- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
Valós, de ettől még nem ez a jó irány. Bughalmazzal nem lehet megbízhatóan dolgozni. Premier Pro például már szégyen a fagyásaival és instabilitásával néha. Nagyon komoly nevek váltottak DaVinci-re például PP-ről. De persze ettől még huszárosan küzdenek milliók a napi szinten megjelenő hibákkal, mert úgy látják érzékelik, hogy nincs alternatíva, vagy mert egyszerűen csak némelyik általad említett szoftver olyan mélyen beégette magát, hogy kvázi ipari szabványként funkcionál. Iszonyatosan érnie kéne egy szoftverforradalomnak.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
-
ElEvEn11
senior tag
Az egész cég elment a vicc kategóriába, ahogy egyre nagyobbra nőtt és egyre több felé terjeszkedett. Már a CC-n belüli kiegyensúlyozottság, átjárhatóság, megbízhatóság és közös gyorsbillentyűk sem azon a szinten vannak, mint akár csak pár éve. Most egyre inkább arra építenek, hogy ők az Adobe és nem a termékeik minősége, fejlettsége és megbízhatósága az, ami eladja őket. Az Adobe XD gyalázatosan lassan fejlődött. Most a többség Figma-t használ inkább és megmondom őszintén, hogy hiába kapom meg a CC-vel ingyen nem fűlik most a fogam visszaváltani rá. ...és persze még sorolhatnám. Épp a héten jött velem szembe egy olyan AE bug, ami csak Mac-eken jön elő. Teljes gáz. Szóval ha ők is a Meta-val akarnak foglalkozni és ahhoz tartalomgyártó szoftvereket faragni, akkor nem biztos, hogy ennek örülök. Pedig mekkora fanjuk voltam, még 25 éve.
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)