Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Köszönöm, újabb én miért nem a szerinted miért, helyett. Amit írtam rossz oké. Értem a példáidat is,de én nem is mondtam, hogy más dolgok amit az ember csinál az természetes. Véleményem szerint nagyon sok más dologban is természetellenesen viselkedünk. De most nem is erről volt szó. És azokat sem tartom helyesnek, hogy azok elfogadottak legyenek vagy követendő példa legyen.
Vannak olyan evolúciós változások amik egy fajt sikeresebbé tesznek pl. a ruha vagy a test valamilyen átalakulása. De a homoszexualitás miben teszi sikeressé a fajt? Hogy nem tudunk szaporodni talán? Mint mondtam egy kialakult problémára válaszreakció, legalábbis bizonyos esetekben szerintem. Persze emberek esetében lehet más is most ne mennyünk bele.
Az indokod szerint akkor nem is létezik ilyen kifejezés vagy gondolat, hogy valami természetellenes, csak azért hoztam létre, hogy magamat igazoljam tehát. Pedig le mertem volna fogadni, hogy nagyon sokszor halottam erről szakirodalomban is.
Nagyon szépen megfogalmaztad, de én nem állítottam ilyet sehol, hogy biztosan úgy van ahogy mondom. A szerintem szót nagyon sok helyen használom ami arra hívatott, hogy jelezze a figyelmes olvasónak, hogy ez az én szubjektív véleményem amit a világ objektív dolgaiból tapasztaltam.
Akkor az ahogy TE is élsz és viselkedsz az is egy szubjektív dolog. Akkor az nem természetes hanem csak a Te egyéni döntésed?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest