Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchJedi
csendes tag
"Felmérhető lett volna-e"?
-
llaszlo
veterán
Komolyan ilyen f@szságokra költenek egy rakás pénzt?
-
VIC20
őstag
Hát, az emberi hülyeséget nem nehéz előre látni. (Bár mindig meglepetést szerez a vizsgálódónak: "Na, de ekkora a sötétség?")
Hogy éppen hogyan, miben ölt testet (pl. Pofakönyv), azt viszont nagyon nehéz - ha ugyan nem lehetetlen - előre látni.
-
opr
nagyúr
válasz HelloWorld #5 üzenetére
Mutass nekem egy olyan 15 évvel ezelőtti szerverparkot, ami gazdaságosan kiszolgálta volna a mai facebook-ot, minden funkciójával...
(Tehát maximum '96-os server-alkatrészek ill. gépek között nézelődhetsz, de inkább nézzük a facebook divatossá válásától, ami konkrétan nem tudom mikor volt, de betippelek 3 évet. Így már max. '93-as az a konfig.)Egyébként ezzel a hsz-el tökéletesen bizonyítottad, hogy fogalmad nincs az egészről, se a cikket, se a példákat, se a mögöttes tartalmat nem értetted meg. Ismerni meg nem is ismerheted, hacsak nem vagy a kutatók között...
szerk.: hálózatot direkt nem vettem bele, de 15 évvel ezelőtt azt se tudták volna megoldani, hogy a maihoz hasonló fejlettségű hálózat legyen, userek számáról nem is beszélve, és akkor nem említem az adatbázisok, web-nyelvek nem kicsi fejlődését az elmúlt ~5-7 évben, stb stb stb
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
gabor85
őstag
Hm, ha 15 évvel ezelőtt lett volna 500 millió internet felhasználó... lehet meg tudták volna csinálni
de nem vót -
törölt tag
Várjá, kitalálom! A környékeden sem járt a teljes jelentés, s a tényleges munkát mögötte, konferenciák szervezési költségeit sem ismered.
Ahogy a facebook kiemelésének a miértjét nem érted, úgy az egészet sem, de akkor inkább csöndben kéne maradni. -
HelloWorld
tag
Istenem, és komolyan vannak, akik ezért pénzt kapnak?
Szent ég...Amúgy miért kellett kiemelni a facebook-ot?
Ami egyébként épp, hogy nem nagy fejlődés.
15 évvel ezelőtt ugyan így megvalósítható lett volna, csak ötlet nem volt. -
ZaXXoN
tag
Egymillió euróért jönnek rá ezekre a bődületes dolgokra? Micsoda témakörök, a hajam égnek áll! A mesterséges intelligencia etikai problémákat vethet fel, jaj, egek! Sosem hittem volna, ma este felkészülök rá, és akkor nem lesz baj.
-
siva
aktív tag
Isaak ?
-
gabor85
őstag
robotika már letudva na kiáltal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest