- Sweet.tv - internetes TV
- Padavan firmware
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Biztonsági okokból fogná vissza a befektetéseket az EU
- Windows Insider Program
- Milyen program, ami...?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #49 üzenetére
Arra utaltam, hogy ma már ki kell takarni a képen mindenkit, aki nem adta engedélyét, hogy lefényképezd, filmezd. A Google Maps streetview-ben arc nélküli emberek vannak, ahogy a híradóban is, de a magánszemélyek se fotózhatnak csak úgy. Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges...akkor is ha nem őt fényképezed, csak bekerül a képbe. De ki kell takarni a rendszámokat is, még akkor is ha van egy videód egy súlyos közúti szabálysértésről.
A bűnözőket is ki kell takarni a képen...szóval kb. semmi értelme sincs őket fotózni, mert a rendőrök arcát szintén ki kell takarni. Ennyi erővel bábokkal is el lehetne játszani egy letartóztatást. A K. Géza, B. András dettó ugyanez a dolog.Angliában teljes név szerint közölték, közlik a helyi lapban, hogy kit kaptak el, ítéltek el mondjuk illegális hulladéklerakás miatt, vagy azért mert kiskorúaknak adott el alkoholt a helyi boltos.
Gyakorlatilag ma is ezt csinálják, csak a "technológia" más. A rendőrök ma is az utcán vannak, a biztonsági és köztérfigyelő kamerák ma is működnek, csak hogy hatékonyabb legyen, kiegészítik arcfelismeréssel. Ma se megyek oda az utcán járkáló rendőrhöz, hogy megsértette a jogaimat, mert rám nézett és az agyába "beépített" arcfelismerő lefutott reflex szerűen, pedig én becsületes ember vagyok.
A focis dolog csak annyiban jön ide, hogy nincs személyiségi jogi vonatkozása, nagyon hasznos lenne, mégis ülnek rajta már vagy 10 éve. Pár napja meg azt olvastam, hogy probléma hogy a videobíró "túl pontosan" betartja a szabályokat.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Assetto Corsa EVO
- Asszociációs játék. :)
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Padavan firmware
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iOS alkalmazások
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával