Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Olyan dolog nincs benne alapból mint ami más telefonokban alap. Pl ami a halálom a céges nokia mobilomba hogy nincs benne hívás közben időmérő csak a hívás végén mutatja meg mennyit pofáztam. A SE V630i mobilom alapból tudja. A nokia 6230i-m sem tudta. Szerintem ez kicsit gáz. Mert aki takarékoskodni akar a pénzével vagy olyan díjcsomagban van ahol számít a perc az honnan a tökből találja ki hogy mennyinél tart
A nokia N gagyi program meg akkor is halott volt amikor elsőnek megjelent. Drágán adták a gagyit. És biztoss, hogy most sem lesz olcsó. Ha nagyon játszani akaork akkor veszek egy PSP-t 40 gurigáért és akkor az olyan hogy odabasz. Vagy használtam 40 alatt ezer játékkal./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
Mr.Grincs
veterán
Nem lepödök meg a dolgon. Drágán adják a telefonokat. A konkurens márkák ezek szerint jobb telefonokat gyártanak mint a NOKIA. ÉN Sony Ericsson párti vagyok és szerintem jobb telefonokat is gyárt az SE minőségben árban mint a nokia.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
David75
őstag
Hát egy iphone tulaj jól tudja ezt.Amúgy az én esetemben a bluetooth hiánya kimondottan öröm mert mindenféle barmoknak nem kell átküldeni ezt azt megmondhatom hogy nekem nincs bluetooth-om ha meg mégis át akarnék küldeni valamit bluetooth-on akkor ott az elrejtett ibluetooth alkalmazás
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
tcp
tag
ez egy érdekes kérdés. Az emberek 90%-a kb pont arra használja a mobilt, amire írod, hogy telefon+sms+egy két valóban apróság, mint a naptár, vagy az ébresztő (nem egy felmérés mutatja hozta már ezt ki). Viszont ugyanezek az emberek amikor telefont vásárolnának, akkor már felütik a mindenféle összehasonlító táblázatokat, és megállapítják, hogy amíg a X készülékben van a világűrben is használható egykezes láncfűrész funkció , addig a Z-ben ilyen nincs, tehát az X jobb. Az már nem lényeges, hogy mellesleg eddig életében hányszor láncfűrészelt vagy hányszor volt az űrben
Ezt pedig a gyártók is nagyon jól tudják, senki nem engedheti meg magának, hogy az ő telefonjában ne legyen az egyik vagy másik funkció, még akkor sem, ha azt ténylegesen esetleg csak a vásárlók nagyon kis része használja (olvastam olyan felmérést, ahol 1-2 funkcióról az derült ki, hogy ilyen tized %-ok használják. Ilyenkor ugye már felmerül, hogy most tényleg komoly e, hogy 0.1% használ valamit, vagy esetleg csak beikszelték, mert már hallottak róla).Ez egyébként nem csak a mobiltelefon piacra igaz. Nézd meg, pl alaplapoknál is képesek az emberek ezért keresni egy másikat, mert azon van valami senki által soha nem használt képesség. Vagy amikor autoknál az összehasonlító táblázatban az új típusnak van a legnagyobb csomagtere, ezt szépen jelölik is mindenhol, majd megnézed, és kiderül, hogy a konkurensek 400 literes csomagtartója helyett az újnak már 403 literes van...
-
aqwer21
tag
Udv! Nem tudom sztem a fiatalok koreben tenyleg nem meno mar a Nokia, az hogy itt Angliaban minden 3. ember kezeben Nokia N95 van z mar megszoktam de az kb 35-40 evesek! A fiatalok vagy Sony Ericsson, vagy Samsung, esetleg lg...! A nokia ott cseszte el amikor raalt ezekre a classic meg mit tudom en milyen vackokra...sztem! A sony meg a samsug meg ugy ott hagyta ahogy van!
-
k.
őstag
Azért ne mond ezt.
Nekem 11 éves korom ota van mobilom.Mindig vigyáztam rájuk sosem volt olyan hogy dobáltam volna.A 3510i-met még leejtettem párszor(nem direkt) de az utánna jövökre ugy vigyáztam mint egy doboz gyémántra.Lassan egy éves a samsung g810em és gyönyörű állapotban van mindig tokkban tartom.Emeltt mindig megfontoltan választottam akár az én akár a szülök pénzéröl volt szó.Ugyan ez igaz jópár barátomra.Nem olyan hülyék azok a 16 évesek.....(bár a kivétel erösiti a szabályt szóval az hogy mi megfontoltak vagyunk nem mondható el a többiekre.) -
David75
őstag
Miért kéne mindenkinek ilyen és ilyen teszt olvasása után dönteni.Vagy mindenkinek óriási mobilgurunak kéne lennie és fújnia a specifikációkat fejből?Még felnőtt korban se kéne nem hogy 16 évesen..Amúgy se mond semmit egy teszt bizonyos telefonoknál...
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Killing
addikt
Nem lehetetlen filmet nézni rajta.A Maunika show best of ezen is élvezetes.
''az összes többi funkció szvsz felesleges.''
Hát nem tudom hogy internet nélkül hogy küldenél MMS-t.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
gulupeti
senior tag
Miért kellene eleve, hogy egy telefon támogasson ilyen baromságokat? Egy ilyen kis kijelzőn van aki filmet néz?
Egy telefonnal telefonálni kell, meg sms-t írni, legyen benne ébresztés, számológép, naptár, (néhány játék ) de ennyi bőven elég, az összes többi funkció szvsz felesleges. -
törölt tag
Én is elsősorban a megjelenést és az anyaghasználatot vettem figyelembe a választásnál. Meg hogy a telefonáláson és SMS íráson kívül Outlook-kal lehessen szinkronizálni.
Azt, hogy mit játszik le nem tudom, de nem is érdekel, mint ahogy a többi szolgáltatás sem. Amúgy Samsung L700-ról van szó, s nagyon meg vagyok vele elégedve. A Nokiákra pedig - szinte már szó szerint - rá sem nézek.[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Sajna nem mindenkinek az az első hogy mit tud az adott telefon.Inkább a dizánj öcsém...
mert így menő.
Haverom felvág az új telefonjával hogy így meg úgy...Hát az igazság az hogy MP4 lejátszásra nem képes.Szívott egy nagyot.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Oliverda
félisten
Én 13 és 16 év közöttieknek még mobilt sem adék nemhogy még válogassanak is...
Másrészt szerintem ez nem meglepő mert az említett két kóreai gyártó készülékei sokkal inkább tartoznak a csilivili és trendi kategóriákba mint a Nokia készülékei. Amúgy a 13 és 16 év közöttiek biztos nagyon megfontoltan és több alapos teszt átnyálazása után választanak maguknak készüléket.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Flame_
tag
Nem lehet a végtelenségig arra építeni, hogy minden évben 10%-kal több telefont adnak el. Miközben akik megveszik egyre többet dolgoznak ugyanazért a fizetésért, esetleg nem is kapnak annyit. Ez a fő gond, nem az, hogy az emberek nem cserélik elég gyakran a mobiltelefonjaikat Én így is túl gyakran cserélem; már a harmadikat nyúzom az elmúlt 8 év alatt.
-
copin
őstag
Már lassan 10 éve gond hogy nem cserélik az emberek a mobiljaikat. Ez konszolidációhoz vezethet (egyesülések), vagy erőszakos áttérítést 2G-ről, 3G-re. Nem lehet végtelenségig arra építeni, hogy az új szolgáltatás, majd eladja a telefont, mert itt nincs akkora nyomás, mint pl. a PC-k esetében. Lehet hogy nincs igazam, de a nokiánál is nyafogtak emiatt és fejlettebb térségekben ez már valós probléma.
-
Csakénvagyok
őstag
Nem értem a 13-16 évesek annyira mérvadóak? Nem is gondoltam volna. Amágy meg Kínát és Indiát kihagyni, a Föld lakosságának egyharmadát?
-
Killing
addikt
Na majd a Sony Ericsson a Satio-val és társaival...
Meg az egész telefon rekonstrukcióval lesz a nyerő.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
törölt tag
azokat a HTC telefonokat azért nem elsősorban a 13-16 éves korosztálynak szánták tehát ennek fényében nem jelent semmit.
viszont az már inkább, hogy a tartalomszolgáltatásokkal, az xpressmusic szériával, az irintőképernyővel, és még sok mással is csak olyan tűzoltás szinten futottak a többiek után. felső kategóriában egyáltalán nem a Nokia diktálja a divatot már, és a középkategóriában is egyre kevésbé megy a szekér. ezt ők is látják szerintem, és gyaníŧom, hogy ennek (is) köszönhető, hogy hamarosan a felső kategóriában majd bejön a kicsit már netbookokra hajazó maemo paletta. az megint egy nagy lépés lesz, amivel szakítani tudnak majd.
mondjuk tényleg nem csoda. katasztrófális anyagminőséggel dolgoznak. ez szerintem elég sok ember eltántorít, mégha amúgy a szolgáltatások terén jó is lenne egy-egy modellük.
[ Szerkesztve ]
-
Renwick
őstag
Egyfelől nem túl meglepő hír, hiszen mindenféle körben csökken a Nokia népszerűsége (bár sztem a Nokia sosem volt egy kimondottan fiatalos gyártó), másfelől viszont elég gáz, hogy a finnek a jelek szerint továbbra sem tuják megszólítani a fiatalokat, hiába az XpressMusic-kínálat vagy az új közösségi szolgáltatások.
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest