Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"dizel, ebben a kategoriaban szinte csak azt adnak el, legalabbis itt Europaban.": ja. túl sok itt a gazdag.
(#53) Dany007: rokonságban van 2.0T automata insignia tourer. úgy messziről nézve, kicsit hunyorítva tényleg fullextrás autó, ha megállsz egy kis szaxira a 4-esen, még a fényszórót is odafordítja, ahova kéred. egy hulladék autó egyébként.
(#54) Kopi31415: engem kifejezetten érdekelne egy szakértői vélemény abban a témában, hogy a jó kis tripla can buszos vectrában miért van sokkal több analóg vezeték, mint egy régi gagyi autóban?
(#60) Dany007: azokban az autókban szerintem már minden kábel benne van gyárilag. nem éri meg különbözőket gyártani. ami 9 misi alapáron, és onnan indul felfelé az extralista, azon az extrák beszerelése magát a kábelt már nem teszi nehezebbé.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Dany007
veterán
De szépek ezek az Insigniák... Hmm... De 10 millánál ez is véget ér. (extrákkal növelt ár)
A dízel 508-as az BMW-t takar előtte? 6 literből? És milyen idős? Azért az már majdnem a Suzukival vetekszik!@Kopi31415: Igen, ez benne volt a 11 milliós kategóriában.
Szerintem É-Ny Mo.
@dabadab:
Ejha! Szép autó!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Suzuki topik
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest