Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
Hogy? Egy nagyon jó szűrő környezet jön létre, meg fogja szűrni azokat, akik nem életrevalók vagy nem tudnak alkalmazkodni a folyamatosan változó szabályokhoz - vagy nem tudnak alternatívát mutatni.
Ezzel nekem semmi gondom, csak ne gondoljuk már azt, hogy nálunk van a szentgrál. Nekem sokkal szimpatikusabb egy olyan rendszer ahol az egyént nem korlátozzák és nem mondják meg neki, hogy mi a jó.
Vagy rájön, vagy csinál, vagy kihal.(#109) konzultáció:
Neked sajnos nem tudok érdemben válaszolni, talán személyesen érthetőbben fogalmazol, de ez a hsz (meg sok itteni hsz-ed) elég össze-vissza és kusza.
Részeket értek belőle, de nem találom a logikai fonalat és így számomra nagyon nehéz válaszolni rá - hogy a mondandóját se tudtam kibogozni belőle.
(#112) azopi74: igen, egyetértek azzal, hogy mindenki tegyen úgy, ahogy neki tetszik - amíg nem zavarja a másik szabadságát.
Ez a demokrácia, ne zavarjon engem, hogy azonos neműek élnek együtt amíg ők nem kényszerítenek arra, hogy én is azonos neművel éljek
Ha valaki lánynak érzi magát, járjon lány wc-be, amíg engem nem kényszerítenek arra, hogy lánynak érezzem magam...[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
azopi74
addikt
"Hogy ha az iskolás fiú lánynak érzi magát, akkor járhat a lányWC-be, lány tesire, lány ruhában. És vannak nemsemleges iskolák. A nemi alapú megkülönböztetés kezd szitokszóvá válni és van, ahol már büntethető. Hogy lehet így egészségesen gyereket nevelni? Ezekben az országokban lassan sehogy. Az USA közel áll a szexuális anarchiához, szerintem túlzás nélkül."
Nem nézel kicsit sok South Park-ot?
De egyébként miért zavar téged mindez? És mi az a szexuális anarchia? Szexuális uralommnélküliség?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest