- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vargnatt
tag
válasz Sweet Lou 6 #19 üzenetére
Jól látom, hogy ez már egy 5.0-ás stabil verzió?
Akkor én rendesen le vagyok maradva e téren...
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. (Mohandas Gandhi)
-
Vargnatt
tag
válasz Sweet Lou 6 #17 üzenetére
Ja, úgy már értelek. Mondjuk a linuxos pre-alphat még nem teszteltem rendesen, de annak is eljön az ideje. Eddig még csak egy snapshotból volt Linux-build, ha jól emlékszem.
Viszont Linuxra még a Chrome is csak béta emlékeim szerint. Persze egy béta azért már jóval használhatóbb, mint egy pre-alpha, értem én.
[ Szerkesztve ]
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. (Mohandas Gandhi)
-
Vargnatt
tag
válasz Sweet Lou 6 #14 üzenetére
Szerintem azért ne mondj le teljesen az Operáról, próbáld ki a 10.5 pre-alpha-t, sebességben már most majdnem veri a krómot. Ha nem akarsz ilyen korai tesztverziót telepíteni, akkor töltsd le a hordozható változatát, amit a Magyar Opera Blog lelkes szerkesztői raktak össze. Nagy dobásnak ígérkezik, feltéve, hogy még úgy nyár elejéig elkészülnek vele... Persze most még elég bugos, és instabil, de legalább ízelítőt nyújt a várható sebességből.
Amúgy ma búcsút intettem a Chrome-nak, elküldtem nekik az uninstall utáni visszajelzést, és lecseréltem az Iron-ra. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de így nyugodtabban alszom (na nem mintha eddig álmatlanul forgolódtam volna emiatt... )
-
julius666
addikt
A fejlesztők szerint az amúgy is a sebességéről híres Chrome még gyorsabb lett: az utolsó stabil verzióhoz képest 42 százalékkal
Na ez azért (ha tényleg igaz), elég kemény!
-
Vargnatt
tag
Milyen érdekes, hogy eltüntették a 'Böngészési előzmények törlése' menüpontot... nehogy már egyszerűen törölni lehessen, másszunk be érte a beállításokba! Cseles.
Valahogy még mindig nem tudok igazán megbízni abban, hogy nem 'telefonál haza' a króm. Update-et is letiltottam, nekem ne dolgozzon a hátam mögött. Majd főverzió frissítéskor manuálisan, úgyse használom olyan gyakran.
Tudom, nem kötelező használni, viszont amíg a 10.5-ös végleges Opera nem jön ki, addig a gyorsasága, és a villámgyors indulása miatt néha mégiscsak rávetemedek.
Esetleg még addig inkább felrakom az IRON-t...
-
dajkopali
addikt
válasz Csakénvagyok #10 üzenetére
jogos kifogás
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Csakénvagyok
őstag
Az új funkciók egyelőre csak Windowson érhetőek el a végleges változatban, a Linux-felhasználóknak ehhez a bétát kell futtatniuk,...
Na, én úgy tudom Linuxos csak elve beta van, végleges még nincs. Ebből a mondatból viszont az jön le hogy a véglegesben még nincs benne, csak a betában.
-
zoo8800
veterán
Tegnap én is frissítettem, 3-ról 4-re.
Semmi szembetűnő változás nincs, csak a könyvjelző szinkronizálás.Eddig se volt lassú
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
S-eye
senior tag
Épp tegnap frissítettem hármasra,most meg itt a négyes.Érezhetően gyorsabb mint a Firefox.
-
hemaka
nagyúr
Már azt nyomom tegnap óta
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Steven
addikt
amikor letöröltem írtam... (a miért törli kérdésre)
Ez ilyen érdekes furcsaság ... gondoltam megosztom ... azt ,hogy nem használok chorme-t még túl élem, talán...Viszont igaz tényleg nem rossz bár szerintem manapság szinte mindegyikről elmondható ue ez....
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Steven
addikt
nemtom másnál jelentkezett e de nálam chorme alatt iszonyat nagy a pingem, valami 400-500
más böngészők ... akármi 40-50 ... ha nem mérem akkor is érzékelhető hogy gondolkodik egy sort aztán tölti az oldalaltnem vágom mitől lehet (persze most nem a mostani javított verzióról beszélek)
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla