Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BiP

nagyúr

válasz Kassadin #115 üzenetére

Ismerem ezt a szólást, csak azt nem értem, hogy jön ide.
    Nagyon félreértettél. Én csupán arra reagáltam, akik fikáztak, hogy miért kellett ezt és ennyiért. Nem, nem örülük a sikkasztásnak, a pénzszórásnak a mávnál, de szerintem ez pont egy jó helyre ment pénz volt (még ha gondolom többe is került, mint szükséges lett volna).
    És ha megnézem, hogy mennyibe kerül 1 darab vasúti kocsi (vagy mozdony), esetleg mennyi 100m sín lefektetése, (vagy esetleg mennyi ment el végkielégítésekre :( ) amellett ez aprópénz. Viszont hasznos. Csupán ezért volt bajom a fikázókkal, akiknek semmi se jó.

Emellett látom én is, hogy lehetnének jobbak a kocsik, tényleg nem lenne rossz wifi minden kocsin, hajléktalanmentes pályaudvarok stb. De attól, mert az még nem megoldott, ez a mostani fejlesztés miért felesleges? Tény, hogy olcsón, egyszerűbben megvásárolható PR siker egy ilyen fejlesztés (a valós problémák megoldásához képest), de ettől még bizony jó, hogy mégis meglépték.
    Abban sajnos egyet kell értsek veled, hogy azokkal is kéne valamit kezdeni, és zavar, hogy a MÁV mégsem tesz érte (pl. pályaudvarok állapota).

Komolyan mondom, agyam eldobom. Tisztára mint a politikás vitáknál. Ha nem tetszik A párt, akkor egyből B párt szimpatizánsnak vagyok titulálva. Vagy ha egy intézkedéssel egyetértek, egyből szemellenzős fanatikus leszek. Itt is, azt mondom ez a pénz jó helyre ment, egyből támogatom a sikkasztást, pénzszórást is, stb.

(#117) amargo : autó vs. vonat. Kimeríthetetlen téma.
    De Pollen írta le a lényeget (#109): Helyzetfüggő.

Új hozzászólás Aktív témák