Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Jó kifogás sose rossz, ugye ismered ezt a közmondást? Mindig az van az ilyen híreknél hogy oh 15 millió vagy 20 millió forint az semmi pénz a mávnál(és tényleg mennyit sikkaszthatnak?
), semmire se elég. És én ilyenkor gondolok bele hogy a főproblémákat mindig a szőnyeg alá kell söpörni és ilyen dolgokkal(gps vagy wifi) kell elterelni a figyelmet az igazi problémákról...Amúgy amióta az eszemet tudom, azóta retek mind a déli mint a keleti, de én nem látom hogy nagyon zavarná a mávot az ilyesmi, pedig ez se éppen az ország imázsát emeli. Ha még egyáltalán van imázsunk.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
szerencse, hogy hamarosan elkészül az új nemzetközi pénztár, végre civilizált módon fog kinézni....azt tudtad, hogy a mostani nemzetközi pénztár volt anno az 1.0-s pénztár? jó százéves lehet.
btw. az egész keletire ráférne egy tisztogatás, de inkább nem írom le mert rasszizmus lenne
Új hozzászólás Aktív témák
it Augusztusban két fontos, az online jegyértékesítést érintő informatikai fejlesztést is élesített a MÁV-START.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kiadta az RDNA 4 architektúra dokumentációját az AMD
- Kötelező a teljes UEFI mód az RNDA 4-es Radeonokhoz
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest