-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
TaaT
nagyúr
válasz
Kalandor #52941 üzenetére
Nálunk tavaly nyáron villám csapot be a környékre, tönkre ment a 42"-os TV-m, a videó kártyám (560Ti), a Digi-s modem, a T-home-os beltéri, a vezeték nélküli vezetékes telefon. A céges cuccokat értelemszerűen a cégek intézték, a telefonnal nem foglalkoztunk, vettem másikat 3000ft-ért. Volt itthon egy számítógépre való hibás cucc (lap, ram, proci, hdd), úgyhogy összepakoltam belőle egy (1155-ös) gépet, a TV-vel karöltve elvittem egy szervizbe. A TV érhetett használtan olyan 50.000ft-ot és cakk-pakk kaptam 105.000ft-ot a biztosítótól, mínusz 2x4500ft bevizsgálási díj.
Szal ebből nagy összegeket leakasztani sztem nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest