Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
az lenne nagy áttörés, ha ezen sikerülne túllépni
Az - sajnos - nem egy cég reszortja lesz, ahhoz komoly jogharmonizációs lépések kellenének. Amúgy nem csak a Google esetében kell ezzel szopni.
igazából egyszerű felhasználóként én erre azt mondom, hogy nem érdekel milyen hülyeséget találtak ki a jogászok
Ez teljesen jogos hozzáállás, csak sajnálatos módon ez egy rajtad teljesen kívülálló probléma, amivel te konkrétan semmit nem tudsz kezdeni. Azért írtam, mert én is állandóan puffogok az ilyen dolgok miatt, de a cégtől várni ennek a megoldását vagy megreformálását teljesen felesleges, és kár a Google-t ütni olyasmiért, amiért amúgy nem felelős (feltéve persze, ha a maguk részéről megteszik, amit kell).
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
Ez minden bizonnyal nem a Google hibája. Az eltérő jogi szabályozások miatt a műsorszórás, illetve szolgáltatások külön procedúrákat igényelnek, az meg persze az adott ország felelős intézményeitől, na meg a Google jogi előadóitól függ, hogy milyen gyorsan sikerül ezeket megoldani.
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Facebook és Messenger
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- XPEnology
- További aktív témák...
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest