- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen routert?
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen program, ami...?
- Több helyen is leépít az Ubisoft
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
"...túlságosan közeli a kapcsolatuk a kínai állammal..."
"...miközben őket a kínai állam pénzeli..."Ezekre már van bizonyíték? Személy szerint még nem olvastam arról, hogy minden kétséget kizáróan bizonyítva lenne, persze, lehet, hogy csak én maradtam le valamiről.
Másrészt, miért ne támogathatná bármelyik állam a stratégiai jelentőségű cégeket, amik pörgetik a gazdaságot? Ez minden állam, saját, jól felfogott nemzetgazdasági érdeke. Magáncégek közvetlen vagy közvetett állami szubvenciójára szerintem az USA-ban és máshol is van példa, olyan nagyon messzire sem kell menni. (Abba inkább ne menjünk bele, hogy a közeli példák esetében mennyire előnyös ez a gazdaság egészére nézve, és mennyire szolgálja inkább csak egy szűkebb elit gazdagodását.)"az mindegy, hogy tönkremegy a saját ipar, és nem gyártunk semmit lassan."
Halkan jegyzem meg, hogy ez már régen megtörtént, amikor a cégek tömegesen helyezték át a gyártóbázisaikat Ázsiába, azon belül is elsősorban Kínába. Ezek cégek nagy része még annak ellenére is a rövidtávú profitot tartotta szem előtt, hogy tisztán látták, a know-how exportja nem csekély rizikóval fog járni.
Az utolsó bekezdésedhez pedig csak gratulálni tudok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
- Asus ROG Zephyrus G14 Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB FHD+ 144Hz
- White Félkonfig/AM4/ Csak kártya kell bele.
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest