Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Ez is egy lehetséges kimenet, bár a 3D-t a tévénél szerintem se kellett volna erőltetni. Moziban még felhúzzák a emberek a szemüveget egy filmre, de otthon ez már furán vette ki magát egy kisebb képernyőn. Pláne, hogy nem is voltak olcsóak.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Necroman_Mk2
őstag
Márpedig készülj fel, hogy előbb-utóbb ez lesz a valóság. Nem lepődnék meg, ha az mostani évtized végére az AR szemüveg olyan elterjedt lenne, mint manapság az okostelefon.
#14 Dißnäëß Hát, ha nem is moziba, de streaming szolgáltatós filmsorozatként még működhet is.
#21 Gdi
-
Necroman_Mk2
őstag
Unpopular oppinion: szerintem a Terminator: Genisys önmagában véve nem volt katasztrofálisan rossz. Egy koherens, látványos s még élvezhető sci-fi akciófilm, jobb, mint a nagyon kínos harmadik vagy az utána következő, feminista felhangú rész. Azt persze én is aláírom, hogy mint Terminátor film, úgy bizony sokat hozzátett a mítosz rombolásához, és a negatív kritkák is ennek a jegyében születtek meg.
-
Necroman_Mk2
őstag
Sejtettem, hogy az Alphabethhez hasonló, általános szó lesz cég neve. De legalább a Meta Platforms megjelöléssel sugallja is, hogy a cég nem csupán a Facebookból áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest