Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- VMware
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Szerintem nincs nagyobb gond hisz mindenki addig használja míg le nem szed egy számára megfelelő böngészőt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az internet beállításokban volt egy telenor internet nevű kapcsolat, mert hónapokkal korábban egy teszt erejére járt nálam egy stick. Most kivettem, így már nem tűnik lassúnak. Valszeg azzal vacakolt az indulás után.
Nem gondoltam erre, mert a teszt alatt nem volt elindítva az explorer.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
anulu
félisten
nálam login után indul steam meg még sokminden más, köztük egy IE 4 tabbal és érzésre instant az ablak nyitás és az oldal betöltés is. szerintem is a géppel lesz vmi. nem hackeltem semmit bele "as-is", ahogy felraktam.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
orion1025
őstag
válasz sz.balazs.95 #26 üzenetére
Az megint egy más platform, más világ.Például mobilon az Opera ott van a szeren, de PC-n elvérzett.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
sz.balazs.95
veterán
-
fordfairlane
veterán
Elsősorban arra reagáltam, hogy az illető állítólag nem nagyon ismer IE-t használót a környezetében, és ez nem véletlen, ugyanis nálunk tényleg alacsony a market share-je az Explorernek.
Egyébként igazad van, eléggé régiófüggő, de egyrészt engem elsősorban a magyar oldalak látogatottsága érdekel, másrészt a netmarketshare emlékeim szerint nem nagyon közöl kombinált statisztikát. Külön számolja a desktop és a mobil böngészőket, így nehéz összevetni.
x gon' give it to ya
-
anulu
félisten
válasz fordfairlane #23 üzenetére
ahány oldal, annyi stat. nézz egy netmarketshare-t, csont mást fogsz látni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
fordfairlane
veterán
válasz fordfairlane #11 üzenetére
A legutóbbi statisztikák alatt konkrétan erre gondoltam:
x gon' give it to ya
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valami cacheléses dolog lehet a háttérben. Cold start után mikor beírom a google.com-ot, azt 15s pörgés után hozza csak be, később meg rögtön ott termett. Aztán index.hu első betöltése 20s, a bezárás és megnyitás után meg csak 3. Mindeközben meg pl. origo.hu azonnal bejött.
Aztán megnéztem a beállításokat, ott azt írják hogy itt: C:\Users\***\AppData\Local\Microsoft\Windows\ Temp in.. files mappában van a cache. Nincs is ilyen mappa abban a Windows könyvtárban. o.O
Annyira nem érdekes amúgy a dolog hogy privizzünk, csak ritkán használom az IE-t, jellemzően ha ModDB-n a letöltés ellehetetlenítésével akarják az embereket a reklámokkal teli "desura" letöltő cucc telepítésére ösztönzőzni és róka alól nem megy a letöltés, akkor IE-vel még szokott menni.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Egon
nagyúr
válasz orion1025 #12 üzenetére
Látszik, hogy évekkel ezelőtti állapotból indulsz ki.
Az utolsó lassú IE kb. az IE 7 volt. Ami a biztonságot illeti: a FF sokkal könnyebb célpont szokott lenni a hackerversenyeken, az IE a Chrome-mal van egy kategóriában.
Jah, itt egy újabb IE-használó. Próbáltam Operát, FF-et és Chrome-ot is, de mindegyiknek volt valami nyűgje. A legkevesebb gondom az IE-vel volt...
Mivel a cégnél még XP van, ott használok portable FF-ot (az IE8 mellett), de ezt leszámítva mindenhol IE (az asszony gépén is)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
orion1025
őstag
Ezt én is megtapasztaltam, igazából a 7-s verzió óta van az a megmagyarázhatatlan néhány másodperces gondolkodás.Próbáld meg átállítani a keresőmotort bing-ről, meg a kezdőlapot is valami puritán, nem net és ram zabálóra beállítani.
-
anulu
félisten
passzolom. nálunk jóanyám gépe a leggyengébb (X2 4400, 2giga RAM, 7200-as hdd) és ott sincsenek ilyen gondok IE11-el. task managerben nem látszik valami? ha magas a CPU usage, akkor mi pörgeti. ha gondolod, a többit pü-ben beszéljük meg, itt úgyis csak az IE szidása megy.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Miért van az (Win7 SSHD-n), hogy ha megnyitom az IE11-et(a 10 is ilyen volt), akkor hosszú másodpercekig teljesen használhatatlan, hibába írom be a címsorba ami kell, nem áll neki betölteni, csak pörög?
A régebbi verzió mindig be akarta hozni az egyik MS weboldalat, de újabban csak egyszerűen nem csinál semmit.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
orion1025
őstag
válasz fordfairlane #11 üzenetére
Konkrétan senkit nem ismerek a környezetemben, aki IE-t használna, gyanítom nem véletlenül.Számomra fapados és nem logikus, bizonyos részek túl sokat elvesznek a képernyőből, na meg a biztonság.Mindig is rókás voltam, de az sem normális amit ezzel a chrome utánzatú verzióval csináltak.
-
fordfairlane
veterán
-
anulu
félisten
egy szinten van a Chrome-mal, FF-nél pedig fényévekkel gyorsabb. nálam (W8.1x64U1, SSD).
-
-
anulu
félisten
igen, köszi, jól elvagyunk vele otthon (IE11)
-
zoli62
addikt
Apa kezdődik.Ez várható volt az XP támogatásának megszűnése után.Egyre több ilyen fog napvilágot látni.
-
orion1025
őstag
Ezen már meg sem lehet lepődni.Nem is tudom, hogy használ-e valaki IE-t a céges dolgozókon kívül, akik úgymond rá vannak kényszerítve....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest