Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
RepeatSector
senior tag
válasz Feruendios #18 üzenetére
a thps2 után jó sok újdonság lett thps4 szabadon bejárható területek és választható küldetések
THUG 1 gördeszkáról leszállás nagyon jó játékélmény
THUG 2 graffiti egy csomó dolgot csiszoltak"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Feruendios
tag
Hát mit vártak a Neversoft-tól elvették a kreativitás a szokásos évente kell egy rész politikával aztán meg átadták valami új csapatnak aki még soha nem csinált deszkás játékot.
A Tony Hawk 2-volt a legnagyobb előre lépés utána már csak a grafika változott.Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
hommeros
őstag
De sajnálom.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Az Underground 2 tényleg jó volt (tetszett a karakterkerálás, és hogy az összes videóban az én "hősöm" pózolt.). Az első viszont kevésbé...Anno a THPS3-on tanultam meg, a 4 nagyon nem jött be már...Az American Wasteland viszont már nagyon nem fogott meg. Utána már nem is követtem a szériát.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
adalbert1
veterán
A THPS2-vel a mai napig játszok évente egyszer-kétszer, a 3-at megnéztem de számomra hatalmas csalódás volt a 2 után, így nem is követtem utána a sorozatot...
-
waccamár
senior tag
THPS2 volt nekem is nagy favorit, még a 3 is elment. 4-et végig sem játszottam. Underground 1 nagyon bejött, 2-vel nem játszottam, American Wasteland nem tetszett.
Xboxon játszottam egy kicsit Skate3-al, na az tetszett. Sokkal realisztikusabb a mozgás, és LEHET reálisan játszani. Azért mondom hogy lehet, mert persze lehet eszméletlen ugrásokat csinálni, de itt legalább megvolt a lehetőség, hogy valószerűen deszkázzunk, szemben a THPS sorozattal.
És hogy hova lehet még ezeket fejleszteni? Fogalmam sincs. Életszerűbb mozgás, életszerűbb trükkök.
Szerintem a Skate az ami elvette a THPS hírnevét.
Mondom ezt úgy, hogy majdnem 8 éve gördeszkázok, én mindig is deszkás, és nem játékos szemmel néztem ezekre a játékokra.
-
Thome
veterán
válasz rozsomak96 #9 üzenetére
Nekem a THPS2-ben volt valami 3 millió a rekordom, bár ez volt vagy 8-10 éve, a fene se emlékszik már rá...
-
rozsomak96
tag
Ehhez kétség sem fér, de én emlékszem mikor még ment a nagy Tony Hawk Underground őrület. Azért meg kell hagyni, az sem volt rossz . Anno nagy Tony Hawk's versenyeket csináltunk, olyan mennyiségű pontokat veszítettem, hogy az eszméletlen, volt néha, hogy megütötte a 10 milliót is .
Say 'what' again!
-
RepeatSector
senior tag
én pl utoljára az underground 2-őt szerettem PSP-n tolom is a remixet
a wasteland-nál lehetett már érezni hogy nem tudnak újat mutatni"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
BalaNce87
addikt
A 2-be nagyon ászok voltunk már, csak ugye tiszta kamu dolgokat lehet megcsinálni benne, és régen úgy toltuk hogy csak normális trükköket tolhattunk, ha elbassztuk nézhettük a tonys 90 videót, amit kurvára utáltunk
Utoljára 3-al játszottam azt is pc-n, de pc-n utáltam ezzel játszani, joy-ra meg már úgy ráállt a kezem összes trükk fejből ment, mondjuk nem voltak annyira bonyolultak se. A skate-t meg próbáltam boxon és eléggé bejött, bár sajna az is tele van tiszta kamukkal, de jóval jobban átadja a deszkázás feelingjét, meg anno a trashert toltuk még azt is nagyon szerettük az is nehezebb is volt mint tony. -
elistvan
őstag
Túlzottan kötöttek a lehetőségek. Mit lehet ezekben újítani? Újabb zenék, más pályák. Nem sok mindent szerintem.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
james001
veterán
nekem még az underground 2 is bejött de utána télleg legyengült az egész...
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Thome
veterán
Az tuti, hogy a THPS2, és THPS3 volt a fénykora!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest