Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Auratech

őstag

válasz rybank #236 üzenetére

Pedig kéne. Mert a dokumentumok ergonómiája piaci előnyt biztosít az információ közlésekor.
    Több ismerősöm diploma munkáját a wordben legprofibban előállított változathoz képest Indesignnel olyanra pofoztam nyomtatás előtt egy-két órán belül, hogy.. A szöveg kohézióit valahogy növeli. Összeszedettebbnek, kimunkáltabbnak tűnik, ahogy az ember olvassa. Jobb olvasni és tovább fenntartja az érdeklődést, mint egy sajtcetli..
    Életrajzok esetében pld. Egy profin megoldott, mai ízlésvilágot tükröző, részleteiben igényes, de nem tolakodó bemutatkozás felkelti az érdeklődést a többi, sablonokkal, kész stílusokkal operáló íráshoz képest. A Word és Publisher sablonjai ezt szeretnék hozni, de szerintem ízlésficamos a legtöbb.Rikító, vagy pasztell, fantáziátlan elrendezésűek, geometriájúak...
    A Wordtól én elvárnám, hogy eltérő logikával kezelje a karaktereket, mint a képeket. Még mindig írógép-érzésem van, csak a csöngés hiányzik sorváltáskor...
    Amúgy nem bántom. Fejlődik. Csak a lassan húsz éves Atarimon a Papyrus5 nevű szövegszerkesztővel több tipográfiai lehetőségem van.
    Nekem alapszintű lenne, hogy 2010-ben egy sokezer forintos, 14. generációs szövegszerkesztő lehetőségeihez képest a fantáziám legyen a szűk keresztmetszet.

Auratech Field Recording

Új hozzászólás Aktív témák