Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
Vegyes, van ami csak a Deezeren van ami csak a Spotifyon van. Ezért van nekem mindkettő:-)
-
zeorsdfd
senior tag
Naná, hogy létezik a Deezer, a Telenor pl csomagban is adja, amitől még olcsóbb.
Én a Spotifyal vetettem össze (több éve mindkettőt) és egészen vegyes a felhozatal. Én az asztali lejátszóval egyáltalán nem törődtem.
Kis összefoglalás:
Van ami csak itt van ami csak ott van meg. Néha egészen meglepő albumok is, mint pl 80-as évekből csak kazettán létező magyar underground zenekarok felvételei. Vagy koncertfelvételek!
Hivatalosan egyszerűen több zenéje van.A zeneszöveg megjelenítő nem "vicces" és nem is "haszontalan", hanem egyedülálló és lenyűgöző(hogy mindezt appon belül csinálja). Persze ez is adatbázis függő, hogy mi van meg, de ez nem a Deezer hibája.
Említést kell tenni, hogy itt is van családi csomag!
További előnye, hogy jobb a keresési előzmények rész, a töredékszavakat is listázza az előzményeknél nem csak a kiválasztott albumokat.
Nem 32 hanem 150(!) országban elérhető(helyi előadókkal bővített kínálat is létezik)
Sokkal több platformon elérhető.
Esemény(koncert) értesítő is van benne, bár kezdetleges.
Lehetséges lejátszási listákat és kedvenceket másolni a két szolgáltatás között, (harmadik online eszközzel)
Hátrányok:
-a hosszú szavakat nem tördeli, és nem is görgeti(asszem a Spotify se)
-resume nem mindig működik
-a felső főmenü, nem látszik minden nézetben, néha sokat kell visszalépni, hogy előjöjjön.
-album-rádió és előadó-rádió hiánya (helyette "flow")
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest