtem alhasi és derékfájással. 2 doboz antibiotikum mert gondolták felfáztam. Nem javult jöttek az ünnepek csak ügyelet volt igy sürgössegin csinaltak labort es hasi uh-t. Minden negativ lett. Januarban vissza haziorvos elküldött nogyogyaszatra az is negativ lett. Közbe voltak jobb es rosszabb napok. Van hogy hatra a combomba sugarzik ettol gondoltak veseköre de uh kizarta. Van hogy faj a bokam a labszaram de mar a labujjaim is fajtak.
Azert nem gondoltam rá eddig mert erös alhasi fajdalom es hasba szurkalo fajdalommal nem erre gondol az ember. Pl köldök magassagba jobb oldalon faj es beleszurkal. Igy en is a követ gondoltam. De most hogy olvaslak titeket mar nem tudom...
A derekam neha mar ejjel is faj. Nem is mozgasra inkabb ilyen allando lüktetö fajdalom
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest