Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Majd holnap...
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
kezdő
senior tag
"Lapunk ezzel kapcsolatos kérdésére holnapra ígértek választ."
Lehet már tudni valami konkrétat?
-
djsilas
tag
(#148) Źşë' : A fő probléma az, hogy többször bebizonyosodott már, hogy tanárnak nem lennék jó. Veszek egyébként kenyeret, de nem szeretem a héját. Mégis megvetetik velem, jó szemetek! Vagy mondjuk költözöl. Felbérelsz egy céget, azt mondják egy nap alatt megvan, de Te mégis csak a 2 szatyor ruhádra koncentrálsz. És aztán megkérdezed, hogy mi az, hogy 1 nap alatt 2 szatyor ruhát költöztettek el!? És közben nem érdekelnek a bútorok, az evőeszközök, stb, stb... És igen, az iskolában tanítják! Ha neked nem tanították, vagy nem tanultad, akkor ne beszélj olyanról, amit nem tudsz! Ez egy akkor témakör, hogy doktorációt lehetne írni belőle, nem lehet 3 sorban összefoglalni. Megpróbáltam, de tényleg nem! És itt véletlen sem a kábelen történő jelveszteségről beszélünk. Sőt, ha Wifizel, és sok eszköz van a közeledben, az megint csak lassíthat, főleg, ha ugyanazt a csatornát több eszköz használja. Meg lesz a "veszteség" 100 mbit esetén is, ne aggódj! Békés megyei vagyok, 6000 fős kisvárosból, hidd el, hogy nagyon is megértem a problémádat, de ettől még nem feltétlen van igazad És jobban én sem akarok ebbe bele menni
-
Jack@l
veterán
válasz Anubis_9 #147 üzenetére
Bocs, akkor másnak ment a poszt, csak benéztem
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
jozsi252
veterán
Nem most kellett volna elindítani ezt a vdsl-es dolgot hanem már 2 éve, csak basztak a hálózat fejlesztésre, inkább adták méregdrágán a lassú netet.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én megtettem...
Amikor közölte velem az ügyfélszolgálatos annó, hogyha nem vagyok megelégedve ezzel a csomaggal, kérjek bérelt vonalat.. Mondom oké kezét csókolom, az is ennyi, amennyi a mostani (asszem 8k körül fizettem akkoriban).. Aztán mondja, hogy nem dehogy, az drágább... Mondom akkor ne ajánlgassa itt Nekem... Aztán közöltem is vele, hogy nem tartok igényt a szolgáltatásra tovább, és még vissza is kérdezett, hogy miért. És nem tudtak rájönni, hogy mi volt itt a gáz, pedig hoztak új modemet, szűrőt, mindent... És olyan csomagveszteségeim voltak, hogy csak úgy pislogtak, pedig semmit nem csináltam, csak elindítottam egy 128kbit-es rádiót....
Amúgy az a baj, hogy sokszor van olyan, hogy a netes ajánlatot nem adják ki...
Néha azt érdemes csinálni, hogy képernyőmentés, és bemenni az ügyfélközpontba, hogy NEKED EZ KELL, és ilyen áron... Aztán ha jön a rizsa, akkor mondani kell, hogy akkor viszlát, és mész másik szolgáltatóhoz, ha van... És ilyenkor kiderül, hogy mégis kiadható az..
Egy ideig ez ment a T-nél is, az ügyfélmegtartó csomagokkal, amik mostmár publikusak..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Źşë'
addikt
mit tanuljak?! ezt úgy mondod mintha suliban tanítanák ezt az inviteles/hálózatos dolgot, picit affektálós a hangnemed, most ha 8 megabit névlegesen akkor legyen annyi, te sem veszel 1 kiló kenyér helyett például felet ami 1 nek van írva, máskülönben vevő szándékos megtévesztése dolog merül fel... légvonalban itt van tőlem 130méterre a központ ha akkor azt annak lehet nevezni, innentől kezdve, ami bejön annak nem kellene kevesebbel jönni ha már úgy reklámozzák, a garantált sem azt jelenti hogy 8 helyett 6,8 nak kell lenni mert van jelveszteség 130méteren .. és írtam azt is hogy 4 megabiten is megvolt ez a "veszteség" - nem megyek bele ebbe a dologba, szimplán az szeretném kapni amiért keményen perkálok, jelen esetben 9000 forintot, 9500 helyett, 500 forint a vip tagsági kedvezményem vicces, de ha már van akkor kérem... elvégre magyar országon lakunk! szó mi szó, invitel a legszarabb szolgáltató! amint tehetem cserélek egy másikra, és elküldöm szó szerint a sunyi büdös p**ba őket!!
-----------------------------felhívtak ma mert kértem egy ajánlatot 15megabit/szereld magad csomagra!!!! beírtam a helységet utcával, házszámmal, erre kiírta a lehetséges csomagokat!!!! jó mondom akkor írok pár kérdést a témával mielőtt meglépném még az így is kur*a drága netet!!!!! 5300 ért 15 megabit... 2900ért kapok digi mittomén 20mb vagy ennél nagyobb csomagot!!!!
A nő felhív!! teszem hozzá odaírtam h emailben válaszoljanak!! jó, kérdezi hogy hol lakok mondom xy... erre megnézni az xy körzetszám, ami invitles!! jó mondom, az oldaluk mtelekomnak jelezte... mire a nő pedig az invitel, valószínű gond lehetett a rendszerrel!!!!! kezdett bennem felmenni a pumpa!!! nő kérdezi h érdekelne e a 15mb es csomag invitel területen, mondom persze, kíváncsian vártam, mondja 9900 forint, jó mondom köszönöm szépen, a viszont hallásra!!! pofátlanság amit művelnek, legtetübb szolgáltató a világon! mihelyst lesz alaklom cserélem le ezt a redva netet, és intek be inviteléknek, sőt lehet az is hogy nézek valami olcsó mobil netet valamelyik másik cégnél! azt tehetnek egy szívességet...."Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Jack@l
veterán
válasz Anubis_9 #145 üzenetére
Én várnék még a helyedben kicsit, a tatár nem hajt, és talán a hwsw-n olvastam, hogy 25 és 15 megás netek is olcsóbbak lesznek.
-
Anubis_9
őstag
Beszéltem ma az Invitellel: Invitel területen 15 megás net + telefonvonal 9.990 Ft. Nincs ennél olcsóbb, ez a legkedvezményesebb csomagok ilyen sebesség mellett.
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
plömplöm
őstag
válasz hackeeeee #138 üzenetére
"utána amikor 1Mb lett, akkor kaptam ZxDSL-t, utána az volt végig.. Amikor 8Mb lett, onnantól bármilyen modemet adtak"
miért, adtak másik modemet a 8Mb-hez?
az a zxdsl modem egy nagyon jól sikerült darab, nekem is megvolt vele a 8Mbit (jó helyen végződök)All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Jack@l
veterán
válasz hackeeeee #133 üzenetére
Igen, mert vannak olyanok még a világban, hogy:
fizikus, kémikus, biológus, villamosmérnök, telekom-os és még sorolhatnám tovább. Egyszóval akik nem bitagyúak, azoknak a kettes számrendszer nem sokat jelent.A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz worxland #136 üzenetére
Nem vagyok Én sértett.. Nem sűrűn érdekel. Duzzogok? Hogyne..
Natúr mezei ADSL-em volt.. ~1MB-vel jött a cucc lefelé, ha nem volt felfelé forgalom.. Akkor volt az Invitel duplázásos korszaka... Ugyan az a modemem is volt végig, vagyis nem teljesen, mert 512Kbit-tel elfüstölt 2 speedtouch, utána amikor 1Mb lett, akkor kaptam ZxDSL-t, utána az volt végig.. Amikor 8Mb lett, onnantól bármilyen modemet adtak, hulladék, pocketloss-os volt az egész már akkor is, ha csak web-rádióztam.
Igen, mint mondottam, ezért nyert a nép a WD ellen pert...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
worxland
addikt
válasz hackeeeee #133 üzenetére
Le volt írva, előbb volt távközlés (tévé, rádió, fax) és bitráta, mint net. Kevered a sorrendet, utána meg előadod itt a sértett kisfiút. Képzeld, nem a kettes számrendszer a világ közepe, nem mindenki idomul hozzá.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz worxland #134 üzenetére
Invitellel Nálam megvolt a 8 megabit, amikor 8 megabites netem volt, csak annál hulladékabb netem még soha nem volt...
De amúgy, ha már itt tartunk, akkor 8 megabit, 8000kbit, az ~1000kbyte/s.. elméletben..
Csak akkor azt nem értem, hogyha ez elvileg így van, akkor miért jön ki mindig 1024-gyel számolva a sávszélesség, szerencséből?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
worxland
addikt
Ezt anno kibeszéltük, amikor a Té felemelte 8 Mb-re az ADSL-t - nálam sokkal hozzáértőbbek elmagyarázták, hogy ne várjunk többet, és nem is jött többel, mint 6.4 vagy 6.7 (már nem emléxem pontosan, rég lecseréltem Digire).
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem hát, hülye informatikusok nem értenek semmihez, mert hülyeséget tanítanak Nekik.. Én kérek elnézést...
Igen, annak idején ezért kárpótolta a WD a tulajdonosait, mert beperelték Őket ezért..
A kenyér súlyát kettes számrendszerben számoljuk?
Nos, tehát, ha Te egész végig tanultál kettes számrendszerbe váltani, akkor azt felejtsd el, mert ez itt így van? Deszar... Akik meg 1024-gyel mernek számolni, azok meg hülyék? F@sza.
Ezért lehet megetetni az emberekkel az 1GB=1000MB-t, és az 1TB=1000GB-t, és el is hiszik, nájsz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jack@l
veterán
válasz hackeeeee #130 üzenetére
Mérj le egy kiló kenyeret.
Vagy tudok jobbat, számold vissza a vinyód fizikális méretét 1000-es váltóval...
De ezt már leirtam, csak nem tudtad feldolgozni.
Worxland: azért én azt a 6,4-et kicsit keveslem, nincs annyi az overhead, simán 7 felett kéne mennie.A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz worxland #127 üzenetére
Ámen, tehát akkor a távközlés fittyet hány a szabványra. F@sza.. Tehát Nekik akkor az 1TB az 1000GB? 24GB az leves? Ügyesek...
Nekem annó a 8megabit az 8 megabit volt, nem volt azzal baj, csak 100 csomagból 80 kimaradt.
És akkor Te hivatkozhatsz az Si mértékrendszerre, lesz@rják?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
worxland
addikt
válasz hackeeeee #124 üzenetére
A szabvány a távközlésben (ami előbb volt, mint a net) az 1000. Rosszul tudod, hiába erősködsz.
A 6.4 Mbit pedig azért annyi, mert a sima ADSL nem tud többet (a bruttó 8 Mb-ből ennyi marad a szinkronizácis és header adatok meg a CRC után) és valószínűleg a 8 megás területen ADSL van, nem pedig ADSL2 vagy újabb.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ő szabványuk.. OmáLYgád...
Én mondjuk egy jelenlegi telekomos és hálózatszerelő ismerősömtől sem hallottam még ezt, hogy 1000-rel számolnának..
Én SI-ben is 1024-et látok, bár ehet Én vagyok vak. Sőt, ha bárhol számítani kell, suliban is, 1024-gyel kell számolni...
Mondom, ez olyan hülyeség, mint az 1GB az 1000MB, és az 1TB az 1000GB, közben rohadtul nem...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jack@l
veterán
válasz hackeeeee #124 üzenetére
Ez az ő szabványuk, és mellesleg SI alapján is a váltószám, de ez már több évtizede így van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tehát akkor fittyet hánynak a szabványokra, mert az menő?
Én még nem láttam olyat, hogy 1000rel számolva kijönne a sávszél, vagy annyi amennyinek kell, v kicsivel több, vagy jóval sz@rabb..
Attól függetlenül a megabitről kbit-re 1024-gyel kéne számolni, mivel az a szabvány váltószám, szerintem...
Ez ugyan az, mint az 1GB az 1000MB, meg az 1TB az 1000GB baromság? Csodálatos... Jeles.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jack@l
veterán
válasz hackeeeee #119 üzenetére
Akkor olvasd el figyelmesen amit irtam, telecom-os adatszolgáltatók szerte a világban 1000-el számolnak, informatikában 1024 of kóz, de náluk nem. Sőt továbbmegyek, a vinyógyártók is átvették ezt a "szokást".
Adsl-nél meg kb 8% a járulékos többlet a sima ethernethez képest. Ezt simán rádvarrja az invitel, pedig közöd nincs hozzá, hogy milyen háttértechnológia van mögötte. Ha birna többet átvinni a réz, ami részben a kábel, részben a távolság és zaj függvénye, akkor le is nyomnák minden bizonnyal, de legalább terheletlen időszakban feljebb menne a sebességed.A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
djsilas
tag
(#97) hohoo: és én írtam valahol ennek az ellenkezőjét? Nem hiszem, de ha mégis, akkor bocsi...
(#112) Źşë' : neked is írnám akkor a #83 bejegyzésemet és még dolgozz (tanulj) kicsit a képleten... Hálókártya típusa, duplexitás, TCP/IP socketek és headerök, szimmetrikus vs asszimetrikus kapcsolat, MTU, stb, stb... Szerintem 8 Mbit ADSL esetén abszolút elfogadható a 830KB/s. Egyéb megoldás esetén ez változhat némileg. Egyébként szekrény kábelekkel, vhol kint az utcán.
(#119) hackeeeee : annyira nem hülyeség egyébként. Asszem 2000-es évek eleje óta...
http://en.wikipedia.org/wiki/Mebibyte
http://en.wikipedia.org/wiki/Binary_prefix -
jozsi252
veterán
Ez hülyeség hogy annyit tud a vonal, annyit adnak ez már helyesebben hangzik, t-home nak is nemhiába van meg a névleges sávszél sőt néha még picivel többis, mivel agyonlettek büntetve így mindenki úgy kapja a 15 megabitet pl hogy 17 megabittel szinkronizálsz a központtal abból lejön a veszteség és így megvan a névleges 15 megabit.
Nos sajnos invinél a szinkron nem 17 hanem 15 és így lejön abból a veszteség és mári 12-13 megabit van csak meg. Megtehetnék őkis hogy 17 megabittel állsz szinkronba csak ugye 10 000 embernél a +2 megabit, az nem kevés.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Jack@l
veterán
Telekommunikációs berkekben 1000 a váltószám 1024 helyett, ha jól tudom.
Mindenesetre, ha 8 Mbit helyett csak 6-6,5 megy át, akkor én nem szórakoznék velük, egyszerűen ennyit tud a vonal, vagy ennyit akarnak neked adni...
Átmentünk kábeltv-s netre, 25 helyett 24,8 megvan mindig stabilan, felfele is a névleges, néha kicsit több is. Nem szakad, nem szuttyog, de lekopogom. (DOCSIS 3 a technológia)A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Jack@l
veterán
válasz hackeeeee #80 üzenetére
Van, de az árukapcsoás csunya dolog, most hogy a dróton mit szolgáltat, az egy dolog, hogy kötelezi a plusz dijfizetére az ügyfelet, az meg egy másik. Azért hozták ki a rendeletet, hogy ezt elvileg kiküszöböljék.
-
zoli03
őstag
"Azt, hogy a fejlesztés a teljes szolgáltatási területre kiterjed-e, vagy csak a nagyobb településekre, sűrűn lakott városrészekbe jut el, egyelőre nem árulta el a cég. Lapunk ezzel kapcsolatos kérdésére holnapra ígértek választ."
Írtak róla valahol már (ez már a második nap)? Vagy csak én nem találom sehol?
-
Źşë'
addikt
igaz is, nem 6,8 hanem 6,4 megabit, ugye nekem is 830~ kbyte környéke ha ez megszorozzuk 8al és elosszuk 1024el kapjuk meg hogy mennyi megabites a hálózat, így jön ki a 6,4 ami eléggé tré - amúgy te nem váltottál még át ezen csomagok valamelyikére? kíváncsi lennék ha pl 15megabitet venném meg, akkor mennyi lenne a plafon - a központ alatt lehet érteni azt a kis szekrényt amiben leágaznak a vezetékek vagy pedig a tényleges telefon központ ahol belövik a sávszéleket?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
fatal`
titán
"mivel a 8 megabitem nincs meg teljes egészében hanem csak 6,8 a feltöltés meg kb 192"
Nincs meg sehol, nem is lesz. Én közel laktam a dobozhoz, meg ez egy kisebb település és 8 megabiten 830kbyte/s volt a max sáv, mégis kérhető a 15 megabit is (ami helyett 12-13 jön a gyakorlatban elvileg) úgyhogy szerintem nálad sem lesz gond.
Mondjuk a feltöltési sebességed az nagyon gáz, nekem az is megvolt teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha most sincs meg A 8/0,5, akkor szerintem nem, bár modem miatt is lehet, de a fene se tudja... Meg kéne nézni a vonalat, elvileg lehet, de Én nem tudom, hogy hogyan mint..
Én ~1,5km-re vagyok az Invitel központtól, és már ide nem voltak képesek rendesen eljuttatni a 8/0,5 megabitet....
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Źşë'
addikt
elég gáz h ennyire nagy az árkülönbség :s
amúgy mostani invitel netem 8mbit/512kbit - ez 9000huf-ert, uh mindenképp szándékozok váltani, csak kérdés hogy mennyit megy ez a vonal, mivel a 8 megabitem nincs meg teljes egészében hanem csak 6,8 a feltöltés meg kb 192... a fura az az h ez előtti 4 megabitemen sem volt meg a teljes, tehát akkor van esélyem arra hogy 15 megabit esetében azért lesz javulás a mostanihoz?!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
hackeeeee
Jómunkásember
Öhm... Lehet, nem tudom pontosan. T-s topic-ban volt asszem valaki, akit elküldött a support melegebb égtájakra, amikor bejelentette, hogy baj van a modemmel, mivel az a sajátja, és nem a T-jé, és valami ilyesmi csomagja volt..
De mint mondom ebben nem vagyok biztos, de rémlik valami ilyesmi onnan.. Itt lehet másképp van, ezt sem tudom.
(#106) Źşë': Nos, ha a vedd meg magad csomag szerelését, bekötését szakemberek csinálják, akkor kik csinálják a "sima csomagokat?! Ez elég nagy FAIL az Invitel részéről..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Źşë'
addikt
válasz hackeeeee #104 üzenetére
a Vedd magad lehet szerintem a jobb csomag, ezt írja rá:
Az ADSL Vedd magad! ajánlatokkal Önnek a megrendelésen túl már semmi dolga nincs, hiszen az ADSL csomag telepítését és szerelését szakembereink végzik.
vagy 5-600 huf-al többe is kerül - éves szinten ugye 6-7ezer, ami ha beszarik tuti csere, és picivel többért vannak azért
(#105) hunfatal lehetséges hogy még mellé jön az is hogy vedd meg a modemedet és rakd össze a hálózatot, amúgy te is hasonlóképp kerestél rá az általam linkelt oldalon lakhely szerint?
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
most pont ezt nézem, ha beírom a címemet akkor kidob jó pár lehetőséget, ami elég jól hangzik az a 15megabit net 5200ért, gondolom akkor ezt lehet is választani
ADSL Szereld magad csomag | 15M
5290 Ft/hóde pontos infót nem nagyon ír róla, a vedd magad drágább de mitől?!
-
Źşë'
addikt
azt hogy tudom megnézni hogy m számít magyar telekom területnek?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nemtom.. Nekem ez is elég.. Ez előtt a 15/1-es csomag volt, az is elég volt, csak kedvező áron jött a 25/5, így váltottam. Ez fölé már csak azért nem megyek, mert az 50-hez, és a 80-hoz is 5Mb van, az viszont tényleg poénos.
Amikor az Invitelnél 8megabithez 0,5 megabites feltöltésem volt...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hohoo
senior tag
válasz hackeeeee #95 üzenetére
a t 5 megát is csak minimum 25 mega mellé ad, ez az ami vicc. 15 mellé kéne ennyit kábelen.
Nekem kéne 5 mega, de ezért nem váltok extrára, ugyanis a +10 mega letöltés meg kb semmire sem kell, viszont többet kell még is fizetni érte. De ha lenne egy optikához hasonló 12,5 megás feltöltés a 25 mega mellé akkor már meggondolnám, akármennyire is nincs szükségem a 25 megás letöltésre.[ Szerkesztve ]
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
hohoo
senior tag
mondjuk a vdsl pont sokkal jobban megy sávszél/ távban mint az adsl. 1 km-en még tudja az 50/50-et, ami nem semmi. 500 méteren már 100/100-at.
[ Szerkesztve ]
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
djsilas
tag
A szolgáltató idén márciusban felvásárolta a FiberNetet
Nem vagyok biztos benne ugyan, de nekem nem pont így rémlik! Jutott abból a UPC-nek is bőven, ha jól rémlik! -
hackeeeee
Jómunkásember
Öhm, Én ott a Digi-hez kapcsolva értettem, hogy ők már ugye min. 10 megabitet adnak, aláírom, oké.. Meg mondják is, hogy pl. a T CSAK 5 megabitet ad, erre fel kérdeztem..
Én annak idején GPRS nettel kezdtem.. 56k kimaradt, bár azért máshol volt alkalmam használni..
Öhm, játékhoz is elég, hacsak esetlegesen nem szervert futtat, főként akkor, ha a ping is jó, nincs csomagvesztés..Hosztolni meg nem otthonról kell.
Véleményem szubjektív...
-
djsilas
tag
válasz hackeeeee #92 üzenetére
Áhhh.... 5Mbit!? BÁRMIRE!!! Én emlékszem arra, milyen volt a 33.6 és mekkora királyság volt utána az 56-os... Nem a múltban élek, ne értsd félre, de aki nem torrentezget, nem játszik, nem hostol semmit, max az asszony city/farmvilljét, csak netezget, levelezik, ilyesmi... annak szerintem bármire elég!?
Egyébként hohoo #82 -es hozzászólása lehet eltérítette a "szálat", nem kizárt, hogy elbeszélünk egymás mellett... -
djsilas
tag
Ez a VDSL(x) olyan erőszak szerű, mint pl amit az SMTP protokollal is csinálnak... Már viszonylag rövid távon is elég nagy a veszteség a kábelen DSL esetén. Nem erre találták ki azt a nyamvadt madzagot, nah! Minden esetre ha az az 1000 fő kis távolságon belül koncentrálódik, még lehet jobban is jársz, mint mások a nagyobb városokban (nem csak a távolság számít, hanem a fejállomások/DSLAM elhelyezkedése, száma és minősége is). Igen, a remény hal meg utoljára, előbb azért települési szinten legyen meg a szükséges sávszél (véleményem szerint ezzel azért nem lesz gond, ha igény van/lesz rá).
-
hohoo
senior tag
válasz hackeeeee #85 üzenetére
Multiból is lehet másikba menni, általában egy területen több is van még abból is, nem hogy kisbótból.
Mondjuk nem én vettem a telket (hanem nagyapám 40 éve), de ezen a területen (jókora terület aminek a közepén lakom kb), csak úgy sorakoznak a 100-200-300 millás telkek a palotákkal manapság úgyhogy ja a madár se jár errefelé, és biztos nem lenne igény bár valahogy az oszlopról kb minden házba megy be a koaxkábel[ Szerkesztve ]
-
djsilas
tag
Ez számomra egyértelmű! De másnak nem biztos, mert nem igazán reklámozzák. Itt a tömbben is tudom, hogy van, aki ugyanezért többet fizet. Ilyen szinten (szerintem) normál használat mellett nincs jelentőssége, hogy 5 vagy 10 Mb az upload. Ugyan mindegy már, hogy 10 mp, vagy 20 mp.... Persze megint más lenne a helyzet pl 0,25 Mb vs 1Mb.
5 Mb upload vicc!? Ne viccelj már!? Gondolom Te is újhullámú user lehetsz... Az a vicc, hogy többet fizessek azért, amire nincs szükségem, mindezt azért, hogy mások normálisnak gondoljanak... Egyébként Digi legkisebb csomag 20/10, jelenlegi 25/5. 30 vs 30...
-
Anubis_9
őstag
Szerintetek van rá esély hogy egy 1000 fős faluba is bevezessék a VDSL-t? Amúgy meg a remény hal meg utoljára...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Attól még ott is drágább lesz, mint a multiban.
Most az, hogy olyan helyen veszel telket, ahová még a madár se jár, és nincs ott kábel, azért ne a szolgáltató legyen már a gyök..
Amúgy, itt is van olyan, hogy főutcákon van kábel, mellékutcákban már nincs, mert közel sincs annyi előfizető, hogy megérje kiépíteni... Néha, ezért szokott lenni több helyen igényfelmérés, itt városon belül szokott lenni, hogy bizonyos utcába húzzanak-e kábelt, vagy sem. Ritka, de volt már hozzájuk szerencsém.
(#84) 06209976900: Kizárt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
Mennyi lessz az ára?Én digis vagyok,de hátha megérné váltani.
-
hohoo
senior tag
Ott is csak azért ennyi mert van digi, máshol x2. Amúgy nem vagy normális akkor sem ha egy kis pénzért a vicc feltöltést választod a trénél
@#81: csak a kisbolt helyett egy másik boltba el tudsz menni. Viszont a házadat nem tudod oda vinni ahol van normális net.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gondolom ez bérelt vonal... Vagy szerver...
Ha igen, akkor ezzel felesleges vagdalózni.. Mellesleg, otthoni szinten is kilehet hozni 100/100 megabitet is, ha úgy van programozva a modem, (volt szerencsém látni) csak a kérdés az, hogy ez meddig menne hosszútávon...
(#72) hohoo: Máig nem értem a "lázadásod" okát. Akkor azért is lehetne "reklamálni", mert a kisboltokban drágább a kenyér, a multikhoz képest. Ez van.. Mindenki arra fizet elő, és azt használ, amit tud, ha nincs rá lehetőség választani, akkor az van ami van..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
djsilas
tag
Szerintem annyira tényleg ne panaszkodj, de amúgy igazad van!
Szüleimnél internet: http://www.fuzestv.hu/intaszf/20090901/1mellek.pdf
Névleges letöltési sebesség: 1280 kb/s
Névleges feltöltési sebesség: 256 kb/s
Havi előfizetési díj: 6.279 FtInternet 7-8 km-rel arrébb: http://www.upc.hu/kabel-internet/fiber-power-25/
maximális sávszélesség: 25/1,5 Mbit/s
3 200 Ft Havidíj -
Jack@l
veterán
Kábeltv-n nincs telefonvonal béreltetés...
-
Anubis_9
őstag
Annyira nem ...sztak át mert: "A hivatal ezzel együtt felhívja a figyelmet, hogy a csupasz ADSL-szolgáltatás ára a telefon-előfizetés mellett igénybevett ADSL áránál magasabb lehet, mivel az előfizetői hurokkal kapcsolatos megfelelő költségeket a szolgáltatók ilyenkor is érvényesíthetik."
Amikor telóban kérdeztem őket, mindig azt mondták, hogy muszáj telefonvonalnak lennie és ha nem akarok telefon-előfizetést az internet mellé, akkor egy vonalkarbantartási díjat (vagy vmi ilyesmit) kénytelen vagyok fizetni, aminek köszönhetően drágább lesz, mintha telóvonallal együtt fizetnék elő! Szóval így kényszerítenek rá, hogy legyen náluk élő telóvonalad is! Rabló banda!
---
hohoo: most májusban újítottam meg a szerződést újabb 1 évvel. Személyesen voltam bent, kérdeztem, van-e vmi újdonság, de nem-mel feleltek.
[ Szerkesztve ]
-
djsilas
tag
Én nem... Nálunk is van/lenne digi, mégis T-Kábelem van. 25/5 mbit, kábelfon, 40 akárhány TV csatorna, Cisco Wifis router (tehát nem kellett külön ezt is venni a megosztáshoz), 5.080Ft/hó. Ugyan ezek diginél még lehet többe lennének, akinek meg a 25/5 net nem elég, az nem "normális"
-
addikt
Inkább adják normális áron az 5/0,512-t azt jó napot! Illetve legyenek már képesek biztosítani a szerződésben feltüntetett sávszélt. Nem volna egy utolsó dolog az se. Nem kell mindenkinek 5000mbyte/millisec.
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
hohoo
senior tag
az a 9990 sem tudom hogy. Nem újítottál szerződést? Mert én 4850-ért kapok 15 megát, és az a rendes ár (szerencsésebbek feleennyiért is kaphatják ha van a területen konkurencia, lásd az aláírásom).
T-nél mindenre figyelni kell, hazudoznak ha el akarják adni azt amit a főnökség mond. Pl le szokták tagadni az analóg kábeltv-t, sőt néha már a digitális kábeltv előfizethetőséget, és iptv-t ajánlanak helyette mert az a mondás hogy azt kell tolni.
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
Már évek óta ez van érvényben, átb***tak.
[link][ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
Már régóta lehet, rendelet szabályozza.
-
Anubis_9
őstag
Na, én most összeteszem a két kezem, hogy Veszprém megyében, egy faluban is legyen ilyen nálunk!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csodálatos...
Annak idején Nekem a központtól bő 1,5km-re nem voltak képesek 8 / 0,5Mb-t ellőni csomagveszteség nélkül... Azóta semmit nem cseréltek, mégis ezt, hogy gondolták?
Nameg amikor jön az Inviteles üzletkötő rámtukmálni az IPTV-t, mert erősködik, hogy megszűnik az analóg TV, akkor Ő közli, hogy 5Mb-t ajánl... Akkor, hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
=Mentor=
őstag
Valaha Inviteles voltam, persze csak a vezetékes telefon szinten, de annál nincs kedvezőbb, hogy 500 forintos havidíj mellett ingyen hívhatok minden UPC-s számot. Régen meg csak a havidíj volt több ezer forint + a beszélgetés...
Szépen hangzik az emelés, de ebből mennyi lesz a valós sebesség... Az áraik meg abszolút versenyképtelenek!
[ Szerkesztve ]
-
-
jozsi252
veterán
Nem t-home hanem invitel van nekem is. Tavaly lett újrakötve mikor bejött ez a 15 megás csomag.
ErosenZold
Amit linkeltél képet, nekem is sajnos az a való sebesség : S pedig legalább 300-400kbyte/sec-el többel kellene szednünk, ami a valós 15 megabit lenne, nem pedig 12.5-13 megabit.
Amúgy énis attól félek hogy az 50 megabit nagyon durván lesz árazva
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
ErosenZold
senior tag
válasz ErosenZold #53 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
ErosenZold
senior tag
Digisek bekaphatják! ^^
Amúgy én a feltöltésre vagyok kíváncsi, mert most egy 15 megás nethez közel háromnegyed megabit feltöltési sebesség van. Nem mintha fontos lenne nekem, de azért érted na
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
mickemoto
őstag
Az Invitel az egyik legdrágább szolgáltató az országban, karöltve azzal ami nekem van:
2048/128 kbps 3600Ft-értSajnos itt csak ez a kettő van és a tetvek nem is engednek ide senki mást, így konkurencia híján olyan árakat szabnak meg amilyeneket nem szégyelnek.
Hogy ez az 50Mbit-es csomag mennyibe fog kerülni abba jobb bele sem gondolni.
[ Szerkesztve ]
-
dash17291
tag
Fogadni mernék hogy be lesz ez árazva mint a k*rvaanyja, az 50Mbit lesz vagy 20000-HUF...
-
jozsi252
veterán
11490 nekem a 15 megás ( amiből 12.5 van meg ) meg a telefon, szóval a net olyan 9k lehet kb, ami nagyon sok 12.5 megabitért, kíváncsi vagyok én erre a 50 megásra hogy mennyi lesz.
iPhone 16 Pro Max
-
BBX
csendes tag
Nálunk régen Inviteles internet volt ( 2éve ) és akkor volt bekötve az 1M/128k-s net + telefon. Mindösszesen havi 5990ft-ért. 2évig 6000et fizettem 1megáért... nem is érdeklődtem utána annyira nem vagyok internetfan. Egyszercsak kaptunk valami szórólapot ami odakerült hozzám és elolvastam mi is van benne... 10/30/50M-ás (akkor még "csak" ekkora sávszél volt) netcsomagok és még mindig kevesebbért mint az inviteles 1M!!!!-s cucc...Azóta megduplázták a sebességeket, az ára 200ftal lett több... de még így is isteni. Mikor volt hálózatépítés akkor 1 héten keresztül naponta elment a net többször is, de ahogy elkészültek ennek vége és azóta 1x sem vettem észre, hogy elment volna. Szóval köszönjük DIGI!! Az invitel meg menjen a 10ezer forintos 50megájával a ....
-
Devid_81
félisten
Elmehetnek a sunyiba, amióta világ a világ (Hungarotel stb) azóta gusztustalankodnak a semmitérő netükkel aminek az ára a csillagos egekben van/volt mindig is.
...
-
worxland
addikt
válasz abridabri #37 üzenetére
A torrent lehet, hogy le van korlátozva, de a p2p biztos nem. eMule felfelé 20 Mbit/s-al megy (ha hagyom), lefelé 20-24 Mbit/s-el jön (itt sem a Digi korlátoz, egyszerűen a peer-ek nem küldenek többet). Havi korlát nincs - ez valami hülye urban legend lehet (csak a p2p forgalom: 211 nap alatt 160 napnyi működés, upload 9.31 TB, download 660 GB ~ 1.4 TB/hónap).
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Nálunk Sárospatakon egyik alkalommal max. 5Mbit-et ígértek a Tcom-nál, egy évvel később újra kérdeztem, hogy hátha fejlesztettek, de akkor meg már csak 1Mbit-et vállaltak. Szóval erre nem fejlesztenek a T-nél semmit. Próbálok szabadulni a helyi kábeltársaságtól (PR Telecom), de így nincs alternatíva. Horror, hogy milyen áron van itt a kábel tv és az internet.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Chiller
őstag
De szép is lenne, úgyis le akartam mondani az egészet a fenébe..
Persze ez szerintem csak ott lesz, ahol van konkurencia is, így én kimaradok megint
7 ezerért 4mbit (valós: 3.5 le /0.1 fel),nevetségesszánalmas... -
ZCoyote
őstag
A ping engem nem érint túlzottan mert nem játszok neten. Viszont a feltöltési sebesség az érint. Tényleg az van amit mondasz. 10 megás netem van, a letöltési sebesség az elfogadható de a feltöltési sebesség 50 kbyte/s. Idegesítő, hogy egy e-mailt pár megás melléklettel percekig küld a kliens
Romani ite domum.
-
veterán
Nem ertem mi ertelme osszehasonlitani a digit meg a thome-ot. Nem is ugyan azt kapod a penzedert . Diginel le van korlatozv a p2p(torrent ), meg van havi korlat ( 300gb ?). T nel meg korlatlan minden. Vagy en tudom rosszul ?
-
RepeatSector
senior tag
válasz Stifler93 #33 üzenetére
Én ismerem milyen a 250kb/s
Eddig a 4"MEGÁS" volt nálam(inviteles), de a + 50kb/s(segítek:300kb/s volt a max) nem ér + 3k-t, plusz állandóan szakadt(óránként 3-4xer is), telefonáltam is nekik de mondjuk, hogy magasról leszarták, amióta átköttetük azóta nincs annyi szakadás magyarul stabil, a feltöltésem pedig nem esett semmit ugyanúgy megvan a 20-30kb/s."The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Stifler93
tag
Nálunk Vácon az invitelen kívül más szolgáltató nincs jelen az "internetpiacon". 2490 Ft-ot fizetünk a 2 megás netért, de legalább stabil (bár nehéz lenne a 2 megás névleges sebességet nem biztosítani) A közeljövőben esélye sincs más internetszolgáltatónak betörnie a piacra, ugyanis invitel-körzet vagyunk, csak ellehetetlenítené őket a drága kedves invitel. (Élmény 260 kb/s sebességgel böngészni, egy 700 megás film nagyjából egy óra alatt jön le...) Ja és akkor a feltöltésről ne is beszéljünk, 20 kb/s a max. Youtube videófeltöltés kizárva, az is percekbe telik amíg egy képet felrakok egy közösségi oldalra...
iPhone 15 Pro 512GB; iPad Pro 11” 256GB; Retina MacBook Pro 13", Apple Watch
-
anulu
félisten
válasz RyanGiggs #28 üzenetére
effektíve a T-vel nincs bajom, sebességet hozza, akármi. csak látom, h Diginél milyen netet mennyiért árulnak
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
senior tag
válasz dtraveller #29 üzenetére
Es azt nem akarjak kicserelni? Mondjad, hogy alig hallod mikor valaki hiv titeket. En a kinti kabelt, ami a hazhoz jon az oszloprol a nagy fakivagas kozben - vigyazva a szomszed drotja - a sajatunkat persze hogy elszakitottam. Kijottek, osszekotottek egy masnival majd a kabeleket szigszalaggal erositettek es montak, hogy elavult a kabelem, majd kicserelik. Persze varhattam rajuk. Mikor most csereltem a netemet, akkor mondtam a kisasszonynak a vonal vegen, hogy mi tortent korabban es hogy meg mindig nem csereltek le, o mondta hogy azt kell mondani, hogy rossz amikor beszelek, szaggat. Vegul o beszelt a muszaki osztallyal es felvetette a hibat, nem kellett nekem semmit sem csinalnom.
[ Szerkesztve ]
essexboy
-
dtraveller
csendes tag
Volt több szűrő, több modem, "szakember" is volt kint rengetegszer, de nem tudják megmondani mi a hiba forrása. Mi a több mint 10 éve kiépített rendszerre tippelünk, mert a központi elosztóig mindent kicserélt a T a fejlesztések során, csak a végpontig kihúzott kábel maradt meg mindvégig.
-
RyanGiggs
őstag
De feltűnt, csak viccelődök!!!
Pár útcával lejjebb a haveromék, 2Mb-os netért fizetnek majd 4ezer Ft-ot.
Egyszerűen szörnyű ami nálunk M.o.-on létezik!
Nekem eddig 5Mb-os netem van Tré-nél, (telefonvonalon jön) 4100Ft-ért!!
Tehát a telefonvonalak persze bent van a lakótelepen, (még szép)
csak ugye a Tv-t nem akarja bekötni, mert nem éri meg nekik!
De mivel a Digi szívesen bejön, azért szépen le lesz mondva a tel. is, és a net is!
Már felhívtam egy kedves kis hölgyet, hogy felhívjam rájuk a figyelmet,
teljesen meg vannak döbbenve, hogy miért lesz minden lemondva...jaajjj..!!!
Szépen elmagyaráztam neki... aki bután visszakérdezett... tényleg!?
Diginél ez van?! Mondom, ja, maguknál meg semmi nincs!!
Óóó de van még tavalyról történetem a Tré-vel kapcsolatban és a netemmel
kapcsolatosan. Történetesen hogy az 5megáról akartam váltani 15megásra,
megkérdeztem hogy lehet? Azt mondták lehet!
Eltelt pár hét és látom nem történik semmi. Felhívom őket (persze így hátulról)
hogy a számlámon hány megás net fut (tehát amit majd ki fogok fizetni),
azt mondja 15 megás!
Aha...akkor miért csak 5 megával működik?! Nézi..azért mert csak 5 megát
tud a hálózat ami az önök lakótelepén van!!!
Huhhuuu...na erre úgy ki keltem magamból, szegényt addig cseszegettem
amíg bement a főnökéhez és Ő engedélyezte hogy visszaállítsák a számlámat.
Na meg azt hogy a hűségidő nem indult előlről. (1év)
Hanem onnét folytatódott ahol állt. Pont a Digire való átálláshoz ez jól jön.
Különben ha nem hívom fel, és nem küldöm el az an..ba, akkor meg is szívom!
Úgyhogy Én a Tré-Uraságékat úgy utálom, mint a sz@rt!!!!!!! -
senior tag
válasz dtraveller #24 üzenetére
Probaltal ilyen ADSL szurot rakni a telefon ele, nekem az megoldotta ezt a problemat...
Nem tudtam megnezni, hogy a mi varosunkban egyaltalan van-e invitel, de majd felhivom oket es megkerdezem. Jelenleg en is a T-Home elofizetoje vagyok husegidovel, de mindig szakad a net, nemtudom miert. 15M-s net, hozza stablian a 13,5-et mindig, csak az a szakadozasok ne lennenek. Egyebkent most modosul az ASZF-juk szoval aki ki akar bujni az alairt husegido elott a T-Home karjaibo,l annak ez egy jo lehetoseg. Azt hiszem a juniusi szamla hatoldalan volt kisbetuvel....
[ Szerkesztve ]
essexboy
-
EyEsOnU
tag
válasz dtraveller #24 üzenetére
érdemes lenne kicserélni a szűrőt, nekem is volt ilyen problémám
-
Jack@l
veterán
Tisztázzuk, még mindig invi -hihi- telről beszélünk, 50mbitet majd akkor hiszem el, ha látom stabilan az idő 90%-ban...
Asszem ez nem ebben az évtizedben lesz dsl-en.A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
dtraveller
csendes tag
Tényleg faluja válogatja. Otthon nekünk is T van, rendeléskor 2 csomagot lehetett választani az 5 és 15 megásat, mind a kettő stabilan tudja a csomagban leírtakat. Kettő negatívum akad csak, hogy a többihez képest drága, de a határ mellet, egy kis településen mit várhat az ember. A másik ami idegesítőbb, ha valaki felhívja a vezetékes telefont akkor szakad a net.
Mivel a többi szolgáltató meg nagy ívben tesz a környékünkre, nem lehet mit tenni, maradunk a T hűséges előfizetője
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
válasz RyanGiggs #18 üzenetére
boldogan kifizetném a FTTH 80/40-re a havi asszem 14-et, ha lenne. Bp keleti része, örüljek, h kábelnet van. az mondjuk ok, 50-ből 45+ -ot hoz, felfele 6-7, de akkor is...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
bul07
nagyúr
Én most fogok aláírni a Thome-nál . Most fejezték be a faluba a kiépítést persze csak DSL szolgáltatást építettek ki(az viszont nem tudom hogy akkor miért nem optikát fektettek ha már teljesen nulláról csinálták)
A üzletkötőt kérdeztem hogy mégis menyire nagy az érdeklődés, számomra megnyugtató választ adta elég kicsi így nem hiszem terhelésből fakadó hiba előjönne( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gerisz
addikt
-
Kashim
őstag
válasz RyanGiggs #18 üzenetére
Ha nem tűnt volna fel, azért mondta, hogy ne fájdítsd a szívét, mert gondolom náluk nem elérhető a digi, ahogy nálunk sem, pedig rohannék egyből beköttetni... Nekünk marad a kizsákmányolós szar invitel/t-mobile ami sok helyen még az elméleti sávszélt is szódával biztosítja... Én például 10Mb-es netet fizetek, de örülök ha kb. 6 teljesül és félévente modemet cserélnek. Jó annyira nincs okom panaszkodni, mert legalább nagyrészt stabil, de az embernek böki a csőrét, hogy ennyi pénzért mások 50/50-et kapnak pár kilométerrel odébb...
Merem remélni, hogy ide is eljut ez a fejlesztés, ha egyáltalán igaz belőle valami, mert már ideje lenne lépni egy szintet. Több, mint 6 éve ügyfelek vagyunk, (telefonnal még több) de egy nyavalyás köszönöm nem jár tőlük, csak a hülye mobil netjüket akarják havonta az emberre tukmálni.[ Szerkesztve ]
-
RyanGiggs
őstag
Nee már... 9k-ért már kapsz 50mega letöltést, és ahhoz jár 5mega feltöltés?
Ilyen nagylelkű Tré-úrék?!
Tudom Digi-sek psssszt, de ott 3700Ft-ba benne van a
40 megás letöltéshez, a 20 megás feltöltés is!!
Amúgy csak ősztől leszek Digis.
Annyira szemetek, képzeld el, hogy a telefon alapdíj az 200Ft/hó,
és egymás között ingyenes(tudom Tré-nél is ), és az előfizetési díj
is sokkal-sokkal olcsóbb! Ja,és a Tv... lesz már BL, olasz bajnokság...!
Tudom, tudom, ez mind van Tré-nél is, sőt Digi-nél azt mondta a kedves hölgy,
hogy az első 3 hónapot NEM kell kifizessük, tehát ingyen lesz!
Tudom,tudom... Tré mindig, és minden körülmények között fél évig ingyenes! -
anulu
félisten
50 / 5 kábel T-nél 9k, hűségidővel. Digisek pssszt!, pls. köszönöm
-
Narxis
nagyúr
-
hohoo
senior tag
igen mert ott van konkurencia is. Olvasd az aláírásom De ez valszeg csak az "áh semmibe sem kerül, nem tehetünk semmit, de legalább innen is szedjünk valamennyi pénzt" alapon megy.
#13: várost is. én budapest egyik nem kicsit pénzes emberekkel tele lévő kertvárosában lakom, és bár van kábelnet 80mbites letöltéssel, de emellé 5mbit feltöltés jár, optikát meg nem jósolnak errefelé úgy 10-20 évig
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Nálunk a T-com/home max. 1-5Mbit-et mert ígérni, pedig város és annak sem a széle, bár a kollégám a belvárosban lakik és neki is csak ennyit ígértek. Falun akkor milyen lehet a helyzet? Szvsz a T-com a vidéket magasról...
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
SzlobiG
félisten
Mire ez elérhető lesz itt falun...
-
antikomcsi
veterán
Kíváncsi leszek mi lesz ebből, mert jó ideje nem éri meg csomagot váltani sem, szolgáltatót cserélni pedig nem lehet, mert nincs más.
Még előző év végén ki cseréltettem a modemet, mert bekrepált, és az invitelé volt, akkor mondta a szerelő, aki hozta, hogy elméletileg lesz fejlesztés, és elképzelhető, hogy az elosztó pontokig optika lesz, és csak a végpontok felé marad a réz, telefondrót.
Más szolgáltatók árait nézve, én brutálisan sokat fizetek, mert nincs más lehetőségem, bár igazatok van, akár le is mondhatnám, és mindezek mellett van kemény 1 megabit feltöltésem papíron. Széééééép..........
-
-
hohoo
senior tag
A tré szövege valójában ezt jelenti: "bár a lakótelep zsíros falat, de mivel van más szolgáltató is a közelben, így nem lehetünk monopolhelyzetben, így a pofátlan árainkkal, és vicc sávszélességeinkel úgy sem rúghatnának labdába mert nem lenne senki aki minket választana, jók nekünk azok a jó öreg monopolterületek, ahol lehúzhatjuk a kedves előfizetőt"
-
TaS1kaaa
tag
Akkor már érthető miért volt laggos az invitel az elmúlt pár napban
-
RyanGiggs
őstag
A mi lakótelepünkön most októberbe fogják bevezetni a Digit.
Eddig csak ilyen helyi lószar volt, és ugye az már elavult.
Tehát kellett az egész lakótelepnek vkivel szerződnie.
A kedves Tré-home azt nyilatkozta hogy nekik az "1000 lakásos" lakcsi
nem éri meg, pedig csak a lakótelep hossza két buszmegálló hosszú.
Tehát nem kicsi. Mindegy szerintem ez csak egy lerázó duma volt tőlük.
De annyira nem is sajnálom az esetet mert Tré mennyen a ....!
Szóval most Digi lesz, aminek örülök!!!
40megás netet rendelek majd 3700Ft-ért, amiért a Tré-nél csak 5mega jár!! -
CSiPet2
tag
Tekintetbe véve, hogy a jelenlegi invitel előfizetésem 10MB-et tudna, de az Invitel saját szerelői szerint is esélytelen, hogy ezt én meg is kapjam a túlterhelt rézhálózaton (a szerződés szerint csak 40%-át kötelesek biztosítani emlékeim szerint), nem nagyon hiszem, hogy az 50mega jobb lesz. Bár való igaz nem tom ez az új megoldás mit takar technikailag, de rézhálón fog menni, szal nem sok jót várok stabilitás és latency tekintetébe...
-
hohoo
senior tag
Én is! szemetek, fele annyi pénzért letöltésben 2,5x akkora, feltöltésben pedig 20x akkora sávszélt kapnak mint amit pl nekem a kedves (tetves) tré nyújt...
kár hogy a digi csak 5 panelházban érhető el kb[ Szerkesztve ]
-
RyanGiggs
őstag
Na erre kiváncsi leszek hogy mennyi lesz,
ugyanis a Digi-nél a 40megás kerül 3700Ft-ba!! -
ZCoyote
őstag
Vajon a feltöltési sebesség mennyi lesz?
Romani ite domum.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest