Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
mit tanuljak?! ezt úgy mondod mintha suliban tanítanák ezt az inviteles/hálózatos dolgot, picit affektálós a hangnemed, most ha 8 megabit névlegesen akkor legyen annyi, te sem veszel 1 kiló kenyér helyett például felet ami 1 nek van írva, máskülönben vevő szándékos megtévesztése dolog merül fel... légvonalban itt van tőlem 130méterre a központ ha akkor azt annak lehet nevezni, innentől kezdve, ami bejön annak nem kellene kevesebbel jönni ha már úgy reklámozzák, a garantált sem azt jelenti hogy 8 helyett 6,8 nak kell lenni mert van jelveszteség 130méteren .. és írtam azt is hogy 4 megabiten is megvolt ez a "veszteség" - nem megyek bele ebbe a dologba, szimplán az szeretném kapni amiért keményen perkálok, jelen esetben 9000 forintot, 9500 helyett, 500 forint a vip tagsági kedvezményem vicces, de ha már van akkor kérem... elvégre magyar országon lakunk! szó mi szó, invitel a legszarabb szolgáltató! amint tehetem cserélek egy másikra, és elküldöm szó szerint a sunyi büdös p**ba őket!!
-----------------------------felhívtak ma mert kértem egy ajánlatot 15megabit/szereld magad csomagra!!!! beírtam a helységet utcával, házszámmal, erre kiírta a lehetséges csomagokat!!!! jó mondom akkor írok pár kérdést a témával mielőtt meglépném még az így is kur*a drága netet!!!!! 5300 ért 15 megabit... 2900ért kapok digi mittomén 20mb vagy ennél nagyobb csomagot!!!!
A nő felhív!! teszem hozzá odaírtam h emailben válaszoljanak!! jó, kérdezi hogy hol lakok mondom xy... erre megnézni az xy körzetszám, ami invitles!! jó mondom, az oldaluk mtelekomnak jelezte... mire a nő pedig az invitel, valószínű gond lehetett a rendszerrel!!!!! kezdett bennem felmenni a pumpa!!! nő kérdezi h érdekelne e a 15mb es csomag invitel területen, mondom persze, kíváncsian vártam, mondja 9900 forint, jó mondom köszönöm szépen, a viszont hallásra!!! pofátlanság amit művelnek, legtetübb szolgáltató a világon! mihelyst lesz alaklom cserélem le ezt a redva netet, és intek be inviteléknek, sőt lehet az is hogy nézek valami olcsó mobil netet valamelyik másik cégnél! azt tehetnek egy szívességet...."Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
igaz is, nem 6,8 hanem 6,4 megabit, ugye nekem is 830~ kbyte környéke ha ez megszorozzuk 8al és elosszuk 1024el kapjuk meg hogy mennyi megabites a hálózat, így jön ki a 6,4 ami eléggé tré - amúgy te nem váltottál még át ezen csomagok valamelyikére? kíváncsi lennék ha pl 15megabitet venném meg, akkor mennyi lenne a plafon - a központ alatt lehet érteni azt a kis szekrényt amiben leágaznak a vezetékek vagy pedig a tényleges telefon központ ahol belövik a sávszéleket?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
elég gáz h ennyire nagy az árkülönbség :s
amúgy mostani invitel netem 8mbit/512kbit - ez 9000huf-ert, uh mindenképp szándékozok váltani, csak kérdés hogy mennyit megy ez a vonal, mivel a 8 megabitem nincs meg teljes egészében hanem csak 6,8 a feltöltés meg kb 192... a fura az az h ez előtti 4 megabitemen sem volt meg a teljes, tehát akkor van esélyem arra hogy 15 megabit esetében azért lesz javulás a mostanihoz?!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz hackeeeee #104 üzenetére
a Vedd magad lehet szerintem a jobb csomag, ezt írja rá:
Az ADSL Vedd magad! ajánlatokkal Önnek a megrendelésen túl már semmi dolga nincs, hiszen az ADSL csomag telepítését és szerelését szakembereink végzik.
vagy 5-600 huf-al többe is kerül - éves szinten ugye 6-7ezer, ami ha beszarik tuti csere, és picivel többért vannak azért
(#105) hunfatal lehetséges hogy még mellé jön az is hogy vedd meg a modemedet és rakd össze a hálózatot, amúgy te is hasonlóképp kerestél rá az általam linkelt oldalon lakhely szerint?
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
most pont ezt nézem, ha beírom a címemet akkor kidob jó pár lehetőséget, ami elég jól hangzik az a 15megabit net 5200ért, gondolom akkor ezt lehet is választani
ADSL Szereld magad csomag | 15M
5290 Ft/hóde pontos infót nem nagyon ír róla, a vedd magad drágább de mitől?!
-
Źşë'
addikt
azt hogy tudom megnézni hogy m számít magyar telekom területnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest