Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
wow, ez nem is tudtam. ez nem is volt egy rossz dolog. ma is tanultam valamit.
#27 Qtya123: pontosan, hatvanyozottan atereztem anno.
#44 Necroman_Mk2:
A Domino7 csomag szlogenje "Az SMS 18, a duma meg 20" volt, és az is olyan 2000 körül ment.
jaja, plusz 3 napos hetvege. voltam is abban a csomiban jo ideig. az volt a valaszuk a megboldogult BEE-re (ami kesobb djuice lett), amit szinten csiptem fiatalkent, jo volt a dizajnja/reklamjai.
jo volt a hosszabb hetvegi idoszak, kár, h a normal percdijak meg egy vagyonba kerultek, foleg csoro videki suhancnak. -
Yeffy
veterán
Akkoriban figyelte a nép a kedvezményeket, úgy percdíjilag, mint készülékileg, belénk égtek a prospektusok dizájnjai.
pontosan. szerettem az egyedi arculatukat a szolgaltatoknak, a jopofa, otletes reklamokat. egyik kedvencem mai napig az akkor még Westel meg Vodafone csorteje, amikor utobbi bevezetett egy kedvezo percdijas VitaMax csomagot, de 10 perces egysegekben vonta le.manapsag meg? semmi. egy kaptafa, erdektelen az osszes. meg szamomra a reklamok ugy altalaban. persze, en is valtoztam, a vilag is valtozott, nem is "fogyasztok" igazan reklamokat, plane nem tv-n már 15 eve kb. de jo ezekre neha visszaemlekezni, vagy ha szembejon velem valami a (szamomra) hoskorbol (2000-2007/8 mondjuk).
Telecum, lol
Új hozzászólás Aktív témák
it 2018-ban még több mint egymilliárd darab sms-t írtunk meg és küldtünk el a mobilunkkal, de 2021-re 30 százalékos visszaesés történt: tavaly már csak 714 millió sms-t küldtek ki a lakossági előfizetők. Ugyanakkor a Short Message Service nem tűnik el.
- Raspberry Pi
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest