Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Ha nem is közvetlenül a facebook rontja meg a fiatalságot, de teret enged a sok baromság áramlásának. És ez bizony hatással van a fiatalokra.
Abban persze egyértelműen igazad van, ha a szülő normálisan nevelné a gyereket, kapna egy normális értékrendet, akkor fel lenne vértezve ennek a dolognak a kezelésére. De nincsenek. Ez a baj.
Aki normális, az tudja a helyén kezelni a dolgokat, tudja hasznosan is használni a facebookot. De aki (még) nem teljesen érett hozzá, arra inkább káros/veszélyes.
Míg korábban egy szülőnek attól kellett aggódnia, nehogy a gyereke rossz társaságba keveredve rossz dolgokkal találkozzon, ma már ki sem kell mozdulnia, ömlik rá a szar.(#104) Lenry: Egyetértek veled. Ha az én ismerőseimet könnyebben elérem facebookon, akkor nem teszek fel Vibert, és kérem meg őket, hogy ők is tegyenek, ha eddig nem volt nekik. Nem bonyolítom, csak mert csúnya facebook. Praktikussági okokból egyszerűbb így elérni őket.
(#105) kovgab: Pl. bűntudat. Van, hogy én is megnézek valamit, aztán ottragadok, kattintgatok, aztán később veszem észre, hogy elb*sztam fél órát a semmire. Ilyenkor "haragszom" magamra.
(#112) Yeffy DJ: A címhez: Szerintem nem feltétlenül úgy kell érteni, hogy tudatos választás, hogy inkább facebook, mint szex. Hanem pl. ott lóg a facebookon, és emiatt elmarad a szex. (asszonyka nyomul, de a fickó nem veszi a lapot, annyira bele van mélyedve).
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest