- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Padavan firmware
- Linux Mint
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
"A "káros hatás" a régi, csak a felület más."
Ezzel egyetértek, csak azt emeltem ki, hogy az intenzitás is más. A mi gyerekkorunkban, a net előtti időkből vagy csak a facebook előtti időkből legalább addig kíméltek az ilyen jellegű külső behatásoktól, amíg otthon voltunk.
Ma már non-stop. Otthon is ezen lógnak, sőt, suliban óra alatt is.(#167) pszichiáter: Vagyis tudod, hogy ez az élet területén itt-ott nem jó, miért nem teszel ellene?!
Hát ez az. A 22-es csapdája. Mert lusta és gyenge vagyok.
Ugyanaz, mint amikor Pistike nem bírja kinyomni a 100kilót, én mentálisan nem vagyok erős. (legalábbis ezzel magyarázom a jelenséget). Hogy ésszel tudom, de amikor tenni kéne, nem megy.
És pont emiatt tudom átérezni, hogy a legtöbb ember bizony nem olyan erős. Hol kényelemből, lustaságból, hol akaratgyengeségből, de beletespednek dolgokba. Fotelba, tévé elé, gép elé, rossz kapcsolatba, facebook elé kajába, mozgáshiányba, stb.
Visszatérve: kicsit olyan lehet ez, mint a depresszió. (mármint a jelenség). Hogy az a megoldás, hogy az ember leszarja, és inkább csinálja a dolgát, boldog lesz. Az is csak akaraterő kérdése lenne. De ez az, ami nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy friss felmérés szerint a közösségi oldal magyar felhasználóinak ötöde már döntött úgy, hogy a testi örömök helyett inkább a Facebookot választja. A fészbúkozók 6%-át már saját maga is idegesíti.
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- További aktív témák...
- Bontatlan Xiaomi 15 12/256GB Fehér eladó
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó xiaomi 13t dual 8/256 GB kék színű független 18 hó garival +ajándék foxpost automata
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- Mac Mini M4 16/256GB bontatlan 1 év Apple jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest