Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz Dr. Romano #1767 üzenetére
Tessek magyarul fogalmazni, Kompjuterrel Készített Kép, KKK
-
arnyekxxx
veterán
válasz Dr. Romano #1796 üzenetére
tavaly kaptam 4 veszettségellenit, ha azokban is volt chip akkor már tuti én látom el a környéket nettel.
-
homerhamm
addikt
válasz Dr. Romano #1798 üzenetére
Az a DOOM lesz inkább.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Dilikutya
félisten
válasz Dr. Romano #1869 üzenetére
Az összeesküvéselméletek hívői kb. abban hisznek, amit ők maguk is csinálnának. Ha megnézed, ezek sokszor sötét, rosszindulatú emberek.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
NeoPampalini
senior tag
válasz Dr. Romano #1869 üzenetére
Különben nem lehetne BÁRMIÉRT egy jót zsidózni, ahogy előbb-utóbb MINDIG kibukik ezekből (többek közt).
-
GEIL
addikt
válasz Dr. Romano #1975 üzenetére
Ezt kérdezd meg az i7 7700-tól....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz Dr. Romano #1977 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz Dr. Romano #2042 üzenetére
-
totron
addikt
válasz Dr. Romano #2042 üzenetére
S mondhatni földhözragadt mindaz, ki ezekre nem vevő.
-
arnyekxxx
veterán
-
nagyúr
válasz Dr. Romano #2071 üzenetére
Hófehérke pláne...
Miért ne lehetett volna fekete? Egy földrészen élt a feketékjel. Importált nő volt a déli államokból. Ilyen eccerű'
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz Dr. Romano #2123 üzenetére
Jégfal van ott, szóval nem kell korlát.
A jégfalra meg nem tudsz felmászni, mert csúszik.
(Azt is mondják, hogy azt a falat védik, és nem is engednek mögé. Lehet, hogy biztonsági okok maitt, nehogy leess. Viszont akik védik, azok nem írnak semmit, hogy volna-e korlát)[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Dr. Romano #2123 üzenetére
Nincsen korlát, vigyázni kell nagyon. Láttam egyszer a RRRrrr! címú dokumentunmilmet, egy egész törzs halt ki így, mind egyszerre estek le, csak egy gyerek élte túl.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
doc
nagyúr
válasz Dr. Romano #2145 üzenetére
zsenialis reklamok
-
GEIL
addikt
válasz Dr. Romano #2169 üzenetére
Nekem már eléggé sok.....már így 20 év munkaviszony után kb elegem is van a melóból és
tudom, rossz hivatást vagy rossz országot "választottam"...stb.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
válasz Dr. Romano #2217 üzenetére
Nem hinném, hogy jó ötlet ezzel poénkodni... Lehet, hogy holnap már nem lesz hova hazamenned
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
válasz Dr. Romano #2219 üzenetére
Ebbe nem tudok belekötni
Majd etet a média... hazugságokkal, elég ha TV van
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
arnyekxxx
veterán
válasz Dr. Romano #2276 üzenetére
ennek emeltszintű változata amikor a stopwhocsakakészpénzmocskosbankok csapat bankszámlára gyűjti a támogatást, vagy amikor az optált MATT-os nemszemélyhanemember kilakoltatáskor a rendőrséget hívja
-
arnyekxxx
veterán
válasz Dr. Romano #2324 üzenetére
az ember nem fog soha repülni.
ezt mondjuk senki se mondta, a levegőnél nehezebb repülőeszközökről volt szó 1885-ben (Lord Kelvin), "lufival" akkor már 100 éve repültek -
GEIL
addikt
Utolsó mondatodra reagálva:.....a jövőben meg majd azt mondják, hogy minek is kéne repülni...drága és kockázatos....így megoldunk mindent emberi (jelenlét) pilóta nélkül...na bumm.
-
Dilikutya
félisten
Azt ne felejtsd el, hogy 1985 és 2015 között csak 30 év telt el. Az nem olyan sok, a rendesen működő repülő autóval így is túllőttek.
A mobil mondjuk nem lett volna akkora scifi, a kocsitelefon is létezett már. Közösségi média, internet más kérdés, az nagy ugrás volt.
Most az MI/AI miatt a Terminator releváns, épp ma néztem újra az elsőt.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
GEIL
addikt
válasz Dr. Romano #2386 üzenetére
Az a jó, hogy a te véleményed is csak "1-et" ér és semmivel sem vagy jobb se nálam se a kollegánál akinek reagáltál.
-
válasz Dr. Romano #2388 üzenetére
Milyen igaz
-
Dilikutya
félisten
válasz Dr. Romano #2402 üzenetére
-
doc
nagyúr
válasz Dr. Romano #2429 üzenetére
Persze hogy nem én vagyok a király, hiszen az Sanyi
-
doc
nagyúr
válasz Dr. Romano #2431 üzenetére
Azt hittem a de szep macska van a link mögött
-
nagyúr
válasz Dr. Romano #2464 üzenetére
Esetleg egér a Marson? 😁
-
homerhamm
addikt
válasz Dr. Romano #2464 üzenetére
Szerintem meg csak beütött a herbál.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
nagyúr
válasz Dr. Romano #2469 üzenetére
A spenót tuti rákot okoz, mert én utálom. (Akár blogot is írhatok róla, hogy mennyire káros még lelkileg is.)
A fokhagyma az tuti jó, ez biztos.👍
Tldr: total letargikus dinnye részvény
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Dr. Romano #2471 üzenetére
mindegy hogy salátát eszek vagy routert.
Na végre valami informatikai portálhoz köthető...
-
Dilikutya
félisten
válasz Dr. Romano #2533 üzenetére
Ennyit mozgok, aztán mégse akar lemenni vagy 5kg
-
GEIL
addikt
aha....persze.
-
madari
csendes tag
Jaja!!! Dávid Gyula is említette az időutazós előadásában! Ezzel összefüggésben
hatalmas pofára esés lenne egy időutazónak visszamenni akár csak 1 órát.
Tegyük fel, hogy az időben visszautazást megoldaná.
Na de térben pontosan hová is kellene visszamennie ahhoz, hogy épp
ott találja magát helyileg is, ahol egy órával ezelőtt járt az a hely, ahová
érkezni szeretne a térben!!!???
Észbontó! A valóságnál nem kell izgalmasabb dolog!
Mondjuk utólag mindig megbánom, ha túl erős szavakat használok azokra,
akiknek a hatalmas tévedéseit kritizálom. Végülis a személyes érzéseikben nem
volt szándékomban megbántani őket, de a péklapát effektus tényleg előtérbe kerül olykor.
Mindenki szabadon megválaszthatja, mekkora hülyeségben hisz. -
totron
addikt
válasz Dr. Romano #2541 üzenetére
Eluntad ezek szerint az Alföldet, pedig csak azoknak szokott vele gondja lenni, aki dombos vidékről jön és oda-vissza.
Az, hogy történetesen a tudomány hivatott cáfolni a laposságot, az csak egy egybeesés, ne tévesszen meg. Ők nem kutató elmék, csak felkaroltak valamit - szigorúan 1:1, aki kutat, az elmozdul a kiindulópontról, pont ez a lényeg - szóval valamit, ami nagyobb náluk, így kibéleli érzelmi és "értelmi" életüket. Mindig kell egy aktuális, vonakoztatható isten...
A deszkacsaj és formáspipi témakörben sem hívják segítségül a tudományt, egyszerűen csak ösztönösen jobb az értelmezhető idomokkal bíró. Hát föld ügyileg meg a lapos az izgi. Már önmagában attól unikálisnak érzik magukat, hogy ők ám elég elmések ahhoz, hogy átlássanak a szitáron! Ha semmi máson nem is, de az összemgtévesztéses szitártot, na azt kijátszották! Értelem nem kell, megteszi a mindenkori valaminek is az ellentettje. Ezzel a tudással mindent is lehet más fénytörésből szemlélni már, a klubhoz tartozás fennkölt állapota is megvan. Mi kell még? Falka, egység, tudás. De a kintebbi részeken mondjuk olcsóbbnak kell lennie a telkeknek, szántóknak, legelőknek, hiszen ott nagyobb az esélye a traktor/játszódó gyermek leesésének. De úgy is leesik, ismét, vissza az égből, mert hát lufiként van az univerzum is (miközben végtelen). Vagyis soha nem esik le, de mégis. Most akkor hány főre terítsek vacsorára? Kurva kölök...Különben továbbra is állítom, hogy moralitásukban zéró, pattanásos-magányos egyetemisták gúnyossága-gőgössége-magabizonytalansága fújja a laposlufit akkorára amekkora. Maguk a keménymag, a tökhülyék elenyészően vannak, a kemtrél-hívésbe is nagyobb követőszámot tippelek. Nem szeretem a hülyéket simogatni, de ahogy és amennyire ezek bántják őket, az már sok, nem jó külső célpontot találni saját nyomorunk okán (mennyire emberi ez...).
-
biker
nagyúr
válasz Dr. Romano #2585 üzenetére
Az nem baj, hogy a polgári és légiteher forgalom elől le van zárva a légtér?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
arnyekxxx
veterán
válasz Dr. Romano #2589 üzenetére
-
GEIL
addikt
válasz Dr. Romano #2653 üzenetére
"...Nyilván a lapper főd hívőknek is egyfajta megnyugvás hogy.... Lapos...."
Ha ez így van és egy "laposföldesnek" az ad megnyugvást amit ő hisz és gondol, vagy egyszerűen csak kételkedik pár dologban amit mások állítanak, akkor miért hülyézzük le őket durvábban mint egy a világban sokszorosan többségben lévő keresztény képzelgős verebet ?
Miért nem a "keresztény elmebaj" a fórum címe ?
(azért mert az ilyesfajta agymosott "kereszTYénekból" sok sok millióval több van és azt jobb nem piszkálni mert egy tudatosan felépített világméretű szekta?)Én pl szánalmat és szekunder szégyenérzetet kapok amikor láttam/látom hogy nagyanyáink kulcsolt kézzel kínlódnak ebéd előtt (asztali áldás) és este lefekvés előtt is mondták a "mi atyánkat"....vagy morzsolták a rózsafűzért és tolták a szent szövegeket.
Hiába mondtuk nekik hogy nem azon fog múlni....nem értették.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz Dr. Romano #2664 üzenetére
Ha a laposföldesek "áltudományosan" magyarázzák amit gondolnak.....akkor ezek szerint a keresztények valódi tudományos módszerekkel bizonyítják az igazukat ?
(nekik nem szükséges bizonyítani sem, hiszen már Állam (Vatikán ?) és piszok jól kiépített hierarchikus (pápa, püspök, érsek, bíboros, pap....stb) rendszer is kiépült és világszerte vannak fix és egységes térítő helyeik (templomok pl).
Ha valami "bizonyíték jellegű" dolgot vagy érdekességet szeretnénk megtudni, akkor azért a vatikáni irattárban kéne körbenézni és pl hatóságilag mindent lefoglalni és átnézni...akár erőszakkal is....mert valamiért piszkosul védik és titkolják.[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
válasz Dr. Romano #2681 üzenetére
Köszi szépen!
Amit nem olvastam a bejegyzésben, de hallottam:
- A csillagok nem csillagok, hanem ufók
- Az ufók már rég köztünk élnek
- A Hold ha nem látszik, akkor éppen elvitték javításra vagy módosításra
- A Vatikánból 640 darab B747 Jumbónyi aranyat vittek nem tudom, hova
- A Vatikán és Izrael között alagút húzódik
- A kazár zs...k az oka mindennek, el akarják foglalni Magyarországot
- Senki nem az, aki, mert mindenkit már hasonmások helyettesítenek (Biden, Trump, Putyin)
- Az új világrend kialakulóban van, amit Trump, Putyin, Szi Csi Ping és Orbán Viktor fognak vezetni
- Érkeznek a gyógyító ágyak, nem fog kelleni orvos, csak kezelő személyzet
- Robin Williams nem halt meg, hanem Bill Gates feleségét, Melinda Gates-et játssza maszkban (szerintem Kevin Kline alkalmasabb lenne, hasonlít is)Meg hasonló f@szságok.
#tarcsad
-
GEIL
addikt
válasz Dr. Romano #2681 üzenetére
Gondolod hogy így van ahogy leírtad ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest