Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
Akkoriban figyelte a nép a kedvezményeket, úgy percdíjilag, mint készülékileg, belénk égtek a prospektusok dizájnjai.
pontosan. szerettem az egyedi arculatukat a szolgaltatoknak, a jopofa, otletes reklamokat. egyik kedvencem mai napig az akkor még Westel meg Vodafone csorteje, amikor utobbi bevezetett egy kedvezo percdijas VitaMax csomagot, de 10 perces egysegekben vonta le.manapsag meg? semmi. egy kaptafa, erdektelen az osszes. meg szamomra a reklamok ugy altalaban. persze, en is valtoztam, a vilag is valtozott, nem is "fogyasztok" igazan reklamokat, plane nem tv-n már 15 eve kb. de jo ezekre neha visszaemlekezni, vagy ha szembejon velem valami a (szamomra) hoskorbol (2000-2007/8 mondjuk).
Telecum, lol
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
wow, ez nem is tudtam. ez nem is volt egy rossz dolog. ma is tanultam valamit.
#27 Qtya123: pontosan, hatvanyozottan atereztem anno.
#44 Necroman_Mk2:
A Domino7 csomag szlogenje "Az SMS 18, a duma meg 20" volt, és az is olyan 2000 körül ment.
jaja, plusz 3 napos hetvege. voltam is abban a csomiban jo ideig. az volt a valaszuk a megboldogult BEE-re (ami kesobb djuice lett), amit szinten csiptem fiatalkent, jo volt a dizajnja/reklamjai.
jo volt a hosszabb hetvegi idoszak, kár, h a normal percdijak meg egy vagyonba kerultek, foleg csoro videki suhancnak.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Android felhasználók OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xbox Series X|S
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest