Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz Plazmacucci #21 üzenetére
Történelmet. Nem is kétlem, imádom. úgy értem, hogy a folytatást cseszik el jelenleg - ha lesz. Minden variáció rossz
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
TazLeacher
nagyúr
Ez egészen addig jó buli - a szét DLC-zés - amíg meg tudják oldani, hogy a játék végigvitele után is meg tudd csinálni. Mert az, hogy megint fél év múlva jön egy DLC, amihez előlről kell kezdeni a játékot, hogy megcsinálj egy 1 órás küldit, az elég gyorsan unalmas lesz. A ME2-ben ezt jól megcsinálták.
-
Meglivorn
aktív tag
Azért az kimaradt hogy a Mass Effect ugyan trilógia, de már elhíresztelték hogy azzal nem fogják azt a franchise-t sem elhagyni, lesznek további játékok. Csak Shepard története ér véget a 3. résszel.
Szerintem kifejezetten jó ötlet. A történet és a világ folyamatosan halad előre, így egy állandóan változó, élő világ alakulhat ki. Az egyetlen probléma csak az, hogy a jétékozok által lejátszottak egyre bonyolultabban lesznek kezelhetők (vagy időről-időre resetelni kell és egy-egy végigjátszást kanonizálni, akár tetszik, akár nem )
-
h-yle
addikt
válasz Plazmacucci #21 üzenetére
Ficamok. Az biztos.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
félisten
-
Ezt a végtelen számú játékot úgy kell érteni, hogy a következő patch-el bekerül egy bug a játékban, és közvetlen a befejezés előtt mindig visszadob a sztori legelejére.
(#5) Morden24: A DA világát szerintem a Dragonlance-ről másolták. A különbség, hogy ott éjfattyak helyett sárkányfattyak vannak.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
hoffman_
nagyúr
válasz Wolverine #12 üzenetére
Mint ahogy az Elder Scrolls-t is folytatni akarják... Pedig milyen fantasztikus rpg sorozat volt.
DA világa és a hozzá hasonlók nekem nagyon tetszenek, viszont egy Witchernél bonyolultabb rpg elé ma már nem szívesen ülök le, mert rengeteg időmet veszi el, inkább rákaptam a fel a netre lősz egy órát szar IW szerveren aztán mehetsz tanulni játékokra - pedig mennyivel többet hordoz egy ilyen szintű rpg...
Mass Effect is itt van 2 éve, és nem vagyok képes végigjátszani. Most kezdtem el másodszor és teljesen máshogy sikerült mint elsőre, semmi sem ugyanaz, egy hétig odaragadtam, most meg 3 hete le sem ültem, mert nem akarok megint elveszteni egy hetet. És még a felénél sem vagyok. A Witcher végigjátszása is több, mint egy évembe került
De az én szempontjaim persze nem befolyásolnak semmit, ha a Bioware alkotni akar, és megy is neki, akkor áldásom rá. Kár, hogy a Bethesda elvágta az Obliviont
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
huszar90
aktív tag
ha nem megy a minőség rovására akkor nyugodtan folytassák...
-
törölt tag
Na ennyit arról, hogy a KotOR-t nem lehetett volna folytatni sima RPG-ként...
-
iSonic
addikt
válasz PowerBuldog #1 üzenetére
+1 csak az itt a kérdés meddig lehet?
-
félisten
Ha folyamatos minőséget produkálnak évente 1 játékkal, szerinem senki nem venné zokon, ha 2149-ben még mindig jönne a DA.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Morden24
nagyúr
Mert? RPG stílus az ősidők óta van, láthatóan a mai napig erős felvevőbázissal. Márpedig RPG-knek kettő lényeges bukópontjuk van: a világ, amiben játszódnak és a szabályrendszer, amire épülnek. Ha utóbbi elég flexibilis a folyamatos fejlesztéshez, előbbi meg elég egyedi vonást tartalmaz ahhoz, hogy akár tucatnyi kiegészítőn keresztül biztosítson tartalmas hátteret a történésekhez, akkor nem lehet gond.
Más kérdés, hogy véleményem szerint a Mass Effect univerzumban több egyediség rejlik, mint a számomra kicsit fércelt Dragon Age-ben. Félreértés ne essék, nem rossz a DA világa, de az alapjáték + az eddigi dlc-k szerintem nem tették elég méllyé és egyedivé. Ez persze idővel változhat.
Sectumsempra - For Enemies
-
teeem
aktív tag
Ügyes ez a bioware, és legalább minőségi játékokat csinálnak.
-
Wolverine
félisten
Miért ne? Ha folyamatosan előrehalad a történet, és javítanak a játékmenetbeli apró gubancokon, akkor egy RPG-t addig lehet húzni, ameddig akarják.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Ateszzero
őstag
A tizedik után már nem sok ember fog kérni belőle.Főleg ha meg is kérik az árát.
Ebből akarnak meggazdagodni? -
PowerBuldog
veterán
Addig akarják ütni a vasat amíg meleg. Logikus.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest