Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Aha, bölcsészeknél biztos működhet, egy természettudományos tárgynál már kevésbé. Sokszor amíg az egyenleteket írják mást mondanak, ráadásul akár fel is vehetem a hangjukat, a vége ugyan az, hogy amit ő elmond az egy előadás, amiből meg én akarok tanulni, az egy jegyzet.
De mondhatok más példát is, ülünk a vonaton húszan laptoppal/tablettel, akkor a többi utas azt hallgassa, hogy mi szóban vezéreljük? Meg száz ember előtt diktáljak esetleg egy vállalati levelet, amihez semmi közük, rosszabb esetben még a titoktartási nyilatkozatot is megszegem vele? Annyira rohadtul használhatatlan lenne a hangvezérlés a bohóckodáson kívül, nem is értem hogy képesek ennyien lelkesedni érte.
Szerk: vagyis de, menőzni remekül lehet vele, jobban mint az asztal közepére kicsapott ipaddel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest